Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Лејјјјјјјјј пер , Толдоне ке ни брани ........ке си гризнам од *****

Наебали смо ако пради Толдо :tv:

А од кај таа информација дека Толдо ќе брани ?!

interroma.bmp

:toe:

Нема врска тоа. Картите се делат подеднакво за навивачите на двата тима бидејќи е финале, така да отпаѓа опцијата Рома да има поголема поддршка од публиката иако игра на "домашен" терен. Мада може да биде проблем тоа што наредниот ден е работен, а далеку е Милано од Рим. Ама па по интернетов кружат гласини дека 15.000 навивачи на Лацио купиле дел од картите што биле наменети за навивачите на Интер. Колку е вистина тоа ќе видиме вечер.

Картите не се делат подеднакво туку се во слободна продажба во Рим.Ќе си биде тоа како гостување на Интер.Мислам за навивачите на Интер е дадено 1/3 од север.

Нема врска тоа. Картите се делат подеднакво за навивачите на двата тима бидејќи е финале, така да отпаѓа опцијата Рома да има поголема поддршка од публиката иако игра на "домашен" терен. Мада може да биде проблем тоа што наредниот ден е работен, а далеку е Милано од Рим. Ама па по интернетов кружат гласини дека 15.000 навивачи на Лацио купиле дел од картите што биле наменети за навивачите на Интер. Колку е вистина тоа ќе видиме вечер.

Мислам дека ќе има малце навивачи на Интер вечерва баш од таа причина што ја спомна ти дека утре е работен ден , а за ова со навивачиве на Лацио и јас прочитав па ќе биде интерресно ако е тоа вистина .

Според Скај Италија овој ќе следниот ( што немора да значи дека е тој видовме со Браса кога пишав , па кога излезе друг состав )

Цезар

Занети - Самуел - Кордоба - Куву

Станкович - Камбиасо - Мота

Маикон - Милито - Ето

Мислам дека со Маикон како крило настапивме против Фиорентина во реванш од куп мечот и не изигра лошо на таа позицја

не заебавај толдо ќе сака да му го тргне местото на цезар:pos2: ај среќно вечерва и очекувам добар натпревар па макар и 100-0 да изгуби ме

Немојте така за Толдоне да не се караме... :star:

Вашата нарачка е успешно испратена

Ви благодариме што нарачавте.
Извршивте нарачка:
2x Фан - маичка
----
Вкупно: 500.00 Ден
Тимот на fcinter.com.mk

А што стана со белите маички? :)

Вашата нарачка е успешно испратена

Ви благодариме што нарачавте.
Извршивте нарачка:
2x Фан - маичка
----
Вкупно: 500.00 Ден
Тимот на fcinter.com.mk

А што стана со белите маички? :)

Тоа за кога ќе освоиме супер куп во Август :)

дечки, ако порачам маица денес одприлика за колку време ќе пристигне кај мене??

Оставивме таму и емаил и телефонски број, дали ќе не контактираат или ?! Малце сомнително ми е :):)
да оставаш број кај мајкл џексон или кај католички свештеник да има сомнително,ама овака :pos2:

Тоа за кога ќе освоиме супер куп во Август :)
Не заебавај брат кој ќе чека до август :) Многу интересни беа и тие.. дај забрзајте малку за лига на шампиони нека бидат готови :pos2:

а големината треба да ја напишам во белешки и пораки??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom