С
Спенсер
Гостин
Ајдеее чекамееее... мислам дека конечно,со Мурињо ке го прејдеме ова 1/8 финале... со среќа нека ни е!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Добро бе дечки чоекот не кажува ништо лошо само си дава мислење..не провоцира прочитајте го убаво тоа е негово лично мислење за Мурињо(иако и според мене мур не е ништо посебно)..И duman и chombe тоа го тврдеа па никому ништо..
Испадна го завртевте муабетот на заебанција али ок нема гајле :smir: Не беше тоа целта нели арно ама така излезе
И погоре кажав треба да не игра ЕТО , да го постави Пандев како втор полушпиц, и Кордоба да не игра. Повеќе слобода на Дејан во средината и никако стриктен чувар на Дрогба.
Пак ќе кажам , сакам да помине Интер ама ми се гнаси од помислата дека сметате дека Мурињо е добар тренер за вас![]()

И за тебе истово важиДобро бе дечки чоекот не кажува ништо лошо само си дава мислење..не провоцира прочитајте го убаво тоа е негово лично мислење за Мурињо(иако и според мене мур не е ништо посебно)..И duman и chombe тоа го тврдеа па никому ништо..
Наброј ми 3 тренери што во први 8 години од својата кариера освоиле Куп на Уефа, ЛШ, 5 национални првенства, 4 национални купови, 2 национални Супер Купови, кои биле прогласени еднаш од УЕФА за менаџер на годината, кои во три наврати од УЕФА биле поставени за тренер на нивниот најдобар тим, во 2 наврати прогласувани за светски менаџер на годината од IFFHS, во 2 наврати прогласени за менаџер на годината во Англија, во еден наврат во Италија .... да продолжам сакаш ?
А до тогаш, до моментот кога ке ми набориш 3 тренери во светот кој успеале за само, повторувам, само 8 години да стигнат до вакви достигнувања ке те замолам да не се бламираш, со тоа дека Мурињо бил лош тренер. Жити сФе, делуваш комично. :wink:
И за тебе истово важи

Еве, рок ке им дадам, 2-3 дена, да најдат 3 тренери што во први 8 години од своја кариера имале такви врвни достигнувања, не мора денес да одговорат зашто ко што глеам, без текст останаа, прекинаа да ја шират својата '' експертиза '' наеднаш. :tv:
..Едноставно мурињо можи и 1000 пати да биди прогласен за мене (да надоврзам) и не е нешто посебно..И можите колку сакате да ја спомнувате титулата со Порто во 2004 АМА во тој тим играја..Деко,Костиња,Маниче,Карлос алберто,Дерлеј,Фереира и уште куп работници и тоа исфрлија еден јак противник (манчестер) и тоа со среќен гол на крајот..а другите противници до финалето???..ај да не забегувам за мене со Манчини 1000 пати бевме подобри ама не мисли никој како мене и ќе почни да докажува(титули,признанија итн..)..ДОБРО АЈДЕ МУРИЊО Е НАЈДОБАР И ВЕЧЕР ДА ТЕПАМЕ FORZA INTERПлус,да освоиш ЛШ со Порто и не е мала работа.Ретко кој го може тоа(никој,освен он?)
И тоа,еве со кој состав:
Витор Баиа
Пауло Фереира
Жорге Коста
Рикардо Карваљо
Нуно Валенте
Педро Мендес
Костиња
Маниче
Деко
Дерлеи
Карлос Алберто

Пак ќе кажам , сакам да помине Интер ама ми се гнаси од помислата дека сметате дека Мурињо е добар тренер за вас![]()
Хуху ке биде весело =) Ваљда наркосот нема да ја усере
OK ЗНАМ дека не можам да ве побијам дека е тапа тренер:smir: затоа ќе се потрудат екипите противници на Интер (За вечер верувам во неговата среќна звезда само за понатака).
ПС и САФ е далеку од рангот на еден Липи, Капело, Анчелоти, Гус и слично.
И освен тоа кај тоа дека САФ го сака за наследник :pos2: