Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
За многу години празникот на сите интераши,македонци,христијани...ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ и многу исполнети желби,радост,љубов среќа итаканатаму......

4 пат ќе го пишам овоа, и пак не го читајте.
каков беше лани муабетот, ќе го шитнеме максвел на Барса, остана простор сеа Сантон цело време прва, растур ќе прави, дури и он да неможе Киву ќе игра лево. Го ебавме ежот цела сезона Занети ни игра лев бек, а средниот ред ни е каша.
истиот кур вторпат ќе ни влезе само нека го продадат Маикон и нека се надеваат дека Сантон ќе игра стално прва.

4 пат ќе го пишам овоа, и пак не го читајте.
каков беше лани муабетот, ќе го шитнеме максвел на Барса, остана простор сеа Сантон цело време прва, растур ќе прави, дури и он да неможе Киву ќе игра лево. Го ебавме ежот цела сезона Занети ни игра лев бек, а средниот ред ни е каша.
истиот кур вторпат ќе ни влезе само нека го продадат Маикон и нека се надеваат дека Сантон ќе игра стално прва.
Па ако го шитнат Маикон,би требало да купат лев бек,а ако не купат,Киву ќе игра лев бек.А десен бек ќе игра Сантон,и ако се повреди/не игра добро,десен бек ќе игра капитенот,да не заборавиме,тоа му беше примарна позиција.
Друже,сеа е времето да го продадеме Маикон и да зееме 40 милиони(едит-претерав...нека бидат 30),за 2-3 години нема ни за 10 да можеме да го продадеме.Остаре више,ќе паѓа у форма,и сега е време да извадиме пари од него.

Абе книговодители ќе продавате Мајкон нема продавање на Мајкон ќе го продадат на 35 на Милан може и без пари.Нервира некогаш со шутевите и центаршутевите но јас не гледам подобар од него на негова позиција.
Вчера не играше капитенот и видете како навиваше се радуваше се надевам до крај ќе е со Интер наредна година руши сите рекорди и од 2012 директор во Интер.А за продажба се знае кој Балотели не ни треба играч без срце и кој не ги почитува боите на Интер.

Во овие моменти по малку и жал ме фаќа за јувентус..иако ми е најомразен клуб некако и не ги личи да губат на секое и плус неможам односно не е повеќе интересно да ги зафркавам другарите кој навиваат за јуве...замислете пред почетокот на сезоната колку беа сигурни дека ќе бидат шампиони и се палеа на секоја изјава на липи,зампарини и другите италјански стручњаци кога изјавуваа ''Juventus will take the title''.''Skudeto is Juventus property'':pos2::pos2::pos2:, Diego го направија меѓу најдобрите тројца играчи во светот,Мело најдобар деструктивец,..ги споредуваат составите со нас и пишеа како тоа јувентус има поквалитетен прв тим:pos2::pos2::pos2::pos2:..ај барем миланезите скромни беа...:smir:

Дечки ај Христос воскресе !!!! Да продолжи Интер да не радува како што го правеше овие 4 години:toe: и конечно се надевам да се израдуваме на една титила во лш иако нема да биде лесно.ФОРЦА ИНТЕР

Па ако го шитнат Маикон,би требало да купат лев бек,а ако не купат,Киву ќе игра лев бек.А десен бек ќе игра Сантон,и ако се повреди/не игра добро,десен бек ќе игра капитенот,да не заборавиме,тоа му беше примарна позиција.
Друже,сеа е времето да го продадеме Маикон и да зееме 40 милиони(едит-претерав...нека бидат 30),за 2-3 години нема ни за 10 да можеме да го продадеме.Остаре више,ќе паѓа у форма,и сега е време да извадиме пари од него.
чисто информативно Занети има 37 години, и ти сеуште си уверен дека капитенот ќе го издржи темпото на маикон со трчање по десна страна напред назад цела утакмица?
еве и да издржи, што во случај на суспензија на Киву и Сантон, или повреда, каде попрво занети, лево или десно?
не се правете ненормални, Маикон уште долго време ќе остане во интер, единствена замена која би му била достојна е Дани Алвес.
Никој не би сакал Сантон да биде единствен десно и да добие позиција да уценува во тимот со само 19 години, видовме Балотели како го прави тоа успешно.

не се правете ненормални, Маикон уште долго време ќе остане во интер, единствена замена која би му била достојна е Дани Алвес.
Никој не би сакал Сантон да биде единствен десно и да добие позиција да уценува во тимот со само 19 години, видовме Балотели како го прави тоа успешно.

Попрво јас би напраил трансфер и би играл како замена за Маикон него Алвес, незнам што гледате во тој играч, единствена позитивна работа е неговата кондиција, другото, бар јас мислам дека поима нема.

Инаку што прави Балотели успешно :icon_lol:? Интер има уште 4 други напаѓачи, така да нема теортески шанси Балотели да уценува некого.

Де бе, шо го напраивте Сантон вчера, имаше 2 погрешни проценки на лет на топка, од кои едната се претвори и во супер шанса за Болоња ...
Уште има леб за гнетење за да се стекне со перманентен првотимски статус, сега за сега топло-ладно му се игриве сезонава, а и се глеа дека има недостаток на самодоверба и делува плашливо на моменти ( мечот со Палермо ви беше типичен пример за истово ).

п.с. Дури и да го шитнат Маикон летово, ви гарантирам дека ке донесат нов десен бек. :wink:

Се согласувам со тебе, пишував и на форумот баш за играта на Сантон на овој дуел, покрај лошите проценки, десната страна на 2-3 пати беше празна и Станкович топката ја држеше 5-6 секунди во нога зашто немаше кај да ја додаде а тоа е недозволиво во модерниот фудбал... Маикон секогаш е по таа десна страна, што не беше случај со Сантон... Можда и Мурињо му рекол да не се форсира напред, али за оваа утакмица се виде и те како ни фали Маикон, и јас сум против неговата продажба па и да земеме 40 милиони...

Попрво јас би напраил трансфер и би играл како замена за Маикон него Алвес, незнам што гледате во тој играч, единствена позитивна работа е неговата кондиција, другото, бар јас мислам дека поима нема.

Инаку што прави Балотели успешно :icon_lol:? Интер има уште 4 други напаѓачи, така да нема теортески шанси Балотели да уценува некого.
си слушнал ти некаде во друг тим, копиљ од 19 години да го пцуе тренерот и екипата, да облекува дресови на најголеми ривали, да им оди на утакмици и да ги понижува фановите и после апла побараното извинување да не се извини ?
7 утакмици беше топ хедлајн секаде, го рушеше тимскиот дух, се заканува дека ќе си оди а овие му го лижат газот го молат да се извини за што побрзо да игра. и неќна ни една ни две одма прва постава.
сеа земи во предвид што ќе беше ако пандев,милито и ето беа повредени или суспендирани.

си слушнал ти некаде во друг тим, копиљ од 19 години да го пцуе тренерот и екипата, да облекува дресови на најголеми ривали, да им оди на утакмици и да ги понижува фановите и после апла побараното извинување да не се извини ?
7 утакмици беше топ хедлајн секаде, го рушеше тимскиот дух, се заканува дека ќе си оди а овие му го лижат газот го молат да се извини за што побрзо да игра. и неќна ни една ни две одма прва постава.
сеа земи во предвид што ќе беше ако пандев,милито и ето беа повредени или суспендирани.

Остај, тоа е веќе друг муабет, ние праевме за неговото наводно уценување.

Балотели никад не ја опцул екипата или слично, никаде нема точни информации дека тој имал вербален дуел со Мурињо, се што е поврзано со ова погоре се шпекулации.
Апла никој од него не побара да се извини, не драматизирај ко да му паѓале на колена :)
Кога еден феномен ко Роналдо или Ибра си замина од Интер, мање више за Балотели, ама тој се извини, на тренерот и на навивачите, тоа е најбитно. И мене ме нервира со неговото малоумно однесување, што го поврзуваа со Милан, ама јебига, се додека претседателот не одлучи да го шутне, значи сеуште нема претерано. Јас сум прв да остане во Интер и тој да биде идниот лидер на екипата, Марио е суперталентиран, да смири темперамент и гарантирам дека ќе биде новиот Ибра, бар во Интер.

Ја спомна некој асистенцијата на Милито или само ја и Деко ја видовме? :)

Класа потег...

Класа потег со класа финиш. :tv:
Овој гол на Балотели ме потсети на оној од лани против Јуве, кога слично реагираше при пасот од Мунтари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom