Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За да каже некој дека Пато треба да се продаде треба да биде прилично луд, а гледам овде има кворум за лудница.

Дали некој од вас ја има пратено кариерата на Меси и дали памти дека ги имаше истите проблеми како и Пато на негова возраст.

Меси на негови години беше најдобар светски фудбалер.

Сум го подзаборавил голманов и сега случајно го најдов и ми текна. Би сакал токму овој голман да биде наследник на Цезар.
Погледнете

Ja незнам што ке им е на Интер лимитиран напаѓач. или Фабијано или Милито ке можат да бидат на терен, би немало логика неговото носење.

--- надополнето ---

Интер понудиле 15м евра плус Бијабијани за Санчез, Удинезе наводно одбиле. Можно е 2ца во напад да се зимаат чим Бијабијани се нуди у трампава, перфектна варијанта би биле Кака и Санчез али у моментов тоа е фантазија. :)

Сум го подзаборавил голманов и сега случајно го најдов и ми текна. Би сакал токму овој голман да биде наследник на Цезар.
Погледнете

mislev deka deckovo e dobar samo na Manager

Наследник на Цезар е Вивиано ич не се замарајте.

Како што и очекував Кака си изјави дека останува во Мадрид и чиста измислица било дека ке се преселел во Интер,незнам само како толку се запаливте дека он би можел да дојде кај нас и тоа заради Леонардо:pos:! Тоа ви е исто како Станкович или Матераци да преминат во Милан,затоа знаев дека нема никакви шанси Кака да дојде кај нас!

Како што и очекував Кака си изјави дека останува во Мадрид и чиста измислица било дека ке се преселел во Интер,незнам само како толку се запаливте дека он би можел да дојде кај нас и тоа заради Леонардо:pos:! Тоа ви е исто како Станкович или Матераци да преминат во Милан,затоа знаев дека нема никакви шанси Кака да дојде кај нас!

Ko што снајдер рече ке остане у реал ? или ко шо кака рече не иде од милан ? :D

Како што и очекував Кака си изјави дека останува во Мадрид и чиста измислица било дека ке се преселел во Интер,незнам само како толку се запаливте дека он би можел да дојде кај нас и тоа заради Леонардо:pos:!
Е па штом изјавил така Кака ондак е готово...

Ko што снајдер рече ке остане у реал ? или ко шо кака рече не иде од милан ? :D
Не се надевај на Кака дека ке дојде,поголеми се шансите Македонија да влезе во ЕУ отколку Кака да дојде кај нас па сеа ти види!

Има логика. Македонија барем изјавува дека сака у ЕУ а Кака изјавува дека не си иде од Мадрид... :toe:

Има логика. Македонија барем изјавува дека сака у ЕУ а Кака изјавува дека не си иде од Мадрид... :toe:
Абе ние џабе сакаме кога Грција не дава,така и кај нас џабе Леонардо и Морати го сакаат кога Кака вика џабе ме барате останувам во Мадрид!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom