Барем Пандев ке игра прва постава што се секиратеАко сакаш следниот Мај да слушнеш изјава: То је то...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем Пандев ке игра прва постава што се секиратеАко сакаш следниот Мај да слушнеш изјава: То је то...![]()
A-C-A-B, знаеш дека после Марко Тардели и Алберто Закерони несакам да слушнам италјанец за тренер ( извини Роберто Манчини и ти беше италјанец, кој ја бојкотираше италјанската репрезентација цело време како играч ).
Јас сум анти-фан на италјанската репрезентација и италјанските клубови Јубентус и Билан.
Немам ништо против Фабио Капело - еден од најдобрите пет тренери во последниве 25 години.
Но човекот кога ни беше најтешко не одби и замина во Јубентус, а таму заедно со Моџи му ја плакаа на италјанското калчо.
Благодарам Капело - седиси на островот и пииси чај.
Дај бе ја да се кандидирам за тренер чим нема добар од слободниве,го зиам Интер ја и тука правиме трансфери кого да земеме
!!На располагање од Морати иам 100 миљона и се кладам дек пак ке освиме Итаљанско!!
Дај бе ја да се кандидирам за тренер чим нема добар од слободниве,го зиам Интер ја и тука правиме трансфери кого да земеме
!!На располагање од Морати иам 100 миљона и се кладам дек пак ке освиме Итаљанско!!
Тука оценки не ставаат како сакам така пишувам:smir:Иначе Лорен Блан си замина од Бордо може и он да дојде добар тренер е!!Пријателче, дај прво разлистај некоја книга, ќе полагаш матура кај и да е... итаЉанско се пишува со “ЛИ“... преЦедател со “ТС“... и “Ф“торник нормално!
мала шала...
...МОРАВ да променам... кој е тој ЛИРГЕН Клинсман бре Думане бре... хахаахахаха еееее добро е... ме изнасмеа
Тука оценки не ставаат како сакам така пишувам:smir:Иначе Лорен Блан си замина од Бордо може и он да дојде добар тренер е!!
Тука оценки не ставаат како сакам така пишувам:smir:Иначе Лорен Блан си замина од Бордо може и он да дојде добар тренер е!!
Што е ова све зафатени бе у курац!Капело преска кажа дека го интересира само Англија,Прандели ке биде на Италија,Блан на Франција,Михајлович потпиша со Фиоретина,на нас ни останува Серсе КозмиЛорн Блан треба да потпише и да биде нов селектор на ФранцијаНема подобар избор од Дон Фабио , НЕМА
Од сега нетреба многу да се обрнува внимание на тоа што го пишуваме - имаме лектор Ибракадабра.Пријателче, дај прво разлистај некоја книга, ќе полагаш матура кај и да е... итаЉанско се пишува со “ЛИ“... преЦедател со “ТС“... и “Ф“торник нормално!
мала шала...
...МОРАВ да променам... кој е тој ЛИРГЕН Клинсман бре Думане бре... хахаахахаха еееее добро е... ме изнасмеа