Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ми изгледа како повисок и покрупен, ни треба еден таков, да може да скокне на топка во 16... инаку навистина имаат доста заеднички карактеристики со Милито... Уште има да се докажува тој ама како профил, и тоа како ни треба таков играч, посебно за вакви натпревари како вечерашниов...

Да, единствена соодветна замена на Милито во моментов, се мисли на таков профил на играч е Игуаин. Поидеално здравје.

(муабетов е за тогаш кога Милито ќе се пензионира)

Да, единствена соодветна замена на Милито во моментов, се мисли на таков профил на играч е Игуаин. Поидеално здравје.

(муабетов е за тогаш кога Милито ќе се пензионира)

Ако го шитнеме Балотели а не можеме да ангажираме некој екстра квалитет (од поискусните), ја прво би идел на Игуаин.

Со годините на Милито, со формата на Ето која ја има во Серија А, со Пандев кој нема кондиција за 70 минути, со Балотели кој е пред излез од Интер, јас уште летово би одел на Торес чиј тим Ливерпул нема шанси да заврши 4 на крајот, што ќе значи заминување на Бенитез, а и Торес по него.
Игуаин? Без пари да ми го дадат не го земам.. Дестро е подобар од него за на клупа..

Ако го шитнеме Балотели а не можеме да ангажираме некој екстра квалитет (од поискусните), ја прво би идел на Игуаин.

Моментално нема поидеален напаѓач за во Интер од него, му одговара играта на тимот, а најбитното е тоа што одбива да потпише договор со Реал, а Реал ко Реал е познат по таквите киксеви, посебно кога се работи за Интер :)

едит: Го прочитав постот на Ибракадабра, во моментот не ми текна воопшто на Торес, значи и него го вметнувам во двајца најидеални напаѓачи кои можат да го засилат Интер.

Со годините на Милито, со формата на Ето која ја има во Серија А, со Пандев кој нема кондиција за 70 минути, со Балотели кој е пред излез од Интер, јас уште летово би одел на Торес чиј тим Ливерпул нема шанси да заврши 4 на крајот, што ќе значи заминување на Бенитез, а и Торес по него.
Игуаин? Без пари да ми го дадат не го земам.. Дестро е подобар од него за на клупа..

И ја така мислев ама колку повеќе го гледам толку повеќе менувам мислење.

Инаку Торес да, тоа ти е како премија на лото...

Моментално нема поидеален напаѓач за во Интер од него, му одговара играта на тимот, а најбитното е тоа што одбива да потпише договор со Реал, а Реал ко Реал е познат по таквите киксеви, посебно кога се работи за Интер :)

Маикон нешто, ова-она... лесно ќе ја наредат...

MEne poveke me iznerviraa centarsutevite na Maicon za razlika od kiksot na Cezar.

И ја така мислев ама колку повеќе го гледам толку повеќе менувам мислење.

Инаку Торес да, тоа ти е како премија на лото...

Маикон нешто, ова-она... лесно ќе ја наредат...

Торес има изјавено дека има симпатии кон италијанската лига, покрај тоа, нормално најбитно е тоа што тимот му пропаѓа, најверојатно нема да настапуваат во ЛШ догодина, нема пари за засилувања и слично, така да голема е веројатноста да го напушти Ливерпул.

п.с. Немој Маикон, таков играч никад не се продава, имаше лоша серија ко секој играч, ама на битни утакмици увек играл над ниво.

Торес има изјавено дека има симпатии кон италијанската лига, покрај тоа, нормално најбитно е тоа што тимот му пропаѓа, најверојатно нема да настапуваат во ЛШ догодина, нема пари за засилувања и слично, така да голема е веројатноста да го напушти Ливерпул.

п.с. Немој Маикон, таков играч никад не се продава, имаше лоша серија ко секој играч, ама на битни утакмици увек играл над ниво.

Не е до мене, тоа се зборува :) Ако сакаме да купуваме екстра играчи ќе мора и да продадеме екстра. Со Маикон и Балотели би го наполниле фондот и да се земат Торес и Коларов, Сантон иде десно и то... За мене е таквиот расплет прифатлив.

Не е до мене, тоа се зборува :) Ако сакаме да купуваме екстра играчи ќе мора и да продадеме екстра. Со Маикон и Балотели би го наполниле фондот и да се земат Торес и Коларов, Сантон иде десно и то... За мене е таквиот расплет прифатлив.

Јас ова првпат од тебе го слушам :)

го продаваме Максвел, Сантон иде лево и ОП Сантон повреден цела сезона, уживајте интераши Киву е тука, Оп киву у Аут 4 месеци уживајте интераши Мунтари ќе игра среде а занети лево.....

Јас ова првпат од тебе го слушам :)

За Маикон мислев, дека се зборува. Нели дискутиравме за тоа едно време.

Коларов ни е во комбинација. Сантон природно треба да игра десно. Би ги имале Киву и Коларов лево. Проблем е што десно стално имаме по еден. Сега е Маикон и се влечка по терен пошто нема реална конкуренција. Добро е да ги имаме и Маикон и Сантон, ама тоа тешко дека ќе биде.

Торес ни е сеуште во домен на желби...

Додека не го става Мурињо на Пандев како стартер вечито ќе губи.Инаку стварно идиотски стартови направија Интерашиве денеска,не оди тоа така:nenene:

Додека не го става Мурињо на Пандев како стартер вечито ќе губи.Инаку стварно идиотски стартови направија Интерашиве денеска,не оди тоа така:nenene:
Во право си за Пандев ,во многу подобра форма е од Ето во момнтов и многу повеќе може да допринесе за играта
Не те разбирам зошто велиш дека идиотски фаули правеле ,правеа сосема обични фаули во обид да ја одземат топката , не беа тоа никакви опасни стартови за жолти картони ,не ми е јасно зошто тој судијата се расфрла толку со картоните ,кога сме веќе кај него ,кај се видело бе да се суди крај на натпревар во ситуација кога играчот е со топка на 16 метра од гол и се обидува да нафрли во казнен простор ,не дека ќе дадеа гол или нешто ,ама се е можно

Aha , и тоа после 2минутното лежење на Лука Тони и Перота во +5те шо ги дае , мање битно =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom