Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ихххххххххааааааааааа
ај честито нека ние победатааа:pipi:

да не беше голот со рака на Адриано тешко дека резултатот ке беше каков што е:toe:

Честито победа интераши, неможем да кажем заслужено ради тоа што со рака беше постигнат голот ама не сте вие криви него судијата кој уште еднаш потврди дека во Италија најкатастрофа се суди, инаку одличен натпревар возбудлив, со многу шансе... и да не победи подобриот но ваши се 3те бода :smir:
(Роналдињо звер) :)

Mene pojse mi licat na Rakometari , nego li na zverovi :tv:.

Супер, мене Билан ми личат на педерчиња и плачковци, кои дур го пишувам ова гарант имаат у соблекувална утешно плескање :) И бидете среќни што го имавте Абиати на гол, иначе ќе беше ова катастрофа и не раскажујте прикаски дека ако не бил голот на Адри другачие ке било

Добро бе пичка му материна .....

Ќе го дрвите за голот на адријано со рака цел живот ?

А голот од офсајд прошлата ?
А Амброзини што играше 40мин повеќе ради судијата што неќеше да го упропасти дербито ?

Бидете објективни ... КОЈ ИМАШЕ ПОДОБРА ИГРА ? ПОВЕЌЕ ШАНСИ И КОЈ ПОБЕДИ ЗАСЛУЖЕНО ?

Ај и овде нека стои!!!!

Ice_Hendrix напиша:
Температурата на северот на Италија се поладна и поладна................................oваа вечер падна и на -10!!!!!!!!!!!!!

Честитки дечки.Фер плеј на високо ниво.Инзворедна утакмица,одамна не сум гледал ваква во калчото па и пошироко.Сјаеше дербиво од квалитет.Едноставно за нијанса бевте подобри.Нијансата е во тоа што вашиот најдобар играч играше на таа позиција баш каде што ни е болна,каде што човекот врска нема.Во секој случај интересна утакмица.Цезар е голманиште,Сантон прикажа игра како да има 26 години,премногу ладен за негова возраст.Ибра оф оф,колку и да ми е одвратен на лик од секогаш сум викал дека играчов е светска класа,дали видовте на крај кога ја држеше топката,Сендерос кутриот го гледа и му е страв да му пријде.
Кај нашиве чиста десетка за Пато и Сидорф а нијанса послаба оцена за Роналдињо и Абијати.Јасно се гледаше на утакмицава дека тој стварно што има квалитет се гледа.Сите од Милан што ги цениме изиграа маестрално а копуците како Каладзе и класа подоле играчите како Јанкуловски и Амброзини го покажаа своето.

Честитки дечки.Фер плеј на високо ниво.Инзворедна утакмица,одамна не сум гледал ваква во калчото па и пошироко.Сјаеше дербиво од квалитет.Едноставно за нијанса бевте подобри.Нијансата е во тоа што вашиот најдобар играч играше на таа позиција баш каде што ни е болна,каде што човекот врска нема.Во секој случај интересна утакмица.Цезар е голманиште,Сантон прикажа игра како да има 26 години,премногу ладен за негова возраст.Ибра оф оф,колку и да ми е одвратен на лик од секогаш сум викал дека играчов е светска класа,дали видовте на крај кога ја држеше топката,Сендерос кутриот го гледа и му е страв да му пријде.
Кај нашиве чиста десетка за Пато и Сидорф а нијанса послаба оцена за Роналдињо и Абијати.Јасно се гледаше на утакмицава дека тој стварно што има квалитет се гледа.Сите од Милан што ги цениме изиграа маестрално а копуците како Каладзе и класа подоле играчите како Јанкуловски и Амброзини го покажаа своето.

Секоја чест мајсторе за убавите зборови и за искреноста пред се најмногу ги ценам луѓето кои и покрај поразот остануваат големи:toe: секоја чест за тебе па да се надеваме дека идат и подобри денови за Билан :helou:

ФАЛА К**ЦУ имало и некој што е за Милан а што знае објективно да каже што се случувало :smir: ПС. ке си го стаам у потпис МУНТАРИ со гејкам, МУХАХА :)

Одличен натпревар. Заслужена победа за Интер. Голот со рака се компензираше со тоа што не му даде жолт картон на Амброзини. Дејан даде прекрасен гол. Криво ми е што не беше резултатот 4-1 или 5-1, ама и вака се освоени 3 бода.

Нека ни е честита победата и нека ни се множат!

Одличен натпревар. Заслужена победа за Интер. Голот со рака се компензираше со тоа што не му даде жолт картон на Амброзини. Дејан даде прекрасен гол. Криво ми е што не беше резултатот 4-1 или 5-1, ама и вака се освоени 3 бода.

Нека ни е честита победата и нека ни се множат!
Сепак 3те бода се наши, па другото не е бажно...

Се одлепивме на врвот и сме на добар пат да ја одбраниме титулата.
Исто така победа во вакво дерби значи подигање на моралот и мотивацијата пред натпреварот со Манчестер...
Како што рече коментаторот, со ваква игра Интер нема да има никакви проблеми ни со Манчестер. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom