Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Можам да уплатам дека ќе ја прекинат утакмицава?
Ц ц цц кој гнаси се овие од Рома се да му ебам...

Одмаздничка игра по директива од Госпожата. Треба да се задржат нервите. Или подобро, да не се задржат. Нека ги распукаат малку да се знае со кој играат :)

Мексес на Балотели му напраи финта *демек* ке те удрам
Балотели му се посра од смеење :tv::tv:

Овие Рома све играат само не фудбал:toe:,прво го повредија Снајдер па Кордоба,тој Мексес му мава бокс на Матераци,а претходно се обиде на Бало али овој само се насмевна и да не ги заборавам ласерите што му светеа на Мурињо:tapp:

Копиљаци! Единствена цел им е да повредат некој...
Мексес ќе го извадат на колички при крајот... бидете сигурни :)

Не е провокација ама...Кое копиле е ова Матераци еј,то нешо неверојатно...

Мурињо ѕвер. :devil3:

Како си го брани Балотели, ќе му срипаа овие од Рома еи!
А за Матераци, да се собереме 1000 души на Кајгана и да ги пратиме него и Бускетс во Холивуд, таман во Гол 4 да глумат. :)

Гледам интересно било во 1 полувреме а јас не можев да го гледам :( Очекувам таква борба и во 2 полувреме :vozbud::vozbud:Немој некој гочето да го допрел :vozbud:

Не е провокација ама...Кое копиле е ова Матераци еј,то нешо неверојатно...

Ехеи, ако сега ти требаше да го сфатиш тоа. :)
Нема што да се лутиме, таков човек е - ама срцето за тимот го дава.

19963132110275518314592.jpg

Уште 45 минути не делат од првиот трофеј:vozbud::vozbud:форца ИНТЕР

Одмаздничка игра по директива од Госпожата. Треба да се задржат нервите. Или подобро, да не се задржат. Нека ги распукаат малку да се знае со кој играат :)
Матераци го гледам при крај ми е со нервиве. Ништо чудно госпожата да плаќа по болници дебели сметки...

Овие Рома све играат само не фудбал:toe:,прво го повредија Снајдер па Кордоба,тој Мексес му мава бокс на Матераци,а претходно се обиде на Бало али овој само се насмевна и да не ги заборавам ласерите што му светеа на Мурињо:tapp:
Кирца брат :toe:

Анкета:
На кој ќе му пукне филмот прво?

1. Матераци
2. Балотели
3. Толдоне (Resident Evil...) :pos:

Ако мислеше Рома дека на сила ќе победи се излажала.Уште Тоти фали на теренот и тогаш...Сакам да го видам Пандев барем 1 мин,од кога нема играно ме фати тгата.

Ајде да уште 45 да издржиме и првиот пехар е во наши раце! :vozbud: форза ИНТЕР !!! :vozbud:

Ај не претерувајте дека го повредиле Снајдер, кога он сам се повреди т.е. при падот осети дека не е подготвен за играње... Мурињо ризикуваше кога не треба... А за Кордоба не видов како се повреди:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom