velija e milioner i toa so tricifreno bogatstvo vo milioni...Му понудиле на А1 да пренесуваат, ама цената им била превисока (8000евра, а лани ги земале за 5000)..и Велија нормално одбил, многу пари се тоа за него, а ние очекуваме пак Премиер лига да купи
Зашо брани Орландони уствари ?Ах бе Орландони, кај не знаеш да ја шутнеш топката до центар, па ни при корни не можеш да фатиш балон топка, ми се чинеше со некој метеор ќе се судри топкана пред да стигне до шеснаесетник.
Го чуваат Кастелаци за Светското клупско првенствоЗашо брани Орландони уствари ?
не е исто дали ќе падниш против Реал,Челзи,Барса и Манчестер...или против копенхаген,Шахтјор,ренџерс,марсеј :smir:Го чуваат Кастелаци за Светското клупско првенство
Реков уште сабајле, на Интер овој натпревар резултатски воопшто не му е важен, џабе Морати и Бенитез се фураат дека е многу важен натпревар кога кур ги заболе дали ќе завршат 2 или 1 во група.
Значи го стаиле зашто да добие и он шанса да побрани, ако може да се нарече бранење она што го прави до сега Орландони.
За овој Интер 1 Kb не вреди да потрошиш, боље Gigli да го гледаш него Интер. )Дај те бе асален стрим
Со Рафа, веруј ми, исто е ...не е исто дали ќе падниш против Реал,Челзи,Барса и Манчестер...или против копенхаген,Шахтјор,ренџерс,марсеј :smir:
Си реков да го напишам и то...ама ај си реков ремет дан почните да мавате!За овој Интер 1 Kb не вреди да потрошиш, боље Gigli да го гледаш него Интер. )
--- надополнето ---
Со Рафа, веруј ми, исто е ...
Ајде бе Syn не зезај, апла се гледа дека не им е важен натпреварот, да беше толку важен ќе извадеше подобар состав, и Милито е спремен и Снајдер, исто така и Бјамбјани.За овој Интер 1 Kb не вреди да потрошиш, боље Gigli да го гледаш него Интер. )
--- надополнето ---
Со Рафа, веруј ми, исто е ...