Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
gubite 1-0

--- надополнето ---

Му понудиле на А1 да пренесуваат, ама цената им била превисока (8000евра, а лани ги земале за 5000)..и Велија нормално одбил, многу пари се тоа за него, а ние очекуваме пак Премиер лига да купи:tapp:
velija e milioner i toa so tricifreno bogatstvo vo milioni...

Ах бе Орландони, кај не знаеш да ја шутнеш топката до центар, па ни при корни не можеш да фатиш балон топка, ми се чинеше со некој метеор ќе се судри топкана пред да стигне до шеснаесетник.

Ах бе Орландони, кај не знаеш да ја шутнеш топката до центар, па ни при корни не можеш да фатиш балон топка, ми се чинеше со некој метеор ќе се судри топкана пред да стигне до шеснаесетник.

Зашо брани Орландони уствари ?

Зашо брани Орландони уствари ?
Го чуваат Кастелаци за Светското клупско првенство :pos:

Реков уште сабајле, на Интер овој натпревар резултатски воопшто не му е важен, џабе Морати и Бенитез се фураат дека е многу важен натпревар кога кур ги заболе дали ќе завршат 2 или 1 во група.
Значи го стаиле зашто да добие и он шанса да побрани, ако може да се нарече бранење она што го прави до сега Орландони.

Го чуваат Кастелаци за Светското клупско првенство :pos:

Реков уште сабајле, на Интер овој натпревар резултатски воопшто не му е важен, џабе Морати и Бенитез се фураат дека е многу важен натпревар кога кур ги заболе дали ќе завршат 2 или 1 во група.
Значи го стаиле зашто да добие и он шанса да побрани, ако може да се нарече бранење она што го прави до сега Орландони.
не е исто дали ќе падниш против Реал,Челзи,Барса и Манчестер...или против копенхаген,Шахтјор,ренџерс,марсеј :smir:

Дај те бе асален стрим
За овој Интер 1 Kb не вреди да потрошиш, боље Gigli да го гледаш него Интер. :))

--- надополнето ---

не е исто дали ќе падниш против Реал,Челзи,Барса и Манчестер...или против копенхаген,Шахтјор,ренџерс,марсеј :smir:
Со Рафа, веруј ми, исто е ...

За овој Интер 1 Kb не вреди да потрошиш, боље Gigli да го гледаш него Интер. :))

--- надополнето ---

Си реков да го напишам и то...ама ај си реков ремет дан почните да мавате! :)

--- надополнето ---

Ајде бе Syn не зезај, апла се гледа дека не им е важен натпреварот, да беше толку важен ќе извадеше подобар состав, и Милито е спремен и Снајдер, исто така и Бјамбјани.

Морати и Бенитез се прават луди дека им бил важен натпреварот, затоа уште сабајле реков дека ќе биде чист кец, ептен се приметува, најавуваат победа а од друга страна пола тим изоставен.

Абе за денес не се умарам, штета ја направија уште дома со Тотенхем кога од можна петарда на крај имаа 4-3 а со тоа и не беа сигурни за бољи меѓусебен, а и Твенте гости ги откорна.
Али реално, тажно делуваат, дал сеа, дал на светскиов куп, дал у Серија А, искрено, ни со корејски тим да играат и тоа у најбољи состав нема да сум сигурен у победа, е толку се лоши у мои очи ..

Добро што нема да можиме да се падниме со Копенхаген и тие втори ќе се, вака барем малце иам надеж дека ќе поминиме 1/8 финале.
Мизерија...ејј.

Yuuuuuup, ништо ново, уште еден дебакл. :tv:

повторно пораз на Интер
под итно треба да биде избркан рафаел бенитез

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom