Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ги повиканите за дуелот со парма -
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon.
Midfielders: 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 15 Rene Krhin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Мурињо мета на македонски киднапери

Тренерот на Интер, Жозе Мурињо, бил мета на македонски киднапери. Четворица македонци со италијанско државјанство ковале план за негово киднапирање.

Уапсени се од полицијата во Џенова, објави e-reporter. Во Интер не се многу вознемирени од веста. Пандев за А1 изјави дека утрото се видел со Мурињо но за случајот не станало збор. Еве дел од разговорот со Пандев.

Дали го прашавте Мурињо за таквата информација која што проструи овде?

„Да ти кажам искрено, не, ние само се спремаме бидејќи утре имаме важен натпревар против Парма и никој не зборуваше за тоа. Јас само видов од новини и не зборувавме за тоа“, вели Горан Пандев.

А, тренерот ви беше вознемирен, нешто почувствувавте?

„Не не. Како секој тренинг и денешниот беше добро расположен, имаше добра комуникација со сите и не видов дека нешто не е во ред“, рече Пандев.

Како го обезбедуваат Мурињо кога се движи, низ улиците?

„Не знам како го обезбедуваат, он живее со фамилијата во вила, сигурно има луѓе кои се грижат за неговата фамилија“, додаде Пандев.

Не се шета со обезбедување?

„Не, не“, рече Пандев.

Зошто го прашуваат работи за кои може да влезе во каша? Ако воопшто го прашале... Најдобро да им вика незнам на се...

Зошто го прашуваат работи за кои може да влезе во каша? Ако воопшто го прашале... Најдобро да им вика незнам на се...

Пандев денес цело попладне даваше изјави за нашиве телевизии. За да не го мачат мислам дека можеле да го замолат Пандев да им направи едно картко интервју со Мурињо и после Гоки да им ги пренесе импресиите на Жозе.

Или вечер Јанко нека направи на скајп интервју со Гоки и Мурињо заедно пред лап топ и двајцата да им објаснат што било како.

Добро бе доста се замарате со "киднаперите" на Мурињо,аман веке.

Утре играме со Парма и фокусите на Мур сигурно не се во тоа дали му го украле телевизорот или слично. :xxxx:

Го прашале дали се шета со обезбедување хаха,пандев рекол не и го издал е сеа ништо чудно да го киднапираат мурињо:pos2::pos2:

Пандев денес цело попладне даваше изјави за нашиве телевизии. За да не го мачат мислам дека можеле да го замолат Пандев да им направи едно картко интервју со Мурињо и после Гоки да им ги пренесе импресиите на Жозе.

Или вечер Јанко нека направи на скајп интервју со Гоки и Мурињо заедно пред лап топ и двајцата да им објаснат што било како.

Мене ми се чини дека Гоче е премногу коректен или скромен за да ги отера у пм...

Ova se teski gluposti,ke vidite na kraj deka ne stanuva zbor za drzavjani na Makedonija:toe:

Наши се, има една жена со име и со презиме македонско и еден Зоран со италијанско презиме. Имињата беа објавени уште пред некој ден да не ги барам сега...

Незнам дали некој го има постирано ова претходно ама еве ви го дечково што требаше да ве засили
http://sportdenes.com/index.php?opt...14-24-14&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5

Не е тој овој е бекот Мигел исто Португалец а во Интер требаше да дојде Мануел Фернандес средина играч.А и за овој Мигел беше едно време заинтересиран Интер.

Еве ги повиканите за дуелот со парма -
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon.
Midfielders: 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 15 Rene Krhin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Ептен тенка средина утре ќе имаме. Си ја испланирав да си ја пишам 2че сега се мислам дали да удрам еден Х!

Only those who still believe in Scudetto remain in the room!!!!

Priceless :pos2: :pos2: :pos2:

Ептен тенка средина утре ќе имаме. Си ја испланирав да си ја пишам 2че сега се мислам дали да удрам еден Х!

Немаме тенка средина, Занети секогаш е пишан во одбрана а игра средина, Пандев е во напад а игра наместо Снајдер. Тука се и Камбиасо и Мота а веројатно и Марига ќе добие шанса. Сосема доволно имаме играчи. Рачунај дека и Ето ќе се враќа до средина при секоја акција. Таман се.

Ај, од следната Снајдер се враќа, можеби и Станковиќ, ќе биде полесно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom