Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа,заслужена..овој Мунтари ви е ѕверка...:tv:

Сеа што им останува на Милан е прстето во газето и да чекаат на наш кикс :) :smir:

Дечки а видовте пандев коа помина 3 ца фудбалери а посебно беше интерсно 3 т.е амброзини на кого му ја пикна под нозе :pos2:,тотално ги уништи:toe:

Честито победа,заслужена..овој Мунтари ви е ѕверка...:tv:

фала и Антонини не е лош.... само нека му објасни некој дека главата служи за мислење не за рушење реклами....:nesum:

jose.jpg

Што ли само покажува ?:)
6:0 вкупен резултат ? :ojea:

jose.jpg

Што ли само покажува ?:)
Јас би одел на 6:0 вкупен резултат :ojea:

Со 6 играчи можеби ќе изгубевме. Така изјави вчера :)

Емот иконава никогаш немала значење на форумов до денес: :ojea:

:pos:

честито победа се гледаме во четврток (биваше ли брат ми да го разочара пандев таму на сред сан сиро он беше кај милан навивачите па ќе видам шо се дешавало ама сигрно со наведнати глави си отишле барем дињо да го даеше хаха)

честито победа се гледаме во четврток (биваше ли брат ми да го разочара пандев таму на сред сан сиро он беше кај милан навивачите па ќе видам шо се дешавало ама сигрно со наведнати глави си отишле барем дињо да го даеше хаха)

Ајде Тенкчо ти си ни верен фан заедно со Марли,па кажи си тука колку гола да ви дадеме ??
2 доста ви се или сакате пуна капа ???

Инаку фала на честитките,кога не можеш на ЈуБе да се радуваш боље е тука нели :)

Ке ја има мислам во живо Интер на некој од каналите на МТВ,не се секавам кој беше точно,па така да би требало да има забрана за еротски програми после 20 часот на истата програма :)

Сакам да им вратиме на јуве за поразот и да ги исфрлиме за да пропаднат тотално, а што е најтрагично ни куп нема да земат:pos2:

Ајде Тенкчо ти си ни верен фан заедно со Марли,па кажи си тука колку гола да ви дадеме ??
2 доста ви се или сакате пуна капа ???

Инаку фала на честитките,кога не можеш на ЈуБе да се радуваш боље е тука нели :)

Ке ја има мислам во живо Интер на некој од каналите на МТВ,не се секавам кој беше точно,па така да би требало да има забрана за еротски програми после 20 часот на истата програма :)
не бе не се радувам на интер онака ја гледав утакмицата.кога тогаш ќе дојде време да се радуваме како што беше порано

Сакам да им вратиме на јуве за поразот и да ги исфрлиме,за да пропаднат тотално а што е најтрагично ни куп нема да земат:pos2:
пола играчи се неизвесни така да нема да ме чуди да изгубиме зависи со кој состав ќе истрчаат

не бе не се радувам на интер онака ја гледав утакмицата.кога тогаш ќе дојде време да се радуваме како што беше порано

пола играчи се неизвесни така да нема да ме чуди да изгубиме зависи со кој состав ќе истрчаат

Само онака? Ај кажи кажи сеа...За Милан беше нели ? :pos:
Вториот болд... :(

Само онака? Ај кажи кажи сеа...За Милан беше нели ? :pos:
Вториот болд... :(
не бе за никој не бев после разочарувањето во саботата не ми беше ни до фудбал дојдено и така и двајцата бегаат доста

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom