Коа ке ми текне дека Ибра во Брса требаше да даде минимум 40 голови ... :tv:
Ебате муабетот, факт е дека во споредба со лани, бројот на постигнати голови во моментов е поголем, бројот на бодови поголем, разликата да не зборам, лани овој период Јуве израмнија на табела со меч повеќе.
Во секој сегмент се подобри од она што некогаш биле со Ибра така да секоја дискусија ти е излишена, едноставно, не беше во право.
И уште една грешка, муабетот не беше 50+ голови него 32+ голови на тој тандем, а ко што глеаш до овој момент имаат дадено 22 гола ( со тоа што Ето беше во Африка ), односно на добар пат се да ја надминат таа бројка, али за разлика од тебе мене ме интересира генерално успехот на екипата, а и во тој сегмент се подобри споредбено со лани или истиов период пред 2 сезони. :wink:
Кој рече 40 +? Да не сонуваш нешто?
Јас реков некои рекоа 50 + голови.. Не што бил муабетот.. Ако сакаш ќе ти го најдам постот незнам чиј беше.. Дека ќе има 50 тина голови..
А што ме интересира каде бил Ето? Тоа го знаеа пред да го купат..
Дали бев во право ќе видиме на крајот.. Што постигна екипата само со Ибра..
И што ќе постигне екипата со Лусио, Мота, Ето, Снајдер па еве и Пандев гратис ти го давам..
Оти успехот се гледа на крајот.. Незнам кај не сум бил во право..
Фудбалот не се игра за повеќе постигнати голови на првенствената табела.. И лани имаа 10 тина бодови предност.. И пред тоа имаа.. Али дека тимот кој наместо еден има 6 нови од кои ти тврдиш 5 мина играат и се вклопени 100 %, тој тим има игра недозволива за него тоа е факт.. Еден натпревар добар.. 2 натпревари тиња.. А првенствената табела е таква бидејќи Милан и Јуве се потиња од лани.. Исто и тоа ти е факт.. Можеби Милан не толку, али Јуве секако..
И како што велиш.. Дај боже да грешам и да ме демантираат..
И кој муабет не памтам искрено 32 голови? Ги сметаш 25 на Ибра и 7 на Балотели? Што не ги сметаш тогаш 25 на Ибра со 5 на Маикон? Нека бидат 30..

Нема врска тој муабет.. И мене не ми е муабетот за поединци како што ти одма го фати Ибра за носот.. Ибра својата поента за добар потег со одењето во Барса ќе ја докаже со тоа што или ќе ја освои Лигата на Шампиони или нема.. Исто и Интер.. со спротивното..
Само ме плаши да не испадни како случајот на Анри.. Кога исто така замина во Барса.. и знаеме што направи..
А головите од Ибра, неговите потези.. ќе останат како нешто што нема да го имаме во наредните 4-5 години.. Можеби оној Коутињо ќе прави нешто слично..
Рече Ето од Африка..