Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Cezar
Maicon Samuel Lucio Zanetti
Cambiasso
Stankovic..........Motta
Pandev Sneider
Milito
Ееееелко елко, порасни уште дветрипеди, зада може дедомрас дарови да реее ди.:pipi:
Со секоја друга формација шансите да поминиме ни се намалува за 50%. Бар јас така мислам:smir:
И јас ја сакам оваа затоа што со ваква формација во средина ке бидеме најдобри и мислам дека ке гледаме добри додавања меѓу Деки,Мота,Снајдер,Пандев:toe:

Се гледаме утре идам дирекно во Ајриш... :helou:

Ако влезам тешко мене треба петиција да прајте и со обезбедување да влезам :pos:

Абе не сме ние Миланези па и ти :) они ке напунат 15 години и ја имаат силата на Гоко Танески :pos: дружељубиви сме :)

Абе не сме ние Миланези па и ти :) они ке напунат 15 години и ја имаат силата на Гоко Танески :pos: дружељубиви сме :)
Викаш да го осетам малку ,,шампионскиот''дух?Се зезам ова да се оствари шансите се 0.1 посто.Како и да е пак убаво да си поминете може ќе се сретнеме на Интер-Јуве.Поз

Има список кои се официјално повикани со Челзи ???

Има список кои се официјално повикани со Челзи ???

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Ај да пишам денеска утре ќе бидете у гужви :)

Какви енглези, некако сигурен сум дека ќе ги поминете а и Мурињо како што знае да отупи игра и да не прими гол никој! Се надевам дека нема да примите а и да примите дека нема да паднете туку ќе продолжите понатака ! И би ви го посакал за противник Баерн :helou:

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
Па нели нема да игра Сантон бе,чим го земале можно е да игра и ваљда ке игра лев бек а Занети киде во средина:toe:,така ке бидеме појаки по таа лева страна ако се знае дека Занети многу ретко е офанзивен:toe:

Значи момици утре во 19-30 през лизгалиштето на плоштад, се надевам дека ке си поминеме убаво, и заедно ке славиме и пиеме коа Интер ке помине понатаму:smir: позз:icon_surp:icon_surp:icon_surp

Штета што неможам да дојдам убаво да си помините дечки и секако Интер да ве израдува до максимум(да биди слично како со динамо киев:D)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom