|И.И|
говно интерашко
- Член од
- 24 јуни 2008
- Мислења
- 5.620
- Поени од реакции
- 6.834
дај барем израдувај ме кажи кој го дал голот за Рома![]()
Ако го дал Бурдис голот вреди ко за 5 , така да нерешено било

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дај барем израдувај ме кажи кој го дал голот за Рома![]()

Тоти го даде голот а Де Роси си даде автоголдај барем израдувај ме кажи кој го дал голот за Рома![]()
))Баерн Минхен е премногу голем клуб во Бундес Лигата, немусе потребни нови фанови, доволно ги имат. Јас Бундес Лигата ја следам и сум на страната на помалите клубови, како Волсбург, Штудгарт, Борусија Дортмунд, Хофенхајм, Леверкузен и Шалке. Баерн Минхен е гигант во Бундес Лигата, а другиве користат прилика кога Баерн е во криза како оваа сезона.
Боби[Мкд];3897340 напиша:Duman, стај аватар од Робен и идај кај нас, морат некако да тргнит работава.:salut:

Имаат они тим,вие немате!Tаман уште 2 да убедите да состаете тим за турниров на фан клубови![]()
Уживај!Е ич не си глуп а ?

2 беше уште со Џенова и Каљари, господ здравје да им даеНешто околу Интер:
Дека Морати верува у Бенитез е многу јако... А и дека почнаа по 2 коефициент почнаа да ни даваат на гостувања од типот ко ова у недела е исто лудница...![]()

Крофно мрсна,ГЛЕДАЈ како натпреварите Рома - Интер треба да завршуваат,а не како тебе.......
Прегледај го приврзокот 36913
Да не има играва easy mode,hard mode и тие работи,да не играм ја на easy па џабе се радувам што ги искршив кутрите Римјани?![]()

Tаман уште 2 да убедите да состаете тим за турниров на фан клубови![]()