Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас би ви го дал купот, но Монтоливо да се пресели во Интер :smir:

Јас би ви го дал купот, но Монтоливо да се пресели во Интер :smir:

Ја би повеке за Јоветич него ли за Монтоливо :)

и според Трач.цом Хамшик ги одбил Интер и Челзи за да остане во Наполи.Епа нека остане и нека се бори за куп на италија следната сезона :)

Meло минатото лето потпиша нов договор со Фиорентина и по 4 дена замина во Јувентус но за 3 пати поголема цена од онаа која ја плати Фиорентина на Алмерија година претходно.
Во случај да лапне нов договор дечкото испод 30ка нема шанса да заминува т.е. и вака се споменуваа цени приближни на таа бројка така да ништо чудно и да накачат.
Во секој случај, ако обезбедат пласман за ЛШ тешко дека ке замине, ако не обезбедат, чао рагаци им праи гарант.

Ја би повеке за Јоветич него ли за Монтоливо :)

и според Трач.цом Хамшик ги одбил Интер и Челзи за да остане во Наполи.Епа нека остане и нека се бори за куп на италија следната сезона :)

Нема врска, ќе обнови договор за да може Де Лаурентис повеќе пари да бара во јуни. Денес имаше изјавено дека ако му дадел Морати 50-60 милиони ќе го продадел Хамшик :pos:

Нема врска, ќе обнови договор за да може Де Лаурентис повеќе пари да бара во јуни. Денес имаше изјавено дека ако му дадел Морати 50-60 милиони ќе го продадел Хамшик :pos:

50-60? Абе не е Интер арапски клуб ко Сити па да го цицаат :)

Само 50-60?? Малку бара, да не мисли дека го има Меси во тимот....

Реков за Монтоливо пошто ни фали класичен среден играч, кај немаме некој офанзивен(освен снајдер).... само дефензивни средни играчи имаме.. а и Јоветич е добар играч....

Јас да сум Морати пре би го земал Јово,него Монтоливо.Некако вториов оваа сезона не ми игра нешто нај нај,тромаво игра,со падови повеке...

И остајте вие трач.ком со нивните тапа извадоци,Морати ако е решен да го доведе Хамшик,ке го доведе по секоја цена,но ако се спрема да даде 50-60 милиони,луд е !!!
20 до 25 милиони,тутни му некој како Кварезма и наш е Хамшик :)

Gledam spomnuvate nasi igraci

Samo da vi kazam Montolivo kosta 20mil, a Jovetic 25mil :)
ako vi odgovara da se pazarime Heheeh

Gledam spomnuvate nasi igraci

Samo da vi kazam Montolivo kosta 20mil, a Jovetic 25mil :)
ako vi odgovara da se pazarime Heheeh

Кварезма и плус 5 милиони за Монтоливо...
хахаха Според мене 20мил за Монтоливо и не е така многу... млад, перспективен играч...

Можат додатно да се заладат односите Интер - ФФИ откако самиот играч Gastaldello пишал писмо во кое се вели дека Камбијасно не е виновен за ништо и не требал да добие казна. Но Федерацијата не го земала во предвид тоа и затоа казната на Камби останува.

И доста со играчи како Монтоливо и остале. Од Италија само двајца се достојни да го носат дресот на Интер, Марек Хамшик и Даниеле Де Роси. Се друго се просечни играчи со кои Лига на Шампиони не се освојува.

И доста со играчи како Монтоливо и остале. Од Италија само двајца се достојни да го носат дресот на Интер, Марек Хамшик и Даниеле Де Роси. Се друго се просечни играчи со кои Лига на Шампиони не се освојува.

Ќе збориме пак за година дена за овој играч...

Де Роси нема шанси да дојде во Интер, тој е верен на Рома, додека за Хамшик сум и јас да се донесе....

Можат додатно да се заладат односите Интер - ФФИ откако самиот играч Gastaldello пишал писмо во кое се вели дека Камбијасно не е виновен за ништо и не требал да добие казна. Но Федерацијата не го земала во предвид тоа и затоа казната на Камби останува.

Дај боже...значи подобро засилување од ова неможе да има...за де роси да сум како морати би шибнал и 30 милиони и ќе ја легнам росела (ако треба) само да дојди де роси кај нас(најдобро од кој било друг играч би се вклопил во интер)..ама проблемот е тоа што е верен на рома и мали се шансите да ја напушти посебно за интер:toe:..и тоа плус италјанец е уште подобро за нас:smir:

Пишав уште вчера, Сампдорија испратила писмо дека немало ништо посебно за што Камбиасо би требало да биде казнет, но сепак им се верува на двајцата кодоши (таканаречени агенти на федерацијата) кои FIGC секое коло ги става до клупата на Интер за да слушаат кој што ќе каже и евентуално да пријават за казни (затоа Мурињо и Камбиасо зборуваа со рака на устата). Заради истите Ориалио доби казна зошто не ги пуштал да се приближат до клупата па веројатно вака му вратија.

Сме го потпишале Кастелаци , голманот на Сампа . По изгледа не напуштаат Толдо и Орландони

http://translate.google.com/transla...7Inter+ha+preso+Castellazzi%C2%BB&sl=it&tl=en

Алал да им е, цела година кога некаде ќе зашкрипи одма бараат решение. Толдо е во години веќе, Орландони може да си остане трет голман.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom