Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
По се изгледа тоа е само мамка.
Нема никаква мамка, уште во петкот кажа Анчелоти (ја гледав пресконференцијата) дека Лампард нема да настапи во сабота, а во среда би требало да игра.

Самуел имаше изјава дека ќе му дишат во врат со Лусио. Дрогба е далеку најголема опасност кај Челзи, тој ти е нешто како Ибра лани кај нас. Ако се сопре, половина од работата е завршена.
Апсолутно неточно.
Ибрахимович беше подобар техничар од сите негови соиграчи во Интер заедно, а во Челзи има, ќе претерам, ама цел тим подобри техничари од Дрогба. Лампард, Џо Кол, Малуда, Шмуљо, бековите кои нема да играат утре (и Жирков тука го сметам...)....
Така да ни одблиску ситуацијата не е таква. Фудбалот со најголема флуидност сезонава Челзи го играше токму без Дидие Дрогба. :toe:

Апсолутно неточно.
Ибрахимович беше подобар техничар од сите негови соиграчи во Интер заедно, а во Челзи има, ќе претерам, ама цел тим подобри техничари од Дрогба. Лампард, Џо Кол, Малуда, Шмуљо, бековите кои нема да играат утре (и Жирков тука го сметам...)....
Така да ни одблиску ситуацијата не е таква. Фудбалот со најголема флуидност сезонава Челзи го играше токму без Дидие Дрогба. :toe:

Dude... Дрогба му бапна 2 на Арсенал и 2 на Волверхемптон. Тој е единствен кој ни претставува дирекна закана (а гол може секој да даде). Незнам кој ви се поголеми техничари, може и Чех е подобар техничар од Дрогба. Мене единствено ме плаши Дрогба. Ањелка може да искористи отпадок по грешка на одбраната. Лампард може да ни го учука од 20 метри ако го оставиме да шутира.

Само Дрогба може 1vs1 да пројде, само тој може да постигне ремек дело од гол.

Така да незнам како го свати мојот пост, ама Дрогба е најголема опасност за голот на Интер и во тоа не гледам некој друг да не се согласува (не само на форумов).

Dude... Дрогба му бапна 2 на Арсенал и 2 на Волверхемптон. Тој е единствен кој ни претставува дирекна закана (а гол може секој да даде). Незнам кој ви се поголеми техничари, може и Чех е подобар техничар од Дрогба. Мене единствено ме плаши Дрогба. Ањелка може да искористи отпадок по грешка на одбраната. Лампард може да ни го учука од 20 метри ако го оставиме да шутира.

Само Дрогба може 1vs1 да пројде, само тој може да постигне ремек дело од гол.

Така да незнам како го свати мојот пост, ама Дрогба е најголема опасност за голот на Интер и во тоа не гледам некој друг да не се согласува (не само на форумов).
Дрогба може да пројде само на сила. Поминаува кај слабо спремни дефанивци, не и кај интеровите. Како тогаш побогу ќе пројде 1vs1 ако е труп од техничар, ако не знај „да слизни“ противник? За туркање фаул се свири, така да не гледам реален начин.
Дрогба доволно е да прај големи проблеми на двајца дефанзивци на Интер, има кој да искористи.

Ми се стемни секогаш последни да играме во февруари... три години поминаа од ждрепката у пм... Нека го направат да се игра порано, првата недела од февруари, ова не е нормално...

Hitler finds out Lampard is signing for Inter

И идејата на Syn мислам:

X-Mur
xmnoriginswolverine1.png

:pos2:

10та до 25та секунда - раѓањто на легендата за Џозе Мурињо. :tv:

Многу гестикулира бе, му маваа казни или не? :pos2:

Барса е во гомна, губат 1-0, имаат среќа што не е повеќе...

Ова е појако :)

Не се разбираат италијаниве од забава :)

Edit: кога тргнавме со видеата.... морам едно да споделам. МНОГУ ЈАКО. МОРА ДА СЕ ВИДИ

Bon Jovi :)

1.36 е priceless, се скинав од смеење :pos2:
И после сакал човекот да се врати во Англија... и јас да сум ќе сакам, а јас ја мразам Англија :)

Bon Jovi :)

1.36 е priceless, се скинав од смеење :pos2:
И после сакал човекот да се врати во Англија... и јас да сум ќе сакам, а јас ја мразам Англија :)
и 1:04-1:10 е прилично... PRICELESS!

Priceless е воспитната на Пујол на 2:00 и моментот кога и Мур влезе во игра на 2:50 :pos2::pos2::pos2:

Понекогаш искрено се плашам дека ќе го загубиме човекот!!!

I love you man!!!!:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom