Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.038
- Поени од реакции
- 62.018
А.....уше нешо...ќе има утре на Телма?
Не прашувај вакви работи им отвораш рани на комшиките хаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А.....уше нешо...ќе има утре на Телма?
ОФ морееее ,ми се плаче веќе од вакви дебилни изјави трансфери и срања
ОФ морееее ,ми се плаче веќе од вакви дебилни изјави трансфери и срања
Фабре у Барса у Реал ,утре во Милан ,денес во Интер ,па во Баерн ....
Останува во Арсенал и никаде нема да мрда , ама ај тоа тешко се објаснува ,нека се пали народот дека Фабре ќе потпишел за нивниот клуб :pos2:
За мене битно тој е Топџија и таков ќе си остане :ventilator:
Ко Анри исто.За мене битно тој е Топџија и таков ќе си остане :ventilator:
Edit: http://web.tiscali.it/intertristi/daje.htmИгра ни направиле али колку и да не тепаат нема никад да паднеме
![]()
Само во Барса е реално и можно да отиде ама кога и како незнам ,дефинитивно сум убеден дека за ниеден друг клуб нема да потпишеПријателе нема во Интер да оди, ама Барса и се е можно!
Добра е играва, како онаа со Бакојани и Оли Рен кога ги гаѓаа со патлиџани, торти и јајцаТипов е како лошото детиште Хуго
![]()
Баш како него ,вечен Топџија :respect: :tv:Ко Анри исто.![]()
Не пишува во програмата дека ќе ја даваатА.....уше нешо...ќе има утре на Телма?
Aбе остајте шо паѓате на негови приказни, вечен невечен у најбољи години си отиде од Арсенал зашто сакаше да има накит и од ЛШ, факт, преку кур му беше доено од деца околу него и слично.Баш како него ,вечен Топџија :respect: :tv:
Ај не ти реплицирам не е темава за Анри :helou:Aбе остајте шо паѓате на негови приказни, вечен невечен у најбољи години си отиде од Арсенал зашто сакаше да има накит и од ЛШ, факт, преку кур му беше доено од деца околу него и слично.
Само не се курчеше на страна, не бацуваше туѓи грбови па останаа фановите да праат ручни рат на него, зашто ? Зашто длабоко во неговото срце е Арсенал и неговите фанови. :tv:
With all due respect dude, на ваков или онаков начин, ви сврте грб. :smir:
п.с. Ќе ги даваат утре Интер на Телма !
Aбе остајте шо паѓате на негови приказни, вечен невечен у најбољи години си отиде од Арсенал зашто сакаше да има накит и од ЛШ, факт, преку кур му беше доено од деца околу него и слично.
Само не се курчеше на страна, не бацуваше туѓи грбови па останаа фановите да праат ручни рат на него, зашто ? Зашто длабоко во неговото срце е Арсенал и неговите фанови. :tv:
With all due respect dude, на ваков или онаков начин, ви сврте грб. :smir:
п.с. Ќе ги даваат утре Интер на Телма !