Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ја мислам Син да ја отвара .... А ние да му пишеме *Никола , фала ти за СЕ * :)))

Кога ја напунивте бе у пичку...У јануари ја отворивте..
Ипак ова ви е најдобра тема до сега,по најдобро че ја памтите :)

Красиќ е играч на Јуве, а овие другиве на Милан, шо имаат они врска со Интер ?? :pos:
Би отворил, али морам да идем на работа, па ако ви се чека до вечер почекајте ! :pos:
Ако не нека отвори некој друг па ја наредната :)

А мора ли па да се отвара нова тема,кој го измислил тоа после 1000 страни нова тема ? Од дамна сум на форумов и никако тоа не ми е јасно зш мора нова тема после 1000 страни:toe:

1001 Ноќ :pos2:

Деко мислам дека ти треба да ја отвориш :smir: , или пак Думан или Кире , Ај да гласаме :P

1001 Ноќ :pos2:

Деко мислам дека ти треба да ја отвориш :smir: , или пак Думан или Кире , Ај да гласаме :P
Им давам предност на постарите,ај здравје може ја наредната сеа некако ме мрзи(многу освоиме кој ке пишува):smir:

Најубаво да тераме до 3000 бидејки оваа година освоиме 3 титули:toe:!!!Оваа тема некако беше среќна и успешна и може да иде до 3000!!

Јас викам Дек0 да ја отвори новата тема,го заслужи тоа убавиот :)))))

Ајде Дек0 отворај ја новата и на крај стај си го потписот... .!. за сите оние што ми мањачат профилот :pos:

Јас викам Дек0 да ја отвори новата тема,го заслужи тоа убавиот :)))))

Ајде Дек0 отворај ја новата и на крај стај си го потписот... .!. за сите оние што ми мањачат профилот :pos:

+1 глас за Деко да ја отвори темата... со надеж дека во новата тема ке не спомне барем нас ,верните фанови на Деко ,,, YOU GO GIRL! :pos:

Dek0 ако ја отвори темата конечно и ние ќе имаме девојчиња во фан клубот!!
I vote Dek0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom