Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ахх Ето што промаши, одлична асистенција на Пандев, ама и официјално оваа Самдорија е ботска екипа, со двајца играча повеќе ниедна шанса не напрај, а и беа задоволни со реми... :S

N. Pozzi
yellow.gif

28'
W. Samuel
yellow.gif

32'
W. Samuel
red.gif

34'
I. Cordoba
yellow.gif

36'

G. Pazzini
yellow.gif

38'
I. Cordoba
red.gif

56'
S. Eto´o
yellow.gif

63'

S. Lucchini
yellow.gif

74'

G. Pazzini
yellow-red.gif

И шо сеа -4 сме а ? ......... серка !

пс:Станко/Тракторот/Пандев/Милито/Снајдер/Лусио/Маикон/Камби имаат 10ки

Мота 0
Ето 0

Ако продолжат да ни даваат црвени како бонбончиња ќе мора на крај да му купувам пица на Ибракадабра...

За да изгубиме дома треба да играме со 6 играчи :toe:,ни една екипа неможе со 9 фудбалери да не прими гол освен интер.Прво со милан сеа со самдорија стварно сме број еден:toe:.Играч кој зима 10 миљона годишно и утнува 100 постотна шанса за мене е кретен:toe:

Шала на страна судијата си судесе според правила и прописи. Нашите дефанзивци беа глупи како точак. Ето имаше шанса да ни донесе три бода и не ја искористи. То је то како што викаше Сречко наш. Повеќе среќа на дуелот со Челзи и молете да ни се паде Овербо или Хансен:vozbud::vozbud::vozbud:.

пс Ајде сега сите да ја видиме прес-конференцијата на Моу, што ќе каже сега стратегот наш.

И ќе заборавев ова, подобро е до крајот на сезоната да играме со примавера тимот. Барем ќе знаеме дека сме ги губеле натпреварите поради тоа што капацитетот на играчите е толкав. Ова веќе нема смисла.

Ве еба судијата денес :) Кога помислив дека полош судија од овербо нема ете ти го дегенов :tapp:

Ве еба судијата денес :) Кога помислив дека полош судија од овербо нема ете ти го дегенов :tapp:

И јас тоа пишам, јест да тоа беше офсајд ама со кој памет овие од Италијанскава федерација се жалат на судењето во УЕФА, кога дома им се случуваа работи што ги нема во македонска трета лига југо-западен регион...

Не ме изнервира судијата толку колку што ме изнервира дундана поци све да му ебам женсо што има у фамилија

This is a F*cking disgrace (Drogba style)

Не ми се верува што се изнадеси на уткамицата ,срека не бев дома иначе ке настрадаше нешто.Одамна се немам вака изнервирано кога игра Интер.

Но мора да се гледа на позитивната страна,момците покажаа феноменална цврстина и морал.Ретко кој фудбалски клуб го има ова во овој модерен фудбал,се надевам дека кога станува збор за одбраната ке го покажат истото и против челзи,,,и Пандев стартер дека може со потег да реши натпревар,штета Ето не искористи.Но што е тука е ,,,мал пад од кој не треба да се секираме.

Тањавенто да даде господ........(предпоставете што му мислам)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom