Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
За Ајриш сме следниве, Ја, Кире_Интер, Снајдер, Ико и ваљда неговиот никаков другар ( кој и да е типот ), Ф.А., Деко, АЦАБ ( и другарот негов ), Грејт, @ki, Rossi 46, Engin, другар му Тошка и Чекич.
Мали_Капитано откажа, али му дое замена од интерашкиов форум што го имаме, собрани сме 16 луѓе, ја накај 5-6 денес ке одам до Ајриш и ке договарам така да до тогаш може да се убаци уште некој, или, еден од од овие да откаже.

Такво нешто може да се случи, само ако после 30 минути губиме со 2-0, тогаш можеби ќе видеме малку поофанзивен Интер.

Тоа ни на сон нема да се случи.....ке видиш дека Интер може да игра офанзивно.:smir:

Има и на Интер Њуз од сабајле дека Реал се заинтересирал за Коларов, ма да тие сега ќе отворат многу муабети за можни трансфери за да ја дефокусираат јавноста од елиминацијата од ЛШ.

Има и на Интер Њуз од сабајле дека Реал се заинтересирал за Коларов, ма да тие сега ќе отворат многу муабети за можни трансфери за да ја дефокусираат јавноста од елиминацијата од ЛШ.
на трансферот на коларов во интер влијаат - мурињо,михајлович,пандев и станкович од друга страна кај реал нема кој да лобира така јако така да ако попушти лотито интер е во пол позиција само треба чичко морати да го одврзи ќесето.

За Ајриш сме следниве, Ја, Кире_Интер, Снајдер, Ико и ваљда неговиот никаков другар ( кој и да е типот ), Ф.А., Деко, АЦАБ ( и другарот негов ), Грејт, @ki, Rossi 46, Engin, другар му Тошка и Чекич.
Мали_Капитано откажа, али му дое замена од интерашкиов форум што го имаме, собрани сме 16 луѓе, ја накај 5-6 денес ке одам до Ајриш и ке договарам така да до тогаш може да се убаци уште некој, или, еден од од овие да откаже.

Со мене, и со Кире-Интер, ке има едно другарче излеа али е фан за Челзи:):)

тешко него! ако тепаме ќе го ладите, ако изгубиме, ќе проба да се лади па модар ќе си оди :pos2:
иначе, фотки да напрајте обавезно ! :)

не е сигурно али може да се убацам со Енџин и со братучет ми Тоше ко џокер у покер...

Пишите нов фан на Интер :pipi:

Се надевам со Челзи дека конечно ќе ни тргни, па редно е 1/8 финале да се помини, сега е шансата, али и господ нека ни е на помош:pos2:

Како што изјавил и самиот Мурињо ''Никогаш не губам на Стен'фор Бриџ'' тоа и очекувам... глава давам дека ИНТЕР ќе го помине Челзи...:vozbud:

не е сигурно али може да се убацам со Енџин и со братучет ми Тоше ко џокер у покер...
Пишете дали е 100% зашто за 2 саата ке одам да договарам, само сигурни ке пријавам.

Таман помислив температурите во Торино растат,доаѓа пролет,ете ти снегови.
Што е со времево,бе браааат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom