Nik20
Неверификуван член од немаштија
исто како за реал да навиваат, снајдер,камбиасо,самуелСо барса у финале и цел Сантиjаго Бернабе ќе биде против нив![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
исто како за реал да навиваат, снајдер,камбиасо,самуелСо барса у финале и цел Сантиjаго Бернабе ќе биде против нив![]()
Со барса у финале и цел Сантиjаго Бернабе ќе биде против нив![]()
Боби[Мкд];3402974 напиша::kesa::kesa:
Inter igrashe podobro na terenot protiv Chelsea so 4-3-3 ili ako veke sakate i 4-5-1 bidejki Pandev i Eto imaa dosta rabota vo sredinata.
No Inter, a voedno i Eto go dade golot koga izleze Pandev i zaigravme so standardnata formacija.
So toa se pokaza kade Eto e najdobar, onamu koga e najblisku do golot, vo zavrsnicata, dodeka na 4-3-3 imase samo posed na topka i retko doagashe do sansa..
Ali kako i da e.. Mecot go dobi Murinjo.. Prvo gi neutralizira so 4-3-3 nivnite bekovi koi mozea da sozdadat dopolnitelna nevolja, za potoa da go prati Eto tamu kade e najopasen..
Grande Murinho!![]()
Помина еуфоријата време е да се навратиме на темата![]()
Ме изненади коментарот на Липи кој се издвои од другите што воглавном беа пофални,поготово од Италијаните кој Интер им е единствена надеж за повторно вракање на трофеот во италија после многу години.Но Липи скептикот најде друга мана во Интер го поставил прашањето Каде се италијаните во Интер?
Океј брат не веруј , го имаш утре ливчето
Не сум ја педер ко некој само што се фалат а никаде ги нема
Сега го прочитав ова што го кажал Мурињо и слатко ме изнасмеа и баш во негов стил:
"If I wanted to have an easy job... I would have stayed at Porto - beautiful blue chair, the Uefa Champions League trophy, God, and after God, me."
Помина еуфоријата време е да се навратиме на темата![]()
Ме изненади коментарот на Липи кој се издвои од другите што воглавном беа пофални,поготово од Италијаните кој Интер им е единствена надеж за повторно вракање на трофеот во италија после многу години.Но Липи скептикот најде друга мана во Интер го поставил прашањето Каде се италијаните во Интер? Па како што сите знаеме Интер никогаш (освен далечните 1910 итн) немал обилен број на Италијани во тим и можеби се затоа поуспешни од другите тимови кој изобилуваат со Италијани како на праимер Јувентус кој се борат за пласман во квалификации за лига шампиони..
...сакам да си ви го поставам прашањето ... Дали липи сака да му наштети на Интер?
Јас мислам дека има такви амбиции но знаат Италијанците кој е нивната гордост во ЛШ и верувам нема никаков ефект врз нив...
Линк за целата сторија...
http://www.football-italia.net/mar17d.html