Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cesar

Maicon - Lucio - Samuel - Chivu

Zanetti - Muntari

Sneijder

Biabiany - Eto'o - Pandev

Се надевам дека Пандев ќе игра десно а Бјамбјани лево.
Ако игра Пандев лево ќе биде повторно очаен, се виде против Тотенхем во првиот меч дека не му одеше. Најверојатно Бенитез ќе го пробува Биабиани лево па затоа го остави на клупа Кутињо..

п.с. Ја чекам 2-2 :)

Нема везе лево десно, и кај Мурињо играше лево а Ето десно, башка ко што рече и Снајдер, во нападот се настојува сите да се близу главниот напаѓач односно за разлика од порано, го нема она стриктно држење до својата позиција ...
Коутињо не игра само поради фактот што има нула искуство во мечеви од вакво ниво, на гостински терен се губи, на домашен е на место, а и покрај недостатокот на искуство, неколку kg на него а и висина, си има и една психичка бариера од која полека но сигурно се ослободува.

Никој не примети дека Цезар е ставен горе во составот,а он не е ни земен во екипата! Кастелаци ке брани,иначе по долго време Пандев се враќа во составот па ајде да видиме како ке изигра! Иначе со бод сум задоволен од овој натпревар,напред наши!

Нема везе лево десно, и кај Мурињо играше лево а Ето десно, башка ко што рече и Снајдер, во нападот се настојува сите да се близу главниот напаѓач односно за разлика од порано, го нема она стриктно држење до својата позиција ...
Коутињо не игра само поради фактот што има нула искуство во мечеви од вакво ниво, на гостински терен се губи, на домашен е на место, а и покрај недостатокот на искуство, неколку kg на него а и висина, си има и една психичка бариера од која полека но сигурно се ослободува.
Во ЛШ да, во првенство мислам дека не. Тогаш имаше и друга улога во тимот, односно повеќе да се повлекува поназад, сега кога тежиштето на игра е поместено понапред, нема потреба од тоа. И како што рече и ти т.е. Снајдер, сите треба да се поблиску до напаѓачот.
Јас очекувам победа и гол на Пандев :)

п.с. Да Кире, не приметив ни јас дека Штрафценегер не лаже :icon_lol:

Кое играчиште е Бејл :) Maикон кошмари има. Без провокации онака информативно само :)

Што сака да покаже Снајдер? Премногу ме ирититра.

И Бејл е играчиште.

Ќе бидам краток. Бејл е ѕвериште невидено и да, КОНЕЧНО Снајдер да шутне слободен како што му доликува. Инаку имаме добра игра, а Бијабијани ми е доста квалитетен утакмицава.

Pandev the friendly ghost... :)

Маикон, Маикон... Леле како го праат мајмун, невероватна работа. Кога ќе ми текне дека горе е Ленон... Јака екипа се тотенхем, нема што... Очекувам Ето у 2ро да збрца еден гол... Кутињо влага кај 65 минута

Која црна добра игра бе ?

Снајдер камен
Мунтари еден пас не дае ама ај ...пошо е мунтари
Пандев клен
Бијабјани Клен
Маикон неам зборови .....0

--- надополнето ---

Pandev the friendly ghost... :)

Маикон, Маикон... Леле како го праат мајмун, невероватна работа. Кога ќе ми текне дека горе е Ленон... Јака екипа се тотенхем, нема што... Очекувам Ето у 2ро да збрца еден гол... Кутињо влага кај 65 минута

Пошо на Пандев толку кондицијата ? :drk:

Во неколку наврати Снајдер коа шутна можеше да му додаде на Пандев али себичи,Пандев му викна и Снајдер нешо рече во стил па што ако шутнав! Пандев игра супер,Мунтари тапа,Маикон кошмари има од Бејл - дечкото е звер! Ајде се надевам во второ ке израмниме али мора подобро да се игра не вака

Фала курцу да слушнам некој дека Пандев изиграл добро.
Не знам што видовте лошо во Пандев.

Јас сум за измена Снајдер - Кутињо, ни треба некој што ќе проигра во 16 метри, а Снајдер е расположен само за трошење топки вечерва. Ако остане во игра можеме да се надеваме само дека еднаш ќе успее да погоди од без везе позиција.

Маикон не е слаб, Бејл е јак, прејак, ѕвер...

--- надополнето ---

Фала курци да слушнам некој дека Пандев изиграл добро.
Не знам што видовте лошо во Пандев.
Тоа за Пандев како игра пред натпревар се одлучува :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom