poserposerposerНапишано од Alexandre_Pato
Најдоброто од Пипо допрва доаѓаа![]()
Но сепак мислам Мунтари ќе игра нај одморен е 1 минута играше со Катанја.
Ќе имаш неколку пенали за да се вратиш. Пред натпревар како Челзи нормално е и да се пукне, макар што по играта не требаше да загубиме. Кај и да е ќе направиме серија од барем 3 победи а тоа е и повеќе од доволно за добар улов на вакви коефициенти.И со Катанија имавме 2 коефициент за на гости , па го лапнав немиен![]()
Не го обвинувам Мурињо за ова сигурно си има причина. Пишав и порано, малиот е Ѕвер, ама нема ни П од професионалец. И уштер кога слушнав дека Мино Раиола му е менаџер (и баш сега почна да јаде бурек, предходнава недела), јасно ми е до кај сме со случајот Балотели...Стварно не знам зошто не е повикан Балотели.
И сеа прочитав неофицијално дека кавгата пред една недела помеѓу Мур-Бало била тоа дека после тренингот Балотели заминал дома додека Мур го барал за да обработи екстра тренинг но овај не му одговарал или му рекол дека не доаѓа.Абе како за аматерска екипа да се работи а не за некоја институција.Сакам идам сакам не идам е работава.На овај не му се тренирало, овај имал 6 часа, другиов пијаница бил, третиот немал пари за чланарина и не идал овај месец
зошто Мота го нема?? можеби Мунтари ќе игра ради искуството со премиерлигашки екипи...На Скај Италија беше објавена следнава формација за дуелот со Челзи
---------- Цезар ----------
Маикон --- Лусио --- Самуел --- Занети
--- Станкович --- Камбиасо --- Мунтари
--- Снајдер ---
--- Милито --- Ето ---
Немора да значи дека ќе играат овие , меѓутоа горе доле овој ќе биде тимот
Не се зезај, стварно ќе игра Мунтари...И мене тоа ме плаши Мурињо го смета најдобар во среден ред Мунтари дури го одмараше со Катанја па кога стана жешко го пушти најдобриот да го реши натпреварот и го реши:nesvest::nesvest:
Мунтари не ми се збори за него човекот не знае чисто да одземе топка само знае да трча па некој маратонец да ангажираме подобро ќе игра од него.
За со Челзи треба Марига да игра не само што трча и покрива огромен простор туку знае и акција да прекине.
Но сепак мислам Мунтари ќе игра нај одморен е 1 минута играше со Катанја.
Дефинитивно најдобриот состав што можете да го понудите.:wink: Од тоа што следам последно време. Кварезма и Ето исто би можеле да конкурираат за местото на Пандев.Cezar
Maicon Samuel Lucio Zanetti
Cambiasso
Stankovic..........Motta
Pandev Sneider
Milito
Ееееелко елко, порасни уште дветрипеди, зада може дедомрас дарови да реее ди.
Со секоја друга формација шансите да поминиме ни се намалува за 50%. Бар јас така мислам:smir: