Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
gubite 1-0

--- надополнето ---

Му понудиле на А1 да пренесуваат, ама цената им била превисока (8000евра, а лани ги земале за 5000)..и Велија нормално одбил, многу пари се тоа за него, а ние очекуваме пак Премиер лига да купи:tapp:
velija e milioner i toa so tricifreno bogatstvo vo milioni...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Ах бе Орландони, кај не знаеш да ја шутнеш топката до центар, па ни при корни не можеш да фатиш балон топка, ми се чинеше со некој метеор ќе се судри топкана пред да стигне до шеснаесетник.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ах бе Орландони, кај не знаеш да ја шутнеш топката до центар, па ни при корни не можеш да фатиш балон топка, ми се чинеше со некој метеор ќе се судри топкана пред да стигне до шеснаесетник.
Зашо брани Орландони уствари ?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Зашо брани Орландони уствари ?
Го чуваат Кастелаци за Светското клупско првенство :pos:

Реков уште сабајле, на Интер овој натпревар резултатски воопшто не му е важен, џабе Морати и Бенитез се фураат дека е многу важен натпревар кога кур ги заболе дали ќе завршат 2 или 1 во група.
Значи го стаиле зашто да добие и он шанса да побрани, ако може да се нарече бранење она што го прави до сега Орландони.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Го чуваат Кастелаци за Светското клупско првенство :pos:

Реков уште сабајле, на Интер овој натпревар резултатски воопшто не му е важен, џабе Морати и Бенитез се фураат дека е многу важен натпревар кога кур ги заболе дали ќе завршат 2 или 1 во група.
Значи го стаиле зашто да добие и он шанса да побрани, ако може да се нарече бранење она што го прави до сега Орландони.
не е исто дали ќе падниш против Реал,Челзи,Барса и Манчестер...или против копенхаген,Шахтјор,ренџерс,марсеј :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.846
Дај те бе асален стрим
За овој Интер 1 Kb не вреди да потрошиш, боље Gigli да го гледаш него Интер. :))

--- надополнето ---

не е исто дали ќе падниш против Реал,Челзи,Барса и Манчестер...или против копенхаген,Шахтјор,ренџерс,марсеј :smir:
Со Рафа, веруј ми, исто е ...

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
За овој Интер 1 Kb не вреди да потрошиш, боље Gigli да го гледаш него Интер. :))

--- надополнето ---

Си реков да го напишам и то...ама ај си реков ремет дан почните да мавате! :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549

--- надополнето ---

Ајде бе Syn не зезај, апла се гледа дека не им е важен натпреварот, да беше толку важен ќе извадеше подобар состав, и Милито е спремен и Снајдер, исто така и Бјамбјани.

Морати и Бенитез се прават луди дека им бил важен натпреварот, затоа уште сабајле реков дека ќе биде чист кец, ептен се приметува, најавуваат победа а од друга страна пола тим изоставен.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.846
Абе за денес не се умарам, штета ја направија уште дома со Тотенхем кога од можна петарда на крај имаа 4-3 а со тоа и не беа сигурни за бољи меѓусебен, а и Твенте гости ги откорна.
Али реално, тажно делуваат, дал сеа, дал на светскиов куп, дал у Серија А, искрено, ни со корејски тим да играат и тоа у најбољи состав нема да сум сигурен у победа, е толку се лоши у мои очи ..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.899
Поени од реакции
16.146
Добро што нема да можиме да се падниме со Копенхаген и тие втори ќе се, вака барем малце иам надеж дека ќе поминиме 1/8 финале.
Мизерија...ејј.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.846
Yuuuuuup, ништо ново, уште еден дебакл. :tv:

Член од
13 август 2008