Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Деца...

Ја еве потпишувам одма никогаш да не освоиме ЛШ ама Милан и Јуве секогаш да бидат Zero Tituli :pos:

Јас би сакал да бидам тренер на ЈуБе :pipi:

Кога Роки можеше да биде тренер на ЈуБе и да ги пропадне....

Јас ке ги расформирам :pos::pos:

Јас би сакал да бидам тренер на ЈуБе :pipi:

Кога Роки можеше да биде тренер на ЈуБе и да ги пропадне....

Јас ке ги расформирам :pos::pos:

И Деко сака, а јас се мислам кој од вас двајца би бил поголемо зло :pos: :pos:

Не е глупост,точно е дека отсекогаш на морати му се допаѓал меси:toe:

Ама да го купиме ???
Нема шанса,не постојат тие пари што би ги дале за Меси,веруј ми ке се пензионира во Барса...

Ама да го купиме ???
Нема шанса,не постојат тие пари што би ги дале за Меси,веруј ми ке се пензионира во Барса...

Меси има изјавено дека сака да ја заврши кариерата во Њуел Бојс (Аргентина):smir:

Меси има изјавено дека сака да ја заврши кариерата во Њуел Бојс (Аргентина):smir:

Да знам затоа,имам читано,но муабетот ми е сеа да го купиме...нема теоретски шанси за тоа :smir:

Иииии да го пријавам членов за Јас имам талент....да бидам најглупав :nesum:

1.Имај малку достоинство и пишувај на форумов со кирилица
2.Јувентус и неговата управа? Земи читај,па потоа зборувај.Мразам да зборам со луѓе за некоја тема за која немаат аргументи ...
3.Една додека бевме во Серија Б,една која што НИЕ ја освоивме - вам ви ја доделија.Со самото испаѓање Јуве загуби 250 милиони евра (тоа ти се 2-3 сезони однапред уништени).Да не зборувам за украдените играчи,за рејтингот ...
4.Тоа што Морати е добро поткован финансиски не значи дека со пари се може да купи.Чекајте и ќе видите.Правдата на крај ќе победи ...
5.Доколку не сте фанови на фудбалскиот клуб ЈУВЕНТУС,ќе ве замолам да своите постови ги пишувате на СООДВЕТНИОТ фан клуб подфорум.Доколку таков не постои,креирајте.Во меѓувреме,останете поздравени и останете надвор од подфорумов ...

После се ова со Пандев, мислам дека станав и ја навивач на Интер.. иако не верував некогаш дека ќе седам пред тв и ќе гледам утакмици на интер :)

После се ова со Пандев, мислам дека станав и ја навивач на Интер.. иако не верував некогаш дека ќе седам пред тв и ќе гледам утакмици на интер :)

Епа ај добре дојде :)

Не е само еден навивач што заради пандев ке навива за интер,верувам дека многу од Македонија ке се одлучат за овој потег:toe:,и според ова за 5 години би имале најмногу фанови на интер во Македонија:toe:

Незнам дали некој постираше, сеедно, Морати на прашањето зашто не се постигнало договор за Ледезма со Лацио одговорил, другата опција која ја имавме била подобра oдносно како што он кажа, посоодветна, а и како што разбрав низ форумиве, на Скај Италија Фернандес бил покажан како пристигнува во Милано па најверојатно и дефинитивно ке биде новиот играч на Интер. :wink:

Незнам дали некој постираше, сеедно, Морати на прашањето зашто не се постигнало договор за Ледезма со Лацио одговорил, другата опција која ја имавме била подобра oдносно како што он кажа, посоодветна, а и како што разбрав низ форумиве, на Скај Италија Фернандес бил покажан како пристигнува во Милано па најверојатно и дефинитивно ке биде новиот играч на Интер. :wink:

Имаш потврда од мене . Фернандес пристигна во Милано . Гледав на Скај Италија

2973288_b28d_625x625.jpg

Можна формација против Сведмилк Италија :),се е ОК само матераци место Кордоба

Густа некако тревата.

Инаку не сум за оваа формација, можеме да си тераме со 4-3-1-2 и на местото на Снајдер да игра Пандев, а пред него се разбира Милито и Ето, секоја друга формација освен оваа кај мене ќе предизвика негодување ! :)

Нема везе тоа, и Пандев и Милито и Ето често ротираат, само да не се користат ко крила, тоа е лошото, се друго е прифатливо. А и сега, кога излезе Камби а влезе Милито против Јуве мислам дека пак тераа на слична формација со тоа што Снајди се повлече за нијанса а напред беа Балотели, Пандев и Милито.

Ја едвај чекам да видам како функционираат Ето - Милито - Пандев, вака на хартија страшно изгледа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom