Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Не не грешно разбираш :smir: Ништо не срушувам и прачувам токму тоа зашто немавте игра. Тоа велам цело време има играчи кои треба да им се дадат соодветните улоги , а Мурињо не го знае тоа.

Поентата ми е дека имате квалитетен тим ама со ваков тренер изгледате дека немате игра (за лани).

Твое мислење е едно за Мурињо, а успесите на Мурињо кажуваат друго....:helou:

Со среќа вечер :smir: нека победи подобриот :tv:

Твое мислење е едно за Мурињо, а успесите на Мурињо кажуваат друго....:helou:

Ај така нека биде , ако ви е успех 1/8 финале лани и оваа година истото тогаш немам коментар понатака. Истото важи и за Челзи додека беше.

Јас пак мислам дека треба многу повеќе за да речеш дека имал Успеси нели?

Ај така нека биде , ако ви е успех 1/8 финале лани и оваа година истото тогаш немам коментар понатака. Истото важи и за Челзи додека беше.

Нострадамус ти ли си бе пријателе ???

Како е баба Ванга,арни ли сте ??:tapp:

Не убедуваш во нешто нас тука,знаеш дека не можеш да не побиеш за тоа дека Мурињо е тапа тренер,а неговите успеци говорат друго,а тренерите од рангот на САФ го сакаат за негов наследник,доволен показател за тоа колку е ''тапа'' тренер така ???:tapp:

Managerial honours

Porto

Chelsea

Internazionale

Individual honours

• UEFA Manager of the Year (1): 2003

• IFFHS World Manager of the Year (2): 2004, 2005

• FA Premier League Manager of the Month (3): November 2004, January 2005, March 2007

Плус повеќе од 130 натпревари без пораз на домашен терен во лига.
Плус,да напоменеме,има само 47 години.

Ич не ми е јасно зошто Пандев не е во стартен состав?? :uvo:

Ок батка гледај си вечер дијамантот колку е добар :smir: Се надевам дека грешам и дека е токму тоа потребнот н аиНтер за д апомине понатака, арно ама...

Не не грешно разбираш :smir: Ништо не срушувам и прачувам токму тоа зашто немавте игра. Тоа велам цело време има играчи кои треба да им се дадат соодветните улоги , а Мурињо не го знае тоа.

Добро бе батка ај да го скратиме бурекот, важи? Кажи ми ти мене конкретно: која формација треба да ја извади Мурињо вечерва и на кои играчи какви улоги да им даде? Пошто тој не знае еве ти кажи ни. Да не вртиме цел ден како киша око Крагуевца... :smir:

Нострадамус ти ли си бе пријателе ???

Како е баба Ванга,арни ли сте ??:tapp:

Не убедуваш во нешто нас тука,знаеш дека не можеш да не побиеш за тоа дека Мурињо е тапа тренер,а неговите успеци говорат друго,а тренерите од рангот на САФ го сакаат за негов наследник,доволен показател за тоа колку е ''тапа'' тренер така ???:tapp:

OK ЗНАМ дека не можам да ве побијам дека е тапа тренер:smir: затоа ќе се потрудат екипите противници на Интер (За вечер верувам во неговата среќна звезда само за понатака).

ПС и САФ е далеку од рангот на еден Липи, Капело, Анчелоти, Гус и слично.

И освен тоа кај тоа дека САФ го сака за наследник :pos2:

Наброј ми 3 тренери што во први 8 години од својата кариера освоиле Куп на Уефа, ЛШ, 5 национални првенства, 4 национални купови, 2 национални Супер Купови, кои биле прогласени еднаш од УЕФА за менаџер на годината, кои во три наврати од УЕФА биле поставени за тренер на нивниот најдобар тим, во 2 наврати прогласувани за светски менаџер на годината од IFFHS, во 2 наврати прогласени за менаџер на годината во Англија, во еден наврат во Италија .... да продолжам сакаш ?

А до тогаш, до моментот кога ке ми набориш 3 тренери во светот кој успеале за само, повторувам, само 8 години да стигнат до вакви достигнувања ке те замолам да не се бламираш, со тоа дека Мурињо бил лош тренер. Жити сФе, делуваш комично. :wink:

OK ЗНАМ дека не можам да ве побијам дека е тапа тренер:smir: затоа ќе се потрудат екипите противници на Интер (За вечер верувам во неговата среќна звезда само за понатака).

И освен тоа кај тоа дека САФ го сака за наследник
:pos2:

После болдираниот дел се решив веке да не ти реплицирам,очиглено си некој нов Пеце (идолот на фан клуб ББилан):smir:

Добро бе батка ај да го скратиме бурекот, важи? Кажи ми ти мене конкретно: која формација треба да ја извади Мурињо вечерва и на кои играчи какви улоги да им даде? Пошто тој не знае еве ти кажи ни. Да не вртиме цел ден како киша око Крагуевца... :smir:

Испадна го завртевте муабетот на заебанција али ок нема гајле :smir: Не беше тоа целта нели арно ама така излезе :toe:

И погоре кажав треба да не игра ЕТО , да го постави Пандев како втор полушпиц, и Кордоба да не игра. Повеќе слобода на Дејан во средината и никако стриктен чувар на Дрогба.

Пак ќе кажам , сакам да помине Интер ама ми се гнаси од помислата дека сметате дека Мурињо е добар тренер за вас :toe:

Добро бе дечки чоекот не кажува ништо лошо само си дава мислење..не провоцира прочитајте го убаво тоа е негово лично мислење за Мурињо(иако и според мене мур не е ништо посебно)..И duman и chombe тоа го тврдеа па никому ништо:toe:..

И освен тоа кај тоа дека САФ го сака за наследник :pos2:
Овој експерт беше тренер на Интер и ништо не направи го уназади тимот уште толку.
Мурињо може да го посакуват сите тимови во Сериа А но не може да си го дозволат.А Капело може да му каже фала на Мурињо бидејќи тој одби да е селектор на Англија па на него му понудија.
Во Италија е полно со експерти но харизмата и лидерството на Мурњо никој го нема.

Наброј ми 3 тренери што во први 8 години од својата кариера освоиле Куп на Уефа, ЛШ, 5 национални првенства, 4 национални купови, 2 национални Супер Купови, кои биле прогласени еднаш од УЕФА за менаџер на годината, кои во три наврати од УЕФА биле поставени за тренер на нивниот најдобар тим, во 2 наврати прогласувани за светски менаџер на годината од IFFHS, во 2 наврати прогласени за менаџер на годината во Англија, во еден наврат во Италија .... да продолжам сакаш ?

А до тогаш, до моментот кога ке ми набориш 3 тренери во светот кој успеале за само, повторувам, само 8 години да стигнат до вакви достигнувања ке те замолам да не се бламираш, со тоа дека Мурињо бил лош тренер. Жити сФе, делуваш комично. :wink:
Три тренери во цел Свет Мики, ништо повеќе. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom