Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Пандев после шансата за гол, сценава е легендарна. :)

Клипот е глуп до немај каде не знам која будала седнала да го става на нет...

Кој бил во Велес знае како беше,убав пречек имаше од нивна страна али најако беше коа ги запалив димните мислам дека цел град се зачади!!Најаки сме во Европа може секој сеа курот да ни го пуши

One Kire Inter, There's Only One Kire Inter.... One Kire Inter... :pos:

цел двор стана дим, и горе на небото само се гледа огнометот, до нас одма имаше матурска, сите испаднаа да видат што стана, а ми се чини пола којник стоеја горе врз терасата и гледаа како слава интерашите.
Ама моментот кога се креваше трофејот беше врв.
31063_1464068839870_1177965876_1667912_2317056_n.jpg

Клипот е глуп до немај каде не знам која будала седнала да го става на нет...

One Kire Inter, There's Only One Kire Inter.... One Kire Inter... :pos:
Благодарам,најаки смее нека пукнат душманитее

--- надополнето ---

цел двор стана дим, и горе на небото само се гледа огнометот, до нас одма имаше матурска, сите испаднаа да видат што стана, а ми се чини пола којник стоеја горе врз терасата и гледаа како слава интерашите.
Ама моментот кога се креваше трофејот беше врв.
31063_1464068839870_1177965876_1667912_2317056_n.jpg
Со 3 се зачади све,а замисли да земев повеќе:pos:,свака час добра организиција има во Велес

Него, тој што ќе се женел, го има некаде на форум, на фцинтер форум? Не?
Ве гледам сега на Канал 5 и да прашам кој беше тој со бркчето што го водеше навивањето :) Од форум ли е???
Сега видов дека не бил од форум. Иначе често го гледам низ населба кај мене, па помислив да не е член на форумов :)

oд кај мене од населба (Маџари) е Влатко се вика. свадбата негова беше на 22ри, ама ја презакажа ради финалево... а кажа на микрофон, пред 5 години со другарите гледале фудбал и кажал дека ќе се женел кога интер ќе освојат лига на шампиони, и така и се погоди !!!

oд кај мене од населба (Маџари) е Влатко се вика. свадбата негова беше на 22ри, ама ја презакажа ради финалево... а кажа на микрофон, пред 5 години со другарите гледале фудбал и кажал дека ќе се женел кога интер ќе освојат лига на шампиони, и така и се погоди !!!

:zver:

Дечкото од Битола што се женеше на 22-ри не ја одложи. Димитар му испрати смс-честитка од име на сите од сајтот :)

Хаха каква свадба бе Интер игра,еднаш игра Интер финале свадабата може да почека:toe:,браво за Влатко

Duman, тој циган шо го викаш ТИ ни донесе ЛШ после 40 и кусур години.

А Мурињо си замина од Интер, или немате пичиња за да излезите вечерва, па го дрвите со него?

Мурињо за 2 години направи за Интер повеќе од сите тренери заедно од Херера наваму. Друго и не мора да се напише ништо.

32098_1187912757511_1819101911_353604_1235106_n.jpg

Attachments

• 32098_1187912757511_1819101911_353604_1235106_n.jpg
    32098_1187912757511_1819101911_353604_1235106_n.jpg
    115,6 KB · Прегледи: 7
Михајлович ќе се кали во Интер....хмм малце сомнително е ова.
Али нека си ја проба среќата Морати со него.

Во право е Думан што го споредува Мурињо со Ибра, двајцата не напуштаат во момент кога најмногу ни требаа, но далеке од тоа дека Мурињо е циган. Мурињо си заминува од Интер како шампион со историски успех, Ибра замине за да освои Лига на Шампиони и да освои награди како што се Златна Копачка на Европа, Златна Топка и наградата на ФИФА за Најдобар Фудбалер.

На Мурињо јас нема да му замерам бидејќи го донесе она што го чекав уште од првата година кога бев фан на Интер. Секогаш велев следната ќе биде наша и ќе освоиме Лига на Шампиони. Сите луѓе го дрвеа курот и викаа Интер ќе биде тим кога ќе освои Лига на Шампиони. Епа сега освоивме и тоа кога бевме големи аутсајдери во споредба со ГОЛЕМИТЕ ВО ЕВРОПА. Им одржавме фудбалска лекција на Челзи, Барселона и Баерн Минхен. Од вчерашното финале во Мадрид криво ми е за две работи - првата е тоа што Пандев не даде гол а втората е тоа што не им дадовме пет на Баерн па после Ван Гал пак да збори како играме дефанзивно.

Кој и да дојде после Мурињо, Интер никогаш нема да биде истиот тим, можеме да бележиме и подобри резултати и догодина да ја одбраниме титулата но тимот никогаш нема да биде ваков. Во тимот владееше една одлична хармонија каде што секој беше подговен да изгине на теренот само поради тоа што Мурињо го бараше од него (освен со исклучоци).

Единствено нешто што не ми се допаѓа е тоа што сега ќе проба Мурињо да купи неколку играчи од Интер а овие одма ќе го следат пошто знаат каков е тренерот. Таков беше и случајот кога тој дојде во Интер и одма проба да купи играчи од Челзи. Челзи тогаш не сакаше да слушне за продажба и мислам дека Морати треба да покаже малце цврст став. Треба да стане малку посилен пошто неговата добрина секогаш ни се враќа како бумеранг. Испаѓа онаа типичната поговорка, рани куче да те лае.

bojann1 и јас искрено стравувам од тоа што го спомна на крајот. Мурињо никој нема да го држи со сила и човеткот го направи она за што беше донесе, па и без обештетување да си оди нема да биде грев. Но последниве денови читам дека со себе во Мадрид ги сакал да ги види еден Маикон или еден Милито. За Интер никогаш не било проблем да најде пари за нови играчи, но не треба сега многу да се менува со оглед на тоа што Мурињо ги научи дечките да дишат како тим.

Во право е Думан што го споредува Мурињо со Ибра, двајцата не напуштаат во момент кога најмногу ни требаа, но далеке од тоа дека Мурињо е циган. Мурињо си заминува од Интер како шампион со историски успех, Ибра замине за да освои Лига на Шампиони и да освои награди како што се Златна Копачка на Европа, Златна Топка и наградата на ФИФА за Најдобар Фудбалер.

На Мурињо јас нема да му замерам бидејќи го донесе она што го чекав уште од првата година кога бев фан на Интер. Секогаш велев следната ќе биде наша и ќе освоиме Лига на Шампиони. Сите луѓе го дрвеа курот и викаа Интер ќе биде тим кога ќе освои Лига на Шампиони. Епа сега освоивме и тоа кога бевме големи аутсајдери во споредба со ГОЛЕМИТЕ ВО ЕВРОПА. Им одржавме фудбалска лекција на Челзи, Барселона и Баерн Минхен. Од вчерашното финале во Мадрид криво ми е за две работи - првата е тоа што Пандев не даде гол а втората е тоа што не им дадовме пет на Баерн па после Ван Гал пак да збори како играме дефанзивно.

Кој и да дојде после Мурињо, Интер никогаш нема да биде истиот тим, можеме да бележиме и подобри резултати и догодина да ја одбраниме титулата но тимот никогаш нема да биде ваков. Во тимот владееше една одлична хармонија каде што секој беше подговен да изгине на теренот само поради тоа што Мурињо го бараше од него (освен со исклучоци).

Единствено нешто што не ми се допаѓа е тоа што сега ќе проба Мурињо да купи неколку играчи од Интер а овие одма ќе го следат пошто знаат каков е тренерот. Таков беше и случајот кога тој дојде во Интер и одма проба да купи играчи од Челзи. Челзи тогаш не сакаше да слушне за продажба и мислам дека Морати треба да покаже малце цврст став. Треба да стане малку посилен пошто неговата добрина секогаш ни се враќа како бумеранг. Испаѓа онаа типичната поговорка, рани куче да те лае.

Воопшто не е слично, како што и ти си кажа понатаму во текстот. Едниот замина кога сакавме да освоиме, другиот откако освои се што не беше освоено од памтивек. Како и да е, еве го ставот на Морати, читајте го делот за Милито: http://www.fcinter.com.mk/index.php...0:moratti-murinjo&catid=36:aktuelno&Itemid=65

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom