Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Не е ова фан клуб Челзе ама w/e.
Прв пат го глеам ова....."Didier Drogba was born in the Ivory Coast and at the age of five he was sent to France by his parents to live with his uncle, Michel Goba, a professional footballer. However, Drogba soon became homesick and returned to Abidjan after three years. His mother nicknamed him "Tito", after president Josip Broz Tito of Yugoslavia whom she admired greatly"

Интересно,интересно...

А за тоа од 25 дека почнал да игра нема врска.Играл он уште од мал ама бил дрво:pos2:.Добро де,late bloomer.

Не може да бил дрво. Докажано е дека дрвото можеш да го преработуваш и обликуваш како сакаш, можеш да го користиш за огрев или за да направиш мебел, можеш да направиш куќа со него... ама дрвото секогаш си останува дрво.

Грешко е жив пример, да не отварам стари рани...

Не е ова фан клуб Челзе ама w/e.
Прв пат го глеам ова....."Didier Drogba was born in the Ivory Coast and at the age of five he was sent to France by his parents to live with his uncle, Michel Goba, a professional footballer. However, Drogba soon became homesick and returned to Abidjan after three years. His mother nicknamed him "Tito", after president Josip Broz Tito of Yugoslavia whom she admired greatly"

Интересно,интересно...

А за тоа од 25 дека почнал да игра нема врска.Играл он уште од мал ама бил дрво:pos2:.Добро де,late bloomer.

Добро де,late bloomer.:wink: Се заебавав дека е дрво,има едно смајли после.

Грешко или Мунтари :vozbud:

Знам де и јас се зезам, само заборавив смајли.

Ај уште малку Милан - Манчестер, а после тоа собирање бисери на мудроста, таканаречен сеир :pos:

Знам де и јас се зезам, само заборавив смајли.

Ај уште малку Милан - Манчестер, а после тоа собирање бисери на мудроста, таканаречен сеир :pos:

Шансите за собирање бисери на мудроста,таканаречен сеир,се доста зголемени со оглед на тоа дека во првиот состав на пензионерите ќе игра ни помалку ни повеќе,мудриот и солиден,БОНЕРА!:pos2:

Шансите за собирање бисери на мудроста,таканаречен сеир,се доста зголемени со оглед на тоа дека во првиот состав на пензионерите ќе игра ни помалку ни повеќе,мудриот и солиден,БОНЕРА!:pos2:

Видов, уште сум во шок :pos:

Уште Фавали да игра и тоа ќе биде врв.Бонера vs Нани,Фавали vs Валенсија.
Искрено жал ми е за Милан и ретко практикувам да ги реметам,не за друго,играчот кој го сметам за еден најдобрите на сите времиња(Рони од Барса не од Милан,да нема забуни:pos2:)и мој омилен играч игра таму.Ама малку ремет нема да биде на одмет.:kesa:

Ако го купите вгодина Рибери ќе биде реалност. А сепак мислам дека нападот не е којзнае што.. Не ми се по кеиф тие Бензена и Игуаин. Мислев јас на онаа бајка која ја имам на менаџер дома кај мене..
Рибери, Роналдо со Златан.
И секако.. Да не помисли некој дека ме бива за трансфери.. Ме бива во едиторот.. :pipi:

Која средина празна бе Јупитер?
Рибери со Роналдо реков по страните со Занети и Камбиасо во средина..
Така играше Јувентус ако си заборавил или највероватно вчера си почнал да гледаш..
Со Недвед и Каморанези по страните и Емерсон и Виеира во средина..
Муабетот ми беше две јаки крила со двајца дефанзивци..
Ти да не помисли само со две крила без централни во средината?:tapp:
не туку ми јупитерувај и пази како се однесуваш и особено немој да навредуваш без потреба и разговарај како човек...
ах,да,така играше јувентус и беше прв...кога го местеа првенството...интер не игра така никогаш ниту пак ќе игра..ако гледаш редовно...јас сум навивач на интер од 1986...не знам твојот ибрахимовиќ и роден дали беше тогаш...

Искрено не знам што се замарате со нив...остајте ги луѓето нека гледаат да извадат добар резултат да ја одбранат италјанската чест(и ние ќе се обидеме)..туку јас едвај го чекам нашиот натпревар да видам што состав ќе извади мурињо на средина...се надевам мота камби и станкович а капитенот лев бек(иако игра лошо таму)...капитенот напишав бек бидејќи со дејан(ако игра) и со мота ќе имаме поофанзивна средина и повеќе шанси за гол..и во нападот претпоставувам ето и милито ќе играат....

Ние си го имаме натиго-дајмиго со Реал(повеќе дајмиго него натиго :vozbud:)па затоа може да им го лапнеме Лас.Глеам сите го вреѓаат,не им чинел.Затоа ние сме тука,слободно нека дојде во Интер.А и имам високо мислење за него,еден од најдобрите Дм,заедно со Есиен.Ќе го биде во Интер,во формацијата на Мур,4-3-1-2.

Ако некој може да се лапне од моменталниов Реал тоа е само Гаго, можно е и Бензема во иднина или Игуаин, еден од нив ...

Лас нема шанса, ке градат тим со него и Чаби во средина уз Кака и Роналдо, тоа ке биде онаа главна основа за наредни 5-6 години во Реал.

Ние си го имаме натиго-дајмиго со Реал(повеќе дајмиго него натиго :vozbud:)па затоа може да им го лапнеме Лас.Глеам сите го вреѓаат,не им чинел.Затоа ние сме тука,слободно нека дојде во Интер.А и имам високо мислење за него,еден од најдобрите Дм,заедно со Есиен.Ќе го биде во Интер,во формацијата на Мур,4-3-1-2.

Брат и јас ја имам оваа желба би славел кога лас би дошол кај нас...како пво камбиасо нема да го гледам појќе прва постава(не е истиот од времето на манчини,поспор е,му опаѓа формата)..второ Лас не само што е деструктивец туку знае да повлече и напред има одлична контрола и млад е и трча како КОЊ...и како трето знаеме игграчите од реал како завршуваат кај нас ова би била ПЕРФЕКТНА инвестиција според мене(ама кој ме слуша мене(да му пуштам порака на мур:pos2:))....

Искрено не знам што се замарате со нив...остајте ги луѓето нека гледаат да извадат добар резултат да ја одбранат италјанската чест(и ние ќе се обидеме)..

А бе ова ти е вечна дилема, како фан на калчото сакаш да поминат како фан на интер сакаш да изгубат... што ме потсети на една навивачка филозофија која ми ја раскажуваше еден пријател од Србија, Звездаш. Малце подолга ама морам:

Во времето после војните паднаа Динамо и Партизан во куп на УЕФА беше или преткфалификации за ЛШ, сум заборавил. Првата заврши 1-0 за Партизан а втората заврши 5-0 за Динамо. И го прашувам јас за кого навиваа Звездашите во таа ретка прилика. Вика, а бе освен неколку ретки будали што ги знам, сите навиваа за Партизан. И го прашувам: а ти за кој навиваше?

„Јас навивав за Партизан... до 3-0. После навивав да изгубат што повеќе“ :pos2:

Така и со овие. Кој решил да им биде наклонет вечерва, може да навива до евентуални 0-1. После тоа, слободно навивање за што повисоко да изгубат, и онака после тоа враќање нема :pos:

не туку ми јупитерувај и пази како се однесуваш и особено немој да навредуваш без потреба и разговарај како човек...
ах,да,така играше јувентус и беше прв...кога го местеа првенството...интер не игра така никогаш ниту пак ќе игра..ако гледаш редовно...јас сум навивач на интер од 1986...не знам твојот ибрахимовиќ и роден дали беше тогаш...

1986? На која ТВ го гледаше Интер? Таа година само Јованка Броз имаше ТВ.. :tapp:
Друга работа.. Реков така играше Јувентус и не само тој.. Тој ми беше пример.. А реков не би ми пречел ни Интер со двајца дефанзивци на средина и две јаки крила како Роналдо и РИбери..
Трета работа.. Знаеш ли за што воопшто правиш муабет?

Ако некој може да се лапне од моменталниов Реал тоа е само Гаго, можно е и Бензема во иднина или Игуаин, еден од нив ...

Лас нема шанса, ке градат тим со него и Чаби во средина уз Кака и Роналдо, тоа ке биде онаа главна основа за наредни 5-6 години во Реал.

Реал и се е можно.Може ќе се појави некој поубаф Дм и ќе го земат за да праат реклами со него,да продаваат дресови и ќе ни го дадат Лас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom