Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Суљооооооооооооооо па не ми се верува дека шибна голче :vozbud:

јас не знам што ќе коментиравте за ѓуптинов ако не дадеше гол воопшто??..повторно ќе беше одличен и ќе ''ебавал маме''?

Мунтари е многу слаб играч, многу слаб играч на позицијата на која што го играа до сега. Лево крило, лево сметало, лев бек, лев напаѓач, или како и да сакате наречете го неговото играње(неиграње) по таа страна...
Ова што денеска го игра, ова е неговата вистинска позиција...
Па и сеа игра лево бе.. :pos:

Ама коа се сопна од Самуел... :pos:

Ни голманот не очекуваше дека ке шутне,ова е негов кикс не дека добро шутна Мунтари али важно даде гол! Исто така и добра топку му даде на Ето коа утна празен гол,ајде момци само тактички и победата е наша!

Ау кој цар е Суљо еј. Ако тепаме со овој резултат, принтам еден негов постер :)

^^ Yes you are.

п.с. Снајдер игра слабо, али се труди, АМА Маикон човече, НУЛА, абе во минус е влезен. Нити залагање, нити добра игра... ме тера на мисла дека подобро ќе беше да ќаревме од него некое милионче...

^^ Yes you are.

п.с. Снајдер игра слабо, али се труди, АМА Маикон човече, НУЛА, абе во минус е влезен. Нити залагање, нити добра игра... ме тера на мисла дека подобро ќе беше да ќаревме од него некое милионче...
Не зезај за Снајдер, одлично си игра, секоја топка оди до него и преку него, не изгуби топка.
Маикон првото беше добар, не е оној стариот, кажав дека најверојатно е поради Бијабиани.

тое, победа каква таква, играта тапа беше ама мора некако да се задоволиме

Ќе бидам краток:

1. Заслуживме да изгубиме 3:0
2. Многу ми е гајле.
3. Сакам нов коментатор во Телма што навива за Милан или Јуве, не можам да го слушам веќе Бране како прави камуфлажи.

Честито победа!

^^^ Добар е, солидно игра, ама не е на она ниво од лани. Лани ретко губеше топка, шутот му беше на место, сега мислам дека шутот му е најслаба страна. Али ок, не може да биде секогаш над просек како што ние сме навикнати :)

Него, 3 бода на ова тешко гостување, кога излезе Камбијасо мислев дека ова ќе биде x, али паметно, царот даде гол, после се беше лесно. Знаев дека Бенитез ќе ги чека на контри, Бијабијани да беше малку поспретен ќе имавме 0-2.

Форца Интер !!!

Ќе бидам краток:

1. Заслуживме да изгубиме 3:0
2. Многу ми е гајле.
3. Сакам нов коментатор во Телма што навива за Милан или Јуве, не можам да го слушам веќе Бране како прави камуфлажи.

Честито победа!

Баш го приметив и јас ова :pos:

1. Победа си е победа
2. Сантон беше солиден(освен на крајот што го изгуби дуелот)
3. Снајдер одличен
4. Бјамбјани не е ни за во Џенова да игра

5. На Мунтари споменик да му се подигне во Милано

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom