Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Елко, елко, порасни уште две ти педи... :)

Туку, што правиме против Удинезе?

Во одбрана: Маикон, Занети, Лусио и ??????

Е не, ќе се браниме... :)

Незнам, Сантон тренирал одвоено од Матрикс и Киву. Па не разбрав дали е тој спремен а тие не се, или обратно...

Јас имам оптимизан за Лондон.Лани со тој тим кој го имавме а според мене беше два пати по слаб против Манчестер загубивме 2-0 но имавме две 100% шанси стативата на Адриано а и Ибра од 1 метар таа што ја промаши.
Според мене последните 4 години во осмина финалето слаби бевме дома додека во гости не бевме лоши.

Е не, ќе се браниме... :)

Незнам, Сантон тренирал одвоено од Матрикс и Киву. Па не разбрав дали е тој спремен а тие не се, или обратно...
Сите заедно почнале на тренингот, а потоа тие 3ца почнале засебни тренинзи... Како и да е Лука Калдирола (1991) и Жулио Донати (1990) тренирале заедно со првиот тим денес. Двајцата се централни дефанзивци во примавера тимот

Момци читајте вака сега...

Клуб на новинари има 2 огромни видео бима и еден плазма телевизор плус сто и кусур навивчи од разни тимови (вчера доминираа Интераши) :) затоа за две недели пријавете се за да знам дали да резервирам ,,,, :pipi:

Ај честито победа од мене.

Иако голот што го примивте многу значи за Челси, сепак нијанси ќе решаваат на Стемфорд.

Да не беше Лусио ќе го јадевте. Челзи ја доби играта во средина, многу топки упатени кон Дрогба, но Лусио како одигра, секоја чест. Сепак и Мурињо е тука скриениот фактор, знае како да го сопре Дрогба.

Требаше Балотели порано да го стави, од кога влезе го шеташе Малуда како сака. Пак е таму шансата, колку што знам Ешли Кол нема да се врати до тогаш. Жирков не е нешто посебно.

И Пандев мора пред Ето, катастрофа е овој.
Не дека вчера Пандев многу направи, али подобро ќе се снајде од Ето. Најдоброто што вчера го направи Пандев е тоа што му помогна на Занети на левата страна, од кога влезе, Иванович ги немаше тие продори. Не дека тоа му беше задача, може и Иванович се замори но сепак се бореше нашиов.
Не треба Мурињо многу да се мисли кого да одбере за во напад на Стемфорд. :helou:

Клуб на новинари има 2 огромни видео бима и еден плазма телевизор плус сто и кусур навивчи од разни тимови (вчера доминираа Интераши) :) затоа за две недели пријавете се за да знам дали да резервирам ,,,, :pipi:
На кое место е ова? Ја сум заинтерсиран само треба да се договорме:toe:

Ако е фул таму,ке напраиме туча осекам,како што сме сите изгорени Интераши :pos::pos:
Кажи им таму нека стаат заштитни огради,па да дојдеме :pos:

Ако е фул таму,ке напраиме туча осекам,како што сме сите изгорени Интераши :pos::pos:
Кажи им таму нека стаат заштитни огради,па да дојдеме :pos:

Ке идеме со Flame Thrower и неможе нам нико ништааа :pos:

Сум бил иако одамна, ама клун ба новинари е супер место за фудбал.

Енивеј, колумна на трач.ком:

Лусио е далеку пред сите дефанзивци во Премиер лига и светлосни години пред Џон Тери :pos:

Ке идеме со Flame Thrower и неможе нам нико ништааа :pos:

Аааа не сакам да лежам затвор,да ми дадат и мене бан,ама доживотен :pos:

За утакмицава со Удинезе,мода да победиме макар и со гол од офсајд,па да серат после ББиланезите за истиот гол...

За удинезе денеска на тренинг биле и двајца од академијата. Донати(имаше настап оваа година во сериа а на позиција десен бек) и некојси Лука Калдирола(проверив податоци за него, игра на позиција централен дефанзивец-1.89м:smir:).
За матрих не сум сигурен дека ќе биде подготвен за удине, денеска тренирал одвоено заедо со киву.:toe: Исто и за Сантон.

Доколку претпоставиме да не се подготвени за со удинезе Матрих и Сантон тогаш би требало да излеземе со овој состав:

Маикон-----Лусио-----Калдирола-----Занети

Дејо-----Марига-----Мота

Снајдер

Милито-----Пандев

Со тоа што на Лусио би требало партнер да му биде некој од академијата.:toe:

Ај честито победа од мене.

Требаше Балотели порано да го стави, од кога влезе го шеташе Малуда како сака. Пак е таму шансата, колку што знам Ешли Кол нема да се врати до тогаш. Жирков не е нешто посебно.

Освен 2-3 вртења на Малуда и тоа некаде близу до центарот, и оној единствен центаршут, ја не видов ама баш ништо друго да направи Балотели.

Ама ај така нека биде, да не растурам сеа филм!

Иначе за со Удине би сака Лусио да одмара, како да имам некое претчуство дека ке биде тоа лош натпревар за него, недај боже некоја повреда!
Арно ама реално гледано за такво нешто шансите се 0% со оглед на бројот на дефанзифци кои ни се слободни во моментов.

Бане не направи пробив по десната страна па да биде крив Занети... Мота го остави да си се протрча низ цел терен:tapp:

Мота трчаше по Бане се додека Занети и Самуел не го превзедоа, Мота да немаше жут картон ќе му исечеше нозе одма. Занети и Самуел место да го сопрат го насочија да избега кон централниот дел на теренот. Такви пробиви не смеат да се дозволат. Како Марика што го фати Меси и го собор на дуелот Штутгарт-Барса. Нема што да се замара дали ќе направи шанса за гол или не.

Мота кога излезе во 60та минута имаше пртрчано над 7,3 км многу повеќе од просекот и имаше 80% прецизност во додавањата.

Единствен проблем му е тоа што малку се залага во дефанзивните задачи но во нападот е многу покорисен од Мунтари или Занети.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom