Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Андреј , ке се напраиме ГЗ на 22ри на сметка на ВЕЛИКИ !!!!! :tv::tv:

Веќе кога почнавте со желбите јас би сакал да се ангажира Гуркуф или Де роси(иско за овај вториот невозможна мисија ќе биди)..мислам дека овие двајца најдобро би се вклопиле во овој тим и уште повеќе би ја зголемиле конкуренцијата во средината и ќе го зацврстат уште повеќе Шампионскиот костур на тимот.....Тука можи да дојди и Лас во случајов ќе биди одлично засилување ама не ми се верува Реал да го пушти(а знаеме што се случува со играчите кои заминуваат од Мадрид)...и лев бек:smir:..

Ако има свадба идам оти ве е*ав сите..изгорен за чочеци сум:cug::cug::cug:

Деко ако не почне ваков муабет, нема кој, ајде сега сите да го испоштуваме Деко со ..... .!. и да го замолиме да стисне на иксот од горниот десен агол, да удри алт ф4 и да ја одбере опцијата '' Turn off ''.

:tv:

Деко ако не почне ваков муабет, нема кој, ајде сега сите да го испоштуваме Деко со ..... .!. и да го замолиме да стисне на иксот од горниот десен агол, да удри алт ф4 и да ја одбере опцијата '' Turn off ''.

Син , напнат си ми нешо брат ....шо е работава ?Не те викна игорче ??? :tv:

Најбоља опција е да појде до најблискиот трансформатор и да влезе во него.

Не сум напнат али нема смисла на фан клубов да се тера муабетов, еве глеј ги постовине и уз истите Нероазуро ни кажуе за неговите желби ... :tv:
Не иде, удрете на онтопик Муабет, ја со Игорче средив, ке се тера пивото деновиве, сите се добредојдени. :helou:

Не иде, удрете на онтопик Муабет, ја со Игорче средив, ке се тера пивото деновиве, сите се добредојдени. :helou:

... нема да има дискриминација, дури и металци ко Деко ќе примиме.

Најбоља опција е да појде до најблискиот трансформатор и да влезе во него.

Ќе се расипе трансформаторот :pos:

Он-топик: утре чекам конечна понуда за маиците па ќе објавиме. За финале сите ќе сме во полна опрема :)

За какви маици се зборува? не сум информиран :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom