Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.630
Поени од реакции
43.485
^ Hahaha, браво. :)
 
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
@Shtrafceneger, majstorski bil sutot? Spored kogo? Sto imase tolku majstorski vo toj sut? Samo rakata da ja izpruzese na vreme ke ja fatese, ama toa ne e problemot kaj nas.

Nie golovi ne davame, a i tie sto gi davame na sreka ki davame, golovi ne davame dekaa ne znaeme sansi da pravime, a koga ke se pravi nekoja sansa onaka po greska, topkata ke zavrsi vo nozete na Pandev i toj ke ja pogodi stativata, ama ne e toa problemot kaj nas. Nie vo cel natprevar ke "sozdademe" samo edna sansa, zosto? Kade e toj nas plejmejker od lani? Ni toj ne znae kade e, koj znae kakva uloga mu dava ovoj idiotov od spanija. Igrac kako Snajder nazad e bezkorisen, znaci naredba treba da mu se dade da ne se vrati od centar linijata pa nazad. Telo nema, brzina 50-50, da odzeme topka ne e potreben imame za toa igraci, e sega za napred isto taka treba da mu se naredi po krilata nema sto da bara, da dribla ne znae ne e toa driblanjeto, nego ednostavno ne e takov tip na igrac, i nema potreba da vleze u protivicki sesnaesetnik, nema. Jas kako obicen navivac gi primetuvam ovie raboti.

Pozicijata koja ja igrase Sule ti e nesto kao LWB samo sto ne odi do kraj napred, i ne se vraka do kraj nazad, FAIL. Mota se stava DM, duri ponazad i od Kambiaso :S

Kambiaso... CM/AM smeski. Podobro 100000000 pati e Kambi da igra kako centralen bek, partner na Lusio, ama ajde odi turaj mu vglava so inka na kretenov od spanija.

Bambini, samo uste javno da se otkazam od nego mi ostana, koa sme kaj ovaj, mislam deka ne citaat komentatorite na telma, deka nie tuka spomnavme deka Bambini samo za trcanje go biva i nisto drugo, sea vcera i niv gi slusnav da go recat toa, sami ne go smislile deka ne se kreativni za nisto.

Vo forma mozebi ne e Pandev ili ne bese Milito pred da se povredi prviot pat, ama cel tim ne moze da ne e vo forma, eve jas znam da priznam koga sum gresel i koa vikav deka osven rafa, i pola (a i poveke) od igracite se krivi, sea ne go mislam toa. Rafa e kriv, a i Morati sto veke 5 natprevari po red go drzi.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.630
Поени од реакции
43.485
Pozicijata koja ja igrase Sule ti e nesto kao LWB samo sto ne odi do kraj napred, i ne se vraka do kraj nazad, FAIL.
Ja само да си се самоцитирам од вчера, нешто што го пишав пред мечот откако го видов составот
Значи ( се надевам ) формацијата која Бенитез ја смени при 0-1 со Парма, кога Занети од бек отиде во средина а Сантон се врати на својата позиција, односно, 4-3-2-1, е сега ако Мунтари игра ко крило пак, ондак фино лепо гасам тв и по саат време ке пуштам Телма колку да видам со колкава разлика губи Интер ...
Ова колку да доловам само Рафа колку е предвидлив, колку лесно може да се насети она што следува по негов FAIL потег.
Единствена работа што не е точна у тој мој пост е фактот што го гледав мечот, деген, а од старт му викам на татко ми дека го јадат дебело откако видов што игра Мунтари. Интересното беше што ја воопшто не бев нервозен, али татко ми неможеше да верува у тоа што го гледа, не дека беше нервозен ради бедниот Интер ( уште кога изгубија од Рома си се изјасни типот за Рафа дека ке потфрли тука ) него го иритираше фактот што тим со Броки у екипа си игра курташак со Интер.
А и не само што Мунтари играше крило, Наталино беше задолжен за Зарате, тек после голот на Зарате за 2-0, Рафа се реши да направи фантастичен потег, да го префрли лево, класичен FUUUU потег.
 
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne be ovoj ke ne osteti nervno.

Sto mu fali na formacijava?

kastelaci
santon-lusio-kambi-zaneti
------sulo---------
deki---------mota
------snajder----
alibek-----pandev

Ne deka se smetam za nekoj sto razbira mnogu od fudbal, ama od formacijava so koja izleze kretenov, ova e 10 pati podobra. A i Sulo nemase da e Fail koga pred nego ke gi imase Deki, Mota, Snajder, a nazad Kambi (koj celo vreme ke mu kazese kade da sedi) i Lusio. Ne be, ovoj mora da se izbrka odma. Ne deka razbira gomnovo deka gresi...
 
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.299
Поени од реакции
15.535
Ладнооооооо :tv:

----------------------------------------------------------------
проста анализа т.е. споредба:
1. Баерн Минхен (Финалисти ЛШ)
-0 звучни засилувања
досегашен скор: 6 - 5 - 4
3. Интер(Освојувач ЛШ)
-0 звучни засилувања, напротив, изгуби добар играч и можеби најдобриот тренер
досегашен скор: 6 - 5 - 4

Интересни бројки се поклопија :)
 
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Добра идеја.Ќе дадеме едно 30м за Кака,Снајдер ќе го ставиме на клупа а стопер и напаѓач(и) немора да купиме... :wink:
А шо демек, неможат двајцата да играат Снајдер и Кака? Камбиасо, Кака, Дејо/Мота, Снајдер(дијамант формација) и напред Ето и Милито/Пандев.

Или пак, Камбиасо, Кака и Снајдер средина, напред Ето, Пандев/Кутињо и Милито?

Е сега да, попотребно е да се земе назад некој отколку Кака, но тешко, многу тешко, дека само со Ранокиа можеме да направиме нешто во Италија, а камоли ЛШ. Би требало да му текнит на Морати да купит нешо во јануари, ко не купи ништо на лето.

Кака може да се проба да го земиме на позајмица, со можност да го откупиме на лето, нешто слично ко Милан за Ибрахимович, па така нема да се троши многу на зима Морати.



Сакам да кажам, ако не земиме двајца од Ранокиа(посебно овај), Кака и Касано, во јануари, сме на*бале (не дека и сега не сме на*бале, ама ај).





Edit: А да, Бенитез да се сменит на зима, под услов, да го земат Спалети. Со секој друг тренер, ќе е уште полошо само...
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.630
Поени од реакции
43.485
Ете го доказот дека не е до Рафа, Rafa per sempre ( желбата на секој фан на Рома, Милан и Јуве, па и Палерно, Наполи и остали кои се борат за 4то место ). :tv:
Баерн лани такоџе беа катастрофални, со 10 нерешени и 4 порази од 34 натпревари а освоија титула ( беа далеку од добар тим и комплетен, без одбрана беа и сеуште се ), сезонава од старт па се до Јануари се без Робен кој за нив е она што Меси претставува за Барселона, од друга страна и Рибери го изгубија на неколку месеци па тек сега се врати ...
А тоа дека немале засилување, си грешка, од проста причина што го вратија 1 од најдобрите играчи во Бундесот лани, Крос. :wink:
Споредбава Баерн со Интер е ... why God.

Среќа наша што кога Интер ке се ојача во иднина Рафа нема да биде тука, зашто очигледно тоа е единствената прилика за да го сватиш тоа што го сватија 90% од луѓево, а тоа е дека Рафа е само просечен трненер, или ко што викаат у англија, he is just a fat spanish waiter, не биле далеку од вистината. :toe:

Иначе, добро ме потсети и Џену на мсн, I Will Make Liverpool Great Again :tv:
Или


А сеа од 1ви Декември, Inter boss Rafa Benitez has promised to win the Club World Cup and the Scudetto in his first season at San Siro. ( после 2 дена доживува дебакл у Рим од Лацио ) :vozbud:

mama mia :lazgo:

Со дебелиов сме осудени на пропаст, подобро да не се купуваат играчи дур е он тука, поготово не Ранокија, премлад е за да му се сјебе кариера од пифтиестиов.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.496

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.487
Поени од реакции
58.770
Одмаздата на Рафа и Бенеамата ќе биде страшна Џену, ќе зажалиш :pos:
Сори Воловиц бт ајм вит Џену он дис уан :pos:
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.630
Поени од реакции
43.485
http://www.caughtoffside.com/2010/01/17/the-five-reasons-rafa-benitez-must-leave-liverpool-football-club-now/

Една статија зошто крофнево ваш треба да го напушти Ливерпул (постара малку наравно) ама верувам доста работи ќе се совпаднат и со вашите мислења (зошто треба да го напушти Интер) :smir:
Алал нека ти е за статијава, видете кои работи се набројани ( а истата е напишана Јануари годинава ) и само разлистајте ги нашиве муабети овде на темава :

1) Baffling team selection ( објаснето на темава во мал милион наврати, вклучувајќи ги и муабетите за вчерашниот меч )
2) Failure to take any blame whatsoever following any defeat he has made the team suffer and acting like an insane person in post match interviews ( :tv:, јасно е зашто е ставено смајливо, поготово ради болдираниот збор )
3) Making bizarre transfer selections ( за ова со Интер не коментираме, зашто не ги бираше трансферите, али само се потврдува она моето, дека во Ливерпул беше ужас, нешто што некој не сакаше да го види во дел од дискусиите )
4) He has lost the dressing room ( Киву, Милито, Маикон, Камбијасо, за сите излегоа информации за изразено незадоволство )
5) There are better managers out there ( не е потребно некое соодветно објаснување што како зашто ... )

Enough is enough ( со овие зборови завршува статијата )

п.с. We all know that football managers always like to look for someone else to blame for any failure but the Liverpool gaffer takes this to a new level. Whether its down to a refereeing error or having players out injured you can trust Rafa to avoid taking any responsibility whatsoever.

копи Ливерпул, пејст Интер ... или не е евидетно и тоа. :)
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.487
Поени од реакции
58.770
Е па како сакаш да биде, човекот тој е, истиот... :)
Сега кога ќе покажеме карактер има цел свет да гледа :pos:
 

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.932
Кака се врати од повредата. Почна со трчање и опоравување. Но лоши вести(за вас) Мур изјави дека тој ќе биде неговото најголемо засилување во зимскиот преоден рок. Плус сега како се повреди Игуаин се направи место за него во тимот евентуално ако не се донесе некој напаѓач.
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.487
Поени од реакции
58.770
Кака се врати од повредата. Почна со трчање и опоравување. Но лоши вести(за вас) Мур изјави дека тој ќе биде неговото најголемо засилување во зимскиот преоден рок. Плус сега како се повреди Игуаин се направи место за него во тимот евентуално ако не се донесе некој напаѓач.
Секако не го земаме, чекаме нешто гратис од Дедо Мраз.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom