Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
watch

за најавата со Ливорно нека ја постават.....

NAJAVA-INTER-LIVORNOWEB.jpg

Не ја ставајте вака голема е сликата, вечер ќе ја намалам и ќе ја ставиме како инфо од натпреварот.

Размисли малце пред да постираш!!! :star:

Уште малце па Занети напаѓач ќе го направиш. И Сантон не е меѓу повиканите. А и 3 напаѓачи :nenene:

Доколку мислиш дека овие играчи ќе играат тогаш ќе биде нешто вака:

-----------------Цезар------------------
-----------------------------------------
--Маикон---Лусио---Самуел---Занети--
---------------------------------------
-------Камби-------Мота------------
-------------------------------------
---------------Марига--------------
---------------------------------------
----------------Арна-------------------
-------------------------------------
----- Пандев--------Ето--------------

Мислам дека и попрво Кварезма би добил шанса отколку Арнаутович!

Арна нема влезено откако игравме со Сиена 4-3, во него има многу голема желба за игра така да сакам он да игра. а за Занети не бев информиран дека Сантон нема да игра али ок како и да е.

Претпоставувам ке има собиранка за ЦСКА? :toe:

-----------JC
Maicon Cordoba Materazzi Chivu
--Motta Cambiasso Zanetti
----Pandev Eto'o Milito
:ija::ija:

-----------JC
----Pandev Eto'o Milito
Официјален е овој:nesvest: - со Кордоба и Матрикс,иначе ме радува враќањето на Киву:vozbud:,идеме на победа и мислам дека нема шанси Милан да тепа во Парма:toe:

-----------JC
----Pandev Eto'o Milito

Од кај го најде ова???

Еве од интерњуз:

INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio (Cordoba), Samuel, Zanetti (Chivu); Mariga, Cambiasso, Motta; Eto'o, Pandev, Quaresma.:helou:

LIVORNO: Rubinho; Perticone, Rivas, Knezevic; Raimondi, Filippini, Pulzetti, Pieri; Di Gennaro; Tavano, Lucarelli.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 7 Quaresma, 9 Eto'o, 27 Pandev.

Официјален од интер.ит

Како и да е, уште една тешка вечер ќе поминеме фановите на Интер. Да се надеваме дека трите бода ќе останат во Милано.
П.С Ливорно се фаќа за сламка за спас.

Уффф...Киву се враќа.ТоБ.
Да се надеваме Матераци и Кордоба нема да имаат работа:pos2:

MILAN - Inter's Under-14 team edged AC Milan to register another derby victory for the Nerazzurri's academy. Defender Giacomo Sciacca scored directly from a corner in the 20th minute of the postponed Giovanissimi Regionali clash to give Gianmario Corti's boys a 1-0 win that sees our youngsters increase their lead at the top of the table.

Ја мислам дека оваа година Биланезиве немаат право да кажат дека се боље екипа од ИНТЕР !

ИЗМОЧАНИ на секое дерби !!!!!!!!!0-4

Па на овој меч против Ливорно ако не одморат Лусио, Самуел, Снајдер, Милито односно оние стандардните незнам на кој:toe:
Инаку се надевам дека нема да гледаме комедии во одбраната вечерва:tv:

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 7 Quaresma, 9 Eto'o, 27 Pandev.

Официјален од интер.ит

Хех и јас сега го видов. И го нема Дестро на клупа!!:pipi: Да не се здружил овој со нигерот?

Инаку интересно ќе биде да се види како ќе се снајдат овие 3ца во одбрана. Првпат ги гледам оваа сезона заедно од 1ва минута! Сепак, играме против најнеефикасниот напад сезонава во Сериа А, па може да се експериментира. Е сега само да се унесат овие од Ливорно дека играат финале од Лига на шампиони. Кој ќе ги мава по терен....или матераци е тука, ќе му скурчи мавање, па коа
е почне да удара:tapp::wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom