Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После 5 години прво место за Милан и малце поголема разлика во однос на Интер,па кога ке размислам ги сфаќам миланезиве и нивните комплкеси на форумов
не е малце поголема туку бајги голема :pos2:

Ќе си отиде од милан џабе им се никовите и имињата вибра тигра..........
Тенк со Јувенташи не праам муабет ради вас сега се бунат пензионерите што Дизаепамот го тргнаа од бесплатната листа.... само по аптеки ве гледавме лани а како што одат работиве и годинава

Па лани ние освоивме тројна круна ни еден не влезе во фан клуб Милан да ве ребра,вие првпат после 5 години дожиевеавте +9 и свршивте!

Па лани ние освоивме тројна круна ни еден не влезе во фан клуб Милан да ве ребра,вие првпат после 5 години дожиевеавте +9 и свршивте!
А не сум баш сигурен дека беше така :pos:

Тенк со Јувенташи не праам муабет ради вас сега се бунат пензионерите што Дизаепамот го тргнаа од бесплатната листа.... само по аптеки ве гледавме лани а како што одат работиве и годинава
Не ти се обратив тебе иначе имаме диазепами ама кога играме против милан немаме потреба од нив!

Јас колку што ме држи памтењето повеќе јувенташите ги драпавме отколку миланезите за тројната круна..сепак кон нив покажавме респект бидејќи ни се градски братучеди..и секако кон Марли)))

А не сум баш сигурен дека беше така :pos:
Добро сеа никој неможеше да им го прости покерот
pos.gif
!:pos:

Многу раздвижено овде еј , знаат дека ни е ладно па да не стоплат малце :smir:
Ајде утре намалуваме температура сигурно , најреално би било за 1 степен , ама никад не се знае

Кире , не сери - ти прв јадеше гомна по сите фан клубови :)))))

пс:As Syn said - Не веруем некој од навивачите на Интер да се замара шо се второ/трето/петто место - Мислам ... ОСВОИВМЕ се шо моеше да се освиои и у задњи 5+ год. сме доминантни во Италија ... т.д :]

И + 20 да сте , редно време е :D

Пусти Будале не се радују хахахахаххаха , Никола нема да паднам на твоето Бедно ниво и да те вреѓам лично ко што ти мене сепак се учтиви и европски шампиони и ќе те молам да не ме ставаш веќе во твојата уста ОДНАПРЕД БЛАГОРАДАМ :toe:

пс:As Syn said - Не веруем некој од навивачите на Интер да се замара шо се второ/трето/петто место - Мислам ... ОСВОИВМЕ се шо моеше да се освиои и у задњи 5+ год. сме доминантни во Италија ... т.д :]

Сите заборавиле дека што год да се деси, до Мај месец сме актуелни прваци на се живо и диво... така да кулирајте малце :cug:

Сите заборавиле дека што год да се деси, до Мај месец сме актуелни прваци на се живо и диво... така да кулирајте малце :cug:

Остај ги бе , се фураат .... Имаат среќа шо решив Баерн да ги играм денес а Милан ми беше у план :D:D:D

Чек, мислам дека вакво нешто не сум рекол ...
Знам дека имам кажано дека можам да изголтам лоши сезони по она лани, факт, дека ке терам на релаксирано следење на фудбалов, не за друго, знаев да претерам апла :), пишав и дека свесен сум дека во фудбалов а и било кој спорт вечно да си на врв не е изводливо ( ова све пред старт на сезона реков ) aли се да не се замара некој и да не искоментира ваков фејл од приказ на тимот не пер ... не иде.
Рафа ке ми биде на хејт листа до крај на живот, не за друго, прави нешто што ни ЛОШ тренер не би направил од ваква екипа налседена од Мур, убаво вика татко ми за Рене, он е пред се' луд човек, налед тоа што станал и мизерен тренер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom