Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Видете ја разликата, коментатор е Зампа, фан на Рома, кој кога ке дадат гол звучи ко да му го натегнуе црнец у меѓувреме :

1. Голот на Тоти

2. Головите на Пацини

:tv:

Видете ја разликата, коментатор е Зампа, фан на Рома, кој кога ке дадат гол звучи ко да му го натегнуе црнец у меѓувреме :

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

И покрај се пак се смее......

129722.jpg

^ Сезонава им е 1 од најдобрите играчи, и според мене еден од најдобрите централни дефанзивци оваа година во Калчото. На место е тоа што Интер нема да го дава за џабе, или ке сакаат да потегнат 1 играч на Рома кај нив, или ке бараат поголема финансиска сума зашто очигледно нема некоја откупна клаузула во договоров за позајмица.

^ Сезонава им е 1 од најдобрите играчи, и според мене еден од најдобрите централни дефанзивци оваа година во Калчото. На место е тоа што Интер нема да го дава за џабе, или ке сакаат да потегнат 1 играч на Рома кај нив, или ке бараат поголема финансиска сума зашто очигледно нема некоја откупна клаузула во договоров за позајмица.

веројатно во Интер имал голем притисок па затоа се случуваше да прави киксови, можеби психички не бил спремен за во Интер, промената на клубот му делуваше одлично, си го врати реномето, јас лично го сменив мислењето за него оваа сезона и сега го почитувам, претходно го сметав за еден од најголемите киксери...

кажувајте ајде каква тактика да направам? хахахха

Џабе неможеш да му пратиш friend request! :)

Знам пер =)

Ама ипак ... сеа ми се подгреа срценцево дека ке игра =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom