Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Секогаш некој друг кога е казнет праведно е тоа, а Интер кога е казнет хајка е одма по дифолт а?

Кој друг е казнет?

Хајка е кога постојано се случува, кога се вадат картони за кои на другите тимови не им се суди ништо, кога Снајдер добива црвен и 2 меча бан за гестикулација а Тоти и Бориело не добиваат ништо за пцуење судија во лице, кога Лусио добива жолт за симулација на центар од терен а Дел Пјеро добива пенал за симулација на 20 метри од гол, кога Самуел добива црвен за старт како последен човек во одбрана а Бонучи не го добива истото, кога медиумите го напаѓаат Балотели за замолчување на публика која го хејта расистички а ќутат кога Кандрева ја замолчува истата ничим изазван... Хајка е кога 5 минути после Интер-Сампдорија излегуваат колумни на навивачи на други тимови кои медиумите ги пласираат како „објективно мислење“

Хајка е.
Одјеби.

Зарем ти дете не свакаш дека заради вашите местенките падна италијанскиот фудбал?

Точно е дека ради Јувентус падна италијанскиот фудбал,али додека беше во прва лига Јувентус, кажи ми само кај беше италијанскиот фудбал во Европа.Секако на прво место,нормално според успехот во Лигата на Шампионите.Јесте да Јуве освои еднаш Лига на шампиони во 96 (не рачунајќи ја таа од 85), а од периодот од 97-03 три пати беше поразен во финалињата.Некои работи едноставно со бројки можат само да се кажат.:toe:

Јуве не стои зад ова тие не се конкурент за мене осомничена е една гола глава чии тим го испердашивме 6-0 човекот не знае на терен па мора по 4 играчи да исклучува на конкурентот.
Кажи бе паметнаковичу на која друга екипа и суспендират 5 играчи.
Суспендирани се двајца и убаво ти пишува зашто и како.

За пцуење на официјални лица во сите лиги си има казни не е ништо ново и револуционерно.
Другите двајца за црвените картони.

Што тука не ти е јасно?

Кој друг е казнет?

Хајка е кога постојано се случува, кога се вадат картони за кои на другите тимови не им се суди ништо, кога Снајдер добива црвен и 2 меча бан за гестикулација а Тоти и Бориело не добиваат ништо за пцуење судија во лице, кога Лусио добива жолт за симулација на центар од терен а Дел Пјеро добива пенал за симулација на 20 метри од гол, кога Самуел добива црвен за старт како последен човек во одбрана а Бонучи не го добива истото, кога медиумите го напаѓаат Балотели за замолчување на публика која го хејта расистички а ќутат кога Кандрева ја замолчува истата ничим изазван... Хајка е кога 5 минути после Интер-Сампдорија излегуваат колумни на навивачи на други тимови кои медиумите ги пласираат како „објективно мислење“

Хајка е.
Одјеби.
Хајка ти се чини тебе дека е кога ти се затвориле очите и ти се затрул мозокот од размислувања на Мурињо. Ке повторам арогантноста може по нос опасно да те удри.

Примери може да си даваме до утре и да се натегаме ко копиљаци од основно али факт е дека нема никакви хајки туку едноставно лоши судиски одлуки. Тоа е тоа, се случувале и за Милан и за Интер и за сите други. Get over it!

Зашто бе никој друг во цела лига не гестикулира и не аплаудира на судија и да добива казни?
Зашто ниеден друг црн играч во Сериа А не го хејтаат?

...

Зашто бе никој друг во цела лига не гестикулира и не аплаудира на судија и да добива казни?

...
Зошто Кандрева не е казнет за гестикулација ? м ? А зашто за буквално иста гестикулација на Интер, Балотели и Мурињо на к*р им се качуваат ? Зашто Росети со Бари дава пенал за игра со рака а по 3 кола истиот судија за иста ситуација но овој пат во корист на Интер не дава пенал ?

Проблемот се двојните аршини, ништо повеќе. :wink:

Хајка ти се чини тебе дека е кога ти се затвориле очите и ти се затрул мозокот од размислувања на Мурињо. Ке повторам арогантноста може по нос опасно да те удри.

Примери може да си даваме до утре и да се натегаме ко копиљаци од основно али факт е дека нема никакви хајки туку едноставно лоши судиски одлуки. Тоа е тоа, се случувале и за Милан и за Интер и за сите други. Get over it!

...

Јас ти кажав зошто е хајка а ти со ништо не ме дематираш само си пишуваш бисери на мудроста: мозокот, арогантноста, снегот лански...

Лоша судиска одлука се случува еднаш, два пати, три пати... имаш список од 20-тина натпревари на кои сме оштетени и пастиран беше поназад некаде, нема сега да го барам. Кога се случува во серија, повеќе е од лоша одлука. Кога се случува секогаш кога ќе се одлепиме, повеќе е од лоша одлука.

Или тебе ти е мозокот затупен од омраза кон Интер или немаш мозок.

Споредба со однесувањето на медиумите кон Балотели и Кандрева за иста ситуација направив? Имаш нешто да демантираш? Ако немаш, приказни не ме интересираат.

Можеш само да не мразиш. И да покажуваш глупоќа, што ти е право што доаѓа со раѓањето никому не можеш да му го забраниш. И ниски задоволства вака клубот кога го пердашат да се ситиш со некој нискоинтелегентен пост.

Колку сте само бедни...

Зошто Кандрева не е казнет за гестикулација ? м ? А зашто за буквално иста гестикулација на Интер, Балотели и Мурињо на к*р им се качуваат ? Зашто Росети со Бари дава пенал за игра со рака а по 3 кола истиот судија за иста ситуација но овој пат во корист на Интер не дава пенал ?

Проблемот се двојните аршини, ништо повеќе. :wink:
Имало и ке има двојни аршини, а и во мода се сега гледате многу шпанско и читате Марка и Ас како цвикаат за истите работи.

Пак ке ти кажам на секоја екипа и се случува тоа, ама далеку е од хајка или двоен аршин.

Италија несмее да си дозволи такво нешто после Калчополи едноставно не се толку глупави.

Дури сега ми текна што имав да додадам во врска со судењето на Интер - Сампдорија. СО кој памет(доколку го има) судијата свири крај на прво полувреме кога топката е во Ето и кој се наоѓа во противнички шеснаесетник, во потенцијална опасност за гол?!?!? Уште фалеше да шутира и судијата да свирне, да не признае гол и да се вади како свирнал пред топката да влезе во гол!

Ма не да смрди, овде нешто не отру!

20475_1293726632359_1506099194_30755241_1106102_n.jpg

Еве и една за интер страната:

23443_1245757027441_1334874662_30688738_2543579_n.jpg

nikoj drug ne go hejtaat vo serie a? te molllamm oladi decko i gledaj podobro fudbal .. kako prvo balloteli si go bara sam sto se ponasa kako da e ikona nekoja a obicno smrdle e i tolku treba da te zamrazi celata publika.. inace gledaj deka segde ima rasizam malce poveke otvori gi ocite

nikoj drug ne go hejtaat vo serie a? te molllamm oladi decko i gledaj podobro fudbal .. kako prvo balloteli si go bara sam sto se ponasa kako da e ikona nekoja a obicno smrdle e i tolku treba da te zamrazi celata publika.. inace gledaj deka segde ima rasizam malce poveke otvori gi ocite

ККССПТ?

Што сакаше да каже писателот ?? пссссссс

Реално мама ни ебаа . Е сеа во моменти мора да тимот да биде јак , а во овој случај нашиот Хозе е најјак да ги мотивира играчите . Верувајте ми со челзи ќе газат нашиве . И да ќе заборавев , сакам Толдо да брани

Кој друг е казнет?

Хајка е.
Одјеби.

Браво за постов. Се е кажано во 3-4 реченици. Браво уште еднаш. Жал ми е само што пак почнуваме да го трпиме нападот на италјанската мафија, што Мурињо на крај на сезона ќе си оди од Италија. Сите сакаат да го избркаат пошто им ја кажува вистината на глупиве и корумпирани италјани и вистината се знае: БОЛИ ! :uvo:

Тоа мене највише ме плаши, не ова " доближување '' на конкурентите, него трпението на Мурињо кое ваљда има некоја граница за доста, тука Морати треба да изигра добро зашто ова е веќе претерано, три меча за гестикулација со раце за која лицата од фудбалскиот сојуз во Италија користеа современа технологија и прочитаа што сакаш Мур да каже.

Утре и чешање за нос, врзување на патика и местење на стегач ке ги окарактеризираат ко тешка навреда, нормално, ако се направени од играчи на Интер, или некој од стручниот штаб. :tapp:

Абе џабе им е . Нека удираат со што и да најдат ама пак им е џабе . Во вакви моменти Хозе е јак . Ќе ги спреми играчите да издржат мушки

Утре и чешање за нос, врзување на патика и местење на стегач ке ги окарактеризираат ко тешка навреда, нормално, ако се направени од играчи на Интер, или некој од стручниот штаб. :tapp:

Ви викам, не само камери, туку и кодоши имаат до клупите. Читав колумна за тоа а еве сега и Ориали е казнет што не ги оставал да се приближат до клупата.

Како тргнало, ќе има казни и за што-ме-гледаш-така-бе?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom