Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Коа ќе имаме ние среќа и ќе дадеме ваков гол во нокаут фаза јас ќе се прекрстам..
Браво.. Каква само добра ѕвезда ги следи на небото..
Да ти ебам малерот кој го имаме ние..

Коа ќе имаме ние среќа и ќе дадеме ваков гол во нокаут фаза јас ќе се прекрстам..
Браво.. Каква само добра ѕвезда ги следи на небото..
Да ти ебам малерот кој го имаме ние..

И јас си помислив, нас не можат да ни дадат гол последниве 4-5 натпревари (официјални/пријателски), а на Манчестер му даваат од првиот удар на гол.

Јебига, и Господ ги сака будалите, од секогаш било така :pos2:

(Ова е стара изрека не се навредувајте :smir:)

1986? На која ТВ го гледаше Интер? Таа година само Јованка Броз имаше ТВ.. :tapp:
Друга работа.. Реков така играше Јувентус и не само тој.. Тој ми беше пример.. А реков не би ми пречел ни Интер со двајца дефанзивци на средина и две јаки крила како Роналдо и РИбери..
Трета работа.. Знаеш ли за што воопшто правиш муабет?
имавме тв во колор од 1984 како што имаа многумина,а интер можеше да се гледа во купот на шампиони или во уефа...независно,бадијала пратиш италјански фудбал,ти предлагам да се префрлиш на англиско или шпанско оти овде не разбираш многу од менталитетот на лигата...со оглед дека златан ти е идол,барса ти е права ствар...

И јас си помислив, нас не можат да ни дадат гол последниве 4-5 натпревари (официјални/пријателски), а на Манчестер му даваат од првиот удар на гол.

Јебига, и Господ ги сака будалите, од секогаш било така :pos2:

(Ова е стара изрека не се навредувајте :smir:)
Неможе и не смее некој тим да има повеќе среќа од Манчестер:toe:

Не е среќа тие се die-hard екипа ќе направат се да стигнат до резултат дури не свирне крај судијата. Обично им се враќа тоа. Конечно и ние почнавме нешто слично на терен, инаку имаше натпревари не можевме да се вратиме после примен гол.

Најдобар одбранбен им е Бонера, повеќе од мудар е... :pos2:

Манчестер не е јак колку лани но сепак од билан е за класа погоре, незнам како неможеме ние еднаш да дадеме таков гол во нокаут фазата како што дадоа роналдињо и сколс... :toe:

Предлагам да Милан игра само едно полувреме, заш стари се лугето не може така!poser

Извинете што ви се вмешувам, ама така е кога трчаме и запнуваме од 1 до 90 минута, плус придобивка ни е што играме против дедовци кои трчаат до 60 минута :jaj: Од толку напади и нафрлања ќе влезе и по некој автогол или таков гол како на Сколс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom