Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
ОФ морееее ,ми се плаче веќе од вакви дебилни изјави трансфери и срања
Фабре у Барса у Реал ,утре во Милан ,денес во Интер ,па во Баерн ....
Останува во Арсенал и никаде нема да мрда , ама ај тоа тешко се објаснува ,нека се пали народот дека Фабре ќе потпишел за нивниот клуб :pos2:
За мене битно тој е Топџија и таков ќе си остане :ventilator:

Колку е звер овој Мур,,значи каков јак авторитет е во Интер секоја му чест.Го исфрла од тим против Ливорно и ич не му чуе,секоја чест мајсторе.Му покажа на Биланезот :pos: кој е главен во Интер,а се прашувам каква ке биде реакцијата на Морати дека знаеме чие милениче си е Балоциган.

Иначе Ice-Hendrix брат ,неможам да играм утре ме повредија на тренинг.Тој Матераци глупиот за момент ме смеша со Шевченко :pos:

Edit: http://web.tiscali.it/intertristi/daje.htm :pos: Игра ни направиле али колку и да не тепаат нема никад да паднеме :)

ОФ морееее ,ми се плаче веќе од вакви дебилни изјави трансфери и срања
Фабре у Барса у Реал ,утре во Милан ,денес во Интер ,па во Баерн ....
Останува во Арсенал и никаде нема да мрда , ама ај тоа тешко се објаснува ,нека се пали народот дека Фабре ќе потпишел за нивниот клуб :pos2:
За мене битно тој е Топџија и таков ќе си остане :ventilator:

Пријателе нема во Интер да оди, ама Барса и се е можно!

Пријателе нема во Интер да оди, ама Барса и се е можно!
Само во Барса е реално и можно да отиде ама кога и како незнам ,дефинитивно сум убеден дека за ниеден друг клуб нема да потпише
Лично сум сигурен дека наскоро нема ни за Барса да потпише ,затоа што сите овие срња што се пишуваат се само медиумски измислици и не се никакви лични изјави на некој од Барса на Венгер или на Фабре ,напротив сите они имаат искочено со изјави до новинарите да престанат да пишуваат глупости

Добра е играва, како онаа со Бакојани и Оли Рен кога ги гаѓаа со патлиџани, торти и јајца :pos: Типов е како лошото детиште Хуго :pos:

Барем Црнец да го направија, ке си го замислував Мунтари и Балотели!:kesa:poser

Што бара у Барса не ми е јасно.Неможе да играат и он и Чави и Иниеста.Кога ќе се пензионира Чави за некоја година,тогаш.Не сега.Нека си остане у Арсенал најубо,а ако решиле да го продаваат/или да си иде нека дојде у Интер:wub:,а во спротивен правец нигерот:salut:.

Баш како него ,вечен Топџија :respect: :tv:
Aбе остајте шо паѓате на негови приказни, вечен невечен у најбољи години си отиде од Арсенал зашто сакаше да има накит и од ЛШ, факт, преку кур му беше доено од деца околу него и слично.
Само не се курчеше на страна, не бацуваше туѓи грбови па останаа фановите да праат ручни рат на него, зашто ? Зашто длабоко во неговото срце е Арсенал и неговите фанови. :tv:

With all due respect dude, на ваков или онаков начин, ви сврте грб. :smir:

п.с. Ќе ги даваат утре Интер на Телма !

Aбе остајте шо паѓате на негови приказни, вечен невечен у најбољи години си отиде од Арсенал зашто сакаше да има накит и од ЛШ, факт, преку кур му беше доено од деца околу него и слично.
Само не се курчеше на страна, не бацуваше туѓи грбови па останаа фановите да праат ручни рат на него, зашто ? Зашто длабоко во неговото срце е Арсенал и неговите фанови. :tv:

Ај не ти реплицирам не е темава за Анри :helou:
За Интер топ шо ќе ја даваат на ТВ уште Пандев првиот хетрик да го постигне и ќе биде бонбона :yeah:

Колку само му беа изминати најдобрите години кога си замина :) Затоа и го пушти Венгер. http://www.telegraph.co.uk/sport/football/2324789/Alex-Ferguson-backs-Arsene-Wengers-changes.html

Иначе на темава...Играчи како Адријано и Балотели само ја уништуваат хармонијата во екипата. Јез да се талентирани играчи, али такви постојат на секој чекор. Не се до талентот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom