Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Имало и ке има двојни аршини, а и во мода се сега гледате многу шпанско и читате Марка и Ас како цвикаат за истите работи.

Пак ке ти кажам на секоја екипа и се случува тоа, ама далеку е од хајка или двоен аршин.

Италија несмее да си дозволи такво нешто после Калчополи едноставно не се толку глупави.

Сигурен ли си ?? Не ми изгледа така

Ви викам, не само камери, туку и кодоши имаат до клупите. Читав колумна за тоа а еве сега и Ориали е казнет што не ги оставал да се приближат до клупата.

Како тргнало, ќе има казни и за што-ме-гледаш-така-бе?!

Уште Морати и овој што им ги пере дресовите не се казнети , ама кај и да е ќе бидат и они

Мислам дека Интер ќе имаат огромен морал буст.
Жозе и играчите ќе сакаат да им покажат на светот и пошироко(јубентус) дека без разлика што и да им направат,Интер ќе бидат најдобри.
Очекувам сигурна победа против Челзе.

Мислам дека Интер ќе имаат огромен морал буст.
Жозе и играчите ќе сакаат да им покажат на светот и пошироко(јубентус) дека без разлика што и да им направат,Интер ќе бидат најдобри.
Очекувам сигурна победа против Челзе.

И ја истото го викам . Ќе видиш со челзи 11 лути добермани на терен како ќе газат

Остај аман. Ти му броиш од рака 5-6 ситуации на двоен аршин, тој ти вика нема двојни аршини. Тури му пепел :tapp:

Ме нервираат брат што се мешаат . Ти му броиш некој си 7-8 ситуации а они тераат контра

ама јас незнам цело време јувентус шо ги мешате ..гледајте си за шинтер ..во секој 2 збор го ставате јуве ..а ко паднаа 2 лига убо ви беше ..а неферки беа таму али џабе прајме муабет за тоа ..

Едно прашање кој ќе оди од форумот на утакмицата во милано ?
bwe ако оди некој требаше да е заминат до сега мислам или не ...:smir:

ама јас незнам цело време јувентус шо ги мешате ..гледајте си за шинтер ..во секој 2 збор го ставате јуве ..а ко паднаа 2 лига убо ви беше ..а неферки беа таму али џабе прајме муабет за тоа ..

Да да, ептен неферски беше. Сега пред да шинтеросуваш прочитај ги правилата на форумов. Ти пишува каде смееш да шинтеросуваш а каде не смееш.

Едно прашање кој ќе оди од форумот на утакмицата во милано ?
bwe ако оди некој требаше да е заминат до сега мислам или не ...:smir:

Има 3 или 4 од другиот форум што се заминати. Чекаме фотки.

Не да ми беше убаво , него уште ми е убаво

Абе _______(изберете си сами збор).
Што ___ барате вие Јубенташите тука да кажувате како Мурињо бил таков или оваков,како казните биле заслужени и тн и тн.
Ние ви идеме таму кај вас у тоа фан клубот?Не.
Не туку провоцирајте тука и нема да ги ставаме јУБЕНТУС во секој 2 збор.

Ова не се однесува за тебе.За Јубенташаците кои први тука почнаа да јадат _____.

Мамата у сред шлајка на тој Таљавенто и на сите од Федерација на Италија !!!

Овие бе бетер и од Хари и компанија да ти биле :tapp:

И ај ЈуБенташи и ББиланези не ни го дудлајте без потреба,идете продавајте патетики на други не на нас тука...

Море убаво и праи Интер на федерацијава што си купува само странци. 100% ако купи некој италијанец ќе го предаде клубот ко овие од Федерацијава

Мамата у сред шлајка на тој Таљавенто и на сите од Федерација на Италија !!!

Овие бе бетер и од Хари и компанија да ти биле :tapp:

Атмосферата е зовриена до максимум, сега се чека на ова:

materazzi-rui-costa.jpg

Тек тогаш ќе биде што не било...

Чисто информативно, да видите што перцепираФте. :tv:

Интер ќе поднесе жалба за казните.Од официјалната.
Поубаво им е да не го прават тоа.Да не им бапнат уште некоја казна зашо ќе се жалат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom