Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Еве ги повиканите за дуелот со парма -
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon.
Midfielders: 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 15 Rene Krhin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Мурињо мета на македонски киднапери

Тренерот на Интер, Жозе Мурињо, бил мета на македонски киднапери. Четворица македонци со италијанско државјанство ковале план за негово киднапирање.

Уапсени се од полицијата во Џенова, објави e-reporter. Во Интер не се многу вознемирени од веста. Пандев за А1 изјави дека утрото се видел со Мурињо но за случајот не станало збор. Еве дел од разговорот со Пандев.

Дали го прашавте Мурињо за таквата информација која што проструи овде?

„Да ти кажам искрено, не, ние само се спремаме бидејќи утре имаме важен натпревар против Парма и никој не зборуваше за тоа. Јас само видов од новини и не зборувавме за тоа“, вели Горан Пандев.

А, тренерот ви беше вознемирен, нешто почувствувавте?

„Не не. Како секој тренинг и денешниот беше добро расположен, имаше добра комуникација со сите и не видов дека нешто не е во ред“, рече Пандев.

Како го обезбедуваат Мурињо кога се движи, низ улиците?

„Не знам како го обезбедуваат, он живее со фамилијата во вила, сигурно има луѓе кои се грижат за неговата фамилија“, додаде Пандев.

Не се шета со обезбедување?

„Не, не“, рече Пандев.
Зошто го прашуваат работи за кои може да влезе во каша? Ако воопшто го прашале... Најдобро да им вика незнам на се...

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Зошто го прашуваат работи за кои може да влезе во каша? Ако воопшто го прашале... Најдобро да им вика незнам на се...
Пандев денес цело попладне даваше изјави за нашиве телевизии. За да не го мачат мислам дека можеле да го замолат Пандев да им направи едно картко интервју со Мурињо и после Гоки да им ги пренесе импресиите на Жозе.

Или вечер Јанко нека направи на скајп интервју со Гоки и Мурињо заедно пред лап топ и двајцата да им објаснат што било како.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Добро бе доста се замарате со "киднаперите" на Мурињо,аман веке.

Утре играме со Парма и фокусите на Мур сигурно не се во тоа дали му го украле телевизорот или слично. :xxxx:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Го прашале дали се шета со обезбедување хаха,пандев рекол не и го издал е сеа ништо чудно да го киднапираат мурињо:pos2::pos2:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Пандев денес цело попладне даваше изјави за нашиве телевизии. За да не го мачат мислам дека можеле да го замолат Пандев да им направи едно картко интервју со Мурињо и после Гоки да им ги пренесе импресиите на Жозе.

Или вечер Јанко нека направи на скајп интервју со Гоки и Мурињо заедно пред лап топ и двајцата да им објаснат што било како.
Мене ми се чини дека Гоче е премногу коректен или скромен за да ги отера у пм...

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Ova se teski gluposti,ke vidite na kraj deka ne stanuva zbor za drzavjani na Makedonija:toe:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Наши се, има една жена со име и со презиме македонско и еден Зоран со италијанско презиме. Имињата беа објавени уште пред некој ден да не ги барам сега...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Незнам дали некој го има постирано ова претходно ама еве ви го дечково што требаше да ве засили
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2276:2010-02-09-14-24-14&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
Не е тој овој е бекот Мигел исто Португалец а во Интер требаше да дојде Мануел Фернандес средина играч.А и за овој Мигел беше едно време заинтересиран Интер.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Еве ги повиканите за дуелот со парма -
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon.
Midfielders: 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 15 Rene Krhin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
Ептен тенка средина утре ќе имаме. Си ја испланирав да си ја пишам 2че сега се мислам дали да удрам еден Х!

Only those who still believe in Scudetto remain in the room!!!!

Priceless :pos2: :pos2: :pos2:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Ептен тенка средина утре ќе имаме. Си ја испланирав да си ја пишам 2че сега се мислам дали да удрам еден Х!
Немаме тенка средина, Занети секогаш е пишан во одбрана а игра средина, Пандев е во напад а игра наместо Снајдер. Тука се и Камбиасо и Мота а веројатно и Марига ќе добие шанса. Сосема доволно имаме играчи. Рачунај дека и Ето ќе се враќа до средина при секоја акција. Таман се.

Ај, од следната Снајдер се враќа, можеби и Станковиќ, ќе биде полесно.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Зар никаде нема да ја дават утакмицата?:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop