Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Незнам само во каква формација играа 4 напаѓачи : Ето,Пандев,Милито,Балотели ... многу храбро од Мурињо ..ама сега видов дека имале црвен парма :tv:
Пред црвениот влегоа 4 напаѓачи, кога губевме 1-0.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Тој биабини одма да си го земеме премногу е брз и многу лесно ги поминува ама неможеше марига:nenene:,иначе пандев е подобар од ето тоа е сигурно и он треба да игра коа ке се врати снајдер:toe:За крај да кажам дека парма после црвениот пмногу педерси одигра само паѓаа и бараа фаули

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Биабини освен што е брз друго ништо не поседува ала Мартинс. Така да не се надевајте дека Мурињо ке го земе следна година....

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Биабини освен што е брз друго ништо не поседува ала Мартинс. Така да не се надевајте дека Мурињо ке го земе следна година....
A тоа што ги поминува играчите како Алберто Томба?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
Со Наполи немаат победа гости откако се вратија во Серија А, него ај шо не победиле, во двата порази не дадоа ни гол.

Сега со Снајдер, Пандев очекуем друга приказна на тој терен, зашто евентуален кикс таму и конкурентите праат камбек у борба за титулата, сеа за сеа плус 9 во овој дел од годината е '' премија '' (можеше да биде и подобро но и многу полошо, Сиена, Бари, Милан со играч помалце и тн и тн).

Опуштено ке се отидеше во Неапол, само ради тоа сакав денес триумф мада сеуште се у момент на комоција поради изгледот на табелата.

M

Mario Gómez

Гостин
Вака само Мурињо може, гледав последните 15 минути.

Формација: 6-0-4. како може така незнам.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
A тоа што ги поминува играчите како Алберто Томба?
Пак ке речам, лесно е да просперира у екипа која се задоволува со опстанок, и Кварезма пушти го у Парма ке им биде еден од најдобрите, во Интер играчи ко овој французинов се губат ко цигани у Веро, башка крило е, Интер не користи крила во својата формација, а ако го планираме за напаѓач, ондак би бил 5ти, 6ти избор односно, никад нема да заигра. :)

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Единствено поради кое не сме очајни и нервозни е што на табелата имаме 10 тина бодови предност..
Бидејќи секоја друга ситуација против Парма која има играч помалку некаде околу половина час освен победа е катастрофа..
Ми се смачи веќе да пишувам поради која причина не постигнуваме голови и не сме креативни.. Така е веќе години наназад..
А коа ќе ми текне на постовите на многумина тука на бројката од 50 + голови на Ето и Милито... :pipi: стварно.. да не знаеш дали да се смееш или да плачеш..
Еве сега добра причина да изиграат добро во недела каде очекувам да истрчаме со најсилен состав бидејќи наредната недела не играме во ЛШ, па не гледам причина за одмор..
А Наполи не сме го победиле или изиграле нерешно таму не памтам од кога.. таму некаде во 90 тите.. :pipi:
Која атмосфера ќе биде на југот на Италија..

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Тој биабини одма да си го земеме премногу е брз и многу лесно ги поминува ама неможеше марига:nenene:,иначе пандев е подобар од ето тоа е сигурно и он треба да игра коа ке се врати снајдер:toe:За крај да кажам дека парма после црвениот пмногу педерси одигра само паѓаа и бараа фаули
Кирца брат, а и ова котлево се покажа добар вечерва, така може и он да игра ништо чудно:toe:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

УПИЧКУ МАТЕРИН:tapp:
Една страна пост напишав, тактики 300,за сите посебно пишав за денеска, полојна тим го испродадов, ги купив Џерард и Хамшик и на крај на грешка кизнај кајстегнав ваљда ф5, и ми се избриша цел пост.:tapp::tapp::tapp::tapp:
Битно тактика за в година сум напраил ТОП.:pipi:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
А коа ќе ми текне на постовите на многумина тука на бројката од 50 + голови на Ето и Милито... :pipi: стварно.. да не знаеш дали да се смееш или да плачеш..
Коа ке ми текне дека Ибра во Брса требаше да даде минимум 40 голови ... :tv:

Ебате муабетот, факт е дека во споредба со лани, бројот на постигнати голови во моментов е поголем, бројот на бодови поголем, разликата да не зборам, лани овој период Јуве израмнија на табела со меч повеќе.

Во секој сегмент се подобри од она што некогаш биле со Ибра така да секоја дискусија ти е излишена, едноставно, не беше во право.

И уште една грешка, муабетот не беше 50+ голови него 32+ голови на тој тандем, а ко што глеаш до овој момент имаат дадено 22 гола ( со тоа што Ето беше во Африка ), односно на добар пат се да ја надминат таа бројка, али за разлика од тебе мене ме интересира генерално успехот на екипата, а и во тој сегмент се подобри споредбено со лани или истиов период пред 2 сезони. :wink:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Пак ке речам, лесно е да просперира у екипа која се задоволува со опстанок, и Кварезма пушти го у Парма ке им биде еден од најдобрите, во Интер играчи ко овој французинов се губат ко цигани у Веро, башка крило е, Интер не користи крила во својата формација, а ако го планираме за напаѓач, ондак би бил 5ти, 6ти избор односно, никад нема да заигра. :)
Јас само кажав дека не е само брз, туку има и ѕверска техника. Лесно би го ставил на позицијата на Занети кога ќе му помине времето се разбира. Од тука до 16 метри дечкото поминува без посебни проблеми. Постојан терор е за дефанзивците, го гледав повеќе пати годинава. Пандев и Камбиасо добија жолти само да спречат негови продори. Таков играч не може да е лош. Но има време, уште е млад.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616

Ебате муабетот, факт е дека во споредба со лани, бројот на постигнати голови во моментов е поголем, бројот на бодови поголем, разликата да не зборам, лани овој период Јуве израмнија на табела со меч повеќе.

Во секој сегмент се подобри од она што некогаш биле со Ибра така да секоја дискусија ти е излишена, едноставно, не беше во право.

И уште една грешка, муабетот не беше 50+ голови него 32+ голови на тој тандем, а ко што глеаш до овој момент имаат дадено 22 гола ( со тоа што Ето беше во Африка ), односно на добар пат се да ја надминат таа бројка, али за разлика од тебе мене ме интересира генерално успехот на екипата, а и во тој сегмент се подобри споредбено со лани или истиов период пред 2 сезони. :wink:
Не не, за мене кажува тој , пошо јас викав 50+:kesa: Е добро де, битно од лани гарант нападот ќе има постигнато повеќе голови. Иначе, искрено, и јас многу повеќе очекував од ЕТО.
И да ти кажам, јас се согласувам да го продајме Мајкон за 40 тина милиони, ене го Сантон ѕвер е, плус поприродна му е десна позиција, лево да си го земиме коларов, а ако запниме да ги продајме, Мансини, Мунтари Куарезма, Некој млад па и Мота, плус даесетина милиончина од Мр Морати, можи да ги имаме в година и Коларов, Џерард и Хамшик. М? Шо викаш?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
Џерард и Хамшик е фантазија, поготово поради тоа што Марига, Камби, Дејо сеуште ке бидат тука, плус Снајдер, така да 1 од нив доволно е плус уште еден бек, не заборавај дека и Киву е сеуште дел од тимот.

Али имам кажано во неколку наврати, за 40 милиони евра бек ? Одма, па макар и истиот се вика Маикон, и онака ке повторам пак, немаат корист од бекови и кросеви зашто во шеснаесетник немаат играч кој е добар во дуели со глава, порано Ибра беше тука па 80-90% од тие дуели добиваше, сега тиња .

Плус суфицитот финансиски од оваа година кој уште од летоска го имаат, повеке прилив на пари имаа ради Ибра отколку што дадоа за играчи, плус шиткање на бек за 40 милиони евра и ете ти одлична финансиска клима за носење на еден ѕвер у средина плус бек, гледам денес Интер покажале наводно интерес за Папастополус од Џенова, предобар е десно, ништо чудно и да праат простор за алтернативи во случај Маикон да биде продаден.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65

Кој рече 40 +? Да не сонуваш нешто?
Јас реков некои рекоа 50 + голови.. Не што бил муабетот.. Ако сакаш ќе ти го најдам постот незнам чиј беше.. Дека ќе има 50 тина голови..
А што ме интересира каде бил Ето? Тоа го знаеа пред да го купат..
Дали бев во право ќе видиме на крајот.. Што постигна екипата само со Ибра..
И што ќе постигне екипата со Лусио, Мота, Ето, Снајдер па еве и Пандев гратис ти го давам..
Оти успехот се гледа на крајот.. Незнам кај не сум бил во право..
Фудбалот не се игра за повеќе постигнати голови на првенствената табела.. И лани имаа 10 тина бодови предност.. И пред тоа имаа.. Али дека тимот кој наместо еден има 6 нови од кои ти тврдиш 5 мина играат и се вклопени 100 %, тој тим има игра недозволива за него тоа е факт.. Еден натпревар добар.. 2 натпревари тиња.. А првенствената табела е таква бидејќи Милан и Јуве се потиња од лани.. Исто и тоа ти е факт.. Можеби Милан не толку, али Јуве секако..
И како што велиш.. Дај боже да грешам и да ме демантираат..
И кој муабет не памтам искрено 32 голови? Ги сметаш 25 на Ибра и 7 на Балотели? Што не ги сметаш тогаш 25 на Ибра со 5 на Маикон? Нека бидат 30.. :pipi: Нема врска тој муабет.. И мене не ми е муабетот за поединци како што ти одма го фати Ибра за носот.. Ибра својата поента за добар потег со одењето во Барса ќе ја докаже со тоа што или ќе ја освои Лигата на Шампиони или нема.. Исто и Интер.. со спротивното..
Само ме плаши да не испадни како случајот на Анри.. Кога исто така замина во Барса.. и знаеме што направи..
А головите од Ибра, неговите потези.. ќе останат како нешто што нема да го имаме во наредните 4-5 години.. Можеби оној Коутињо ќе прави нешто слично..
Рече Ето од Африка.. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom