Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Значи мора да му ја расипе некој вечерта на Интер.

Марио на крајот од мечот ги испцул навивачите и го фрлил дресот.Бесни се навивачите .Мурињо го погледнал на криво толку ќе е со овој серко.
Навивачите на Интер не памтат ваков ѓест на играч.
Кој го е*е да уживаме во победата иако да не се занесуваме многу тешко ќе е на Ноу Камп.

Во право беше Марио, подоцна ќе сум на форум ќе пишам за тоа.

Кој беше дечкото шо пиша?
ГООООООООООООООООООООЛ
ГООООООООООООООООООООООЛ
ГОООООООООООООООООООООООООООЛ

:):):)

Едно прашање на брзинка овака, ме пратија интерашите!
Меси, за аргентина играл, на штрумф личел, дали сте го виделе???
луѓе сериозна е работава, у оглас ќе дадеме ако не дадете одговор брзо!

Cestito pobeda Interasi :smir:nesto fantasticno odigraja Inter nemam comm pozz do site vas :drk:

Честито на сите ИНТЕРИСТИ! Честито за нашиот македонец ГОРАН!!! КАКОВ СЕКС ПАДНА ВЕЧЕРВА!!! :drk::drk::drk:

anyoneseenkyle.jpg

:tv:
I saw him...he is in Zanetis's back pocket:):):):):):)

Да ви ебам педерите..која игра ...ццц
Заслужено тепаше интер.
Честитки:smir:

Едно прашање на брзинка овака, ме пратија интерашите!
Меси, за аргентина играл, на штрумф личел, дали сте го виделе???
луѓе сериозна е работава, у оглас ќе дадеме ако не дадете одговор брзо!
Кај Занети во џеб е уште:wink:

Во право беше Марио, подоцна ќе сум на форум ќе пишам за тоа.

Да фрли дрес тоа е најголема навреда за клубот,играчите и навивачите ова дури нема да му го простат.Кварезма што треба да направи да се ис*ре на дрсот.Никој нема право така да се понаша.

Па не можев да славам на форум, мораше предвреме.. Иако во клубот кај шо бев беше лудница..:pipi:

Одличен перформанс од сите вечерва, ептен добро изиграно. Секоја чест за секој што играше, немам зборови.

Друго нешто е што сите сте во “делириум“ и го прогласивте Интер за финалист. Па чекајте бре, има уште една утакмица и тоа во Барселона, а 3:1 е поволен резултат, но не и гарантирачки дека финалето е наше. Не се палете пред време сите, има уште една утакмица.

Да се надеваме дека со Маикон не е ништо сериозно, и дека ќе може дури и против Аталанта да игра. Секој натпревар па натаму е важен, затоа треба сите фит да се.

Значи мора да му ја расипе некој вечерта на Интер.

Марио на крајот од мечот ги испцул навивачите и го фрлил дресот.Бесни се навивачите .Мурињо го погледнал на криво толку ќе е со овој серко.
Навивачите на Интер не памтат ваков ѓест на играч.
Кој го е*е да уживаме во победата иако да не се занесуваме многу тешко ќе е на Ноу Камп.

Абе малце и навивачите се гнаси, дечкото ја шутна топката за да помини време и после шутот им покажа со рацете(дека ја шутнал за да се добие на време), али јебига, кој да сфати, мада и тој се пали како млад мајмун, паѓа на провокации:toe:

Ајде честито победа на сите Интеристи, добра победа и супер игра на Пандев!
На камп ноу не верувам дека ќе си дозволите така лесно да примите 2 гола а да не дадете ниту еден... со едната нога сте во финале :)
И да ќе заборавев да ве прашам Меси дали играше да не е повреден нешто?:)

http://yfrog.com/7d36040459p
Третиот гол.Фудбалот е на главата на Снајдер а Милито е 10!..да,да,да драги гледачи..10 метра во офсајд.
А за пеналот,не треба слика....да,да,да чист пенал беше.
Да ти ебам коментаторот ретардиран.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom