Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Мурињо тукушто ги замоли навивачите за дочек на аеродром во Милано. Ќе има фешта вечерва, барајте клипови утре! :goool:

П.С. Уште Дејан да ги донесе тие трубачите :pos:

На бис да се вратат :vozbud::vozbud::pos2:

браво,честито за победата,одбраната изигра фантастично,освен двете шанси на крајот Барса не успеа да најде дупка во одлично подготвената одбрана

Сите навивачи на Јуве станале и навивачи на Барса мамата..:pos: А миланезите ги меркаат Сити :pos:

Им се одмазди Мурињо за неправдата лани против Челзи но пред се го одведе својот Интер во големото финале!Респект за Мурињо ни ја зачува и гордоста Фарса да не игра финале во Мадрид! Фала Интеристи големи должници сме ви!:salut:

Cestito Inter pobedi so sreka vo Finala se nadevam za vas deka vasa e Sampionskata Titula Bas mn mn mn mn milo mie sto otidovte napred samo taka prodolzete navivac na Real sum ama Barca gi mrazam od se SRCE neka:pusk:sega hehe

OMG Извинување, незнам каков добив таков впечаток!!!!!

ZANETTTTTTTTTTTTTTTTTI!!!!!!!

Кога доби Лусио жолт.
Грешка е ова, и ја се зачудив, Мунтари добил, овие од лајвскор згрешиле, у иста минута и за Мунтари и за Лусио ставиле жолт.
Мада, сеедно, не ризикуваше он суспензија.

А да, и тоа, кај имаа играч помалце, кај играа со Барса гости, нит Самуел, нит Знаети нит Маикон не добија жолт, е тоа момци, тоа е тренер, шо ти праи едно тефтерче а ? Пеп ко мало дете се изгуби у овој дуел со Мур, дури ни играч повеќе не му помогна.

Сите навивачи на Јуве станале и навивачи на Барса мамата..:pos: А миланезите ги меркаат Сити :pos:

ја знаеш чив навивач сум???хмхмхм,ај погоди:smir:
Ако ти навиваш за уше некој клуб твој проблем.Не е у ред да кењате по меси,најдобриот играч на планетава моментално.И тоа мамата да си го скратиш ок???:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom