Англичанец е, нема англиска екипа во финале по подолго време. Се знаеше, најавено беше уште после полуфиналето. Ги мразам сите англиски судии, обично судат на незадоволство на двете екипи Како да е малку стресно финалето уште тоа ни треба...Незнам по која заслуга Веб го доби финалево , но знам дека ќе го пцуеме многу . Дали знае некој што се деси со казната на Мота дека го гледам меѓу повикани за во сабота , или можда онака е повикан колку да биде на клупа :pos2:
Со здравје да си ја носиш!си ја зедов маицата,прекрасна е
Мурињо го зема цел тим, без разлика дали некој ќе игра, дали некој е повреден или е казнет.Незнам по која заслуга Веб го доби финалево , но знам дека ќе го пцуеме многу . Дали знае некој што се деси со казната на Мота дека го гледам меѓу повикани за во сабота , или можда онака е повикан колку да биде на клупа :pos2:
се исплашиле од војничките панталони:pos2:И ја си ја зедов мајцата... убајниии и не ми е јасно како не се запознав со дечките... тие што беа...:pos2:
не бе, не делувам така ја... мирно дете сум :smir: :pos2: многу многууу е убава маичкавасе исплашиле од војничките панталони:pos2:
не бе, не делувам така ја... мирно дете сум :smir: :pos2: многу многууу е убава маичкава
Хаха, Италија до Андалузија а?
Супер статија, јас мислев бидејќи фан на Баерн ја остави дека е нешто забегано, али вистината е напишанаМомци и девојки, на официјалната страна од Баерн имаат напишано интересна статија за патот до финалето на Интер. Кој го интересира, повелете.:wink:
http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/news/2010/23552.php?fcb_sid=820af533c3a2a51b26a351c149638efa
Денес пак од 16-19h во Градски Парк, направи напор да ја земеш, после ја не сум кривПошто заглавив на работа и не успеав да дојдам да ја земам маичката, пратете некоја слика да видиме како испаднале
Бај д веј, ми ја чува уште некој или ја дадовте на некој друг среќник?