Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа пријателе си бегал од Македонски,незнаеш да читаш.
Реков ако играат Ето и Пандев,Интер ќе води а не Балотели и Пандев.
Видовме како изигра Балотели,и во право ќе бев(неможе да се докаже дали ќе бев дали не :S)
А колку глеам фудбал....сигурно повеќе од тебе.

Ај сега не љутисе, не е крив само Балотели ....Мурињо му ја дал довербата.

Милито и Ето во игра на местото на Балотели и Сантон.. Занети ќе оди лев бек и ние во комплетна офанзива..
А покрај Балотели кој е мрзелив некако нити Мота не изигра ништо подобро.. Како да се гушат на средина со Камбиасо..

Се поправи Балотели а и Маикон се размрда. Толдо изгледа фиксно ќе брани лошо до крај :)

Од оваа позиција како пенал да шутираме :pos:

Шнајдер - Лусио
1-1
Лесно се диши.

Уште едно големо ФАЛА за Реал Мадрид, што ни го подари Шнајдер.

Матераци е лудница назад.. Уште еден гол да даде и топ!
А не е лошо и таа црнчугата да ја видиме во игра.. И онака гладна се врати од Африка..

Ај уште еден нека им бапне Пандев и се ќе е океј :):)

Им се брза некако на умрениве..

А МТВ со рекламава од Т-Мобиле нека се носи упм..
Подолга не можеа да стават..

Милито и Ето во игра на местото на Балотели и Сантон.. Занети ќе оди лев бек и ние во комплетна офанзива..
А покрај Балотели кој е мрзелив некако нити Мота не изигра ништо подобро.. Како да се гушат на средина со Камбиасо..
Moта изигра предобро на овој меч, еден од подобрите поединци е денес кај Интер, не го зборав ова ради шутот негов по кој следеше гол. Баш со татко ми гледаме заедно, тоа го реков на 10 мин до крај, супер е во средина и не греши во пасови, за тоа е и земен, а еве и учествуваше во акцијата по која падна и вториот гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom