Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Една парола истакната на почетокот ми се допадна многу ако приметивте. Не разбирам италијански ама нешто со температура беше -11 :)

Алеееее , алеееее алеееаалелелелеаалеееелааа

Мистер Адридона :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Деки мајсторе со срце игра , да ја ставеше првана уште поголем кејф.
Одлично прво , се надеваме на добро второ:smir:

Ауу лудница какво прво полувреме кога даде Деки гол го фрлив далинскиот во ваздух :pos2: и потоа следеше енергична реакција од баба ми:pos2:

Ке биде ке биде -11, само да го изиграат ко што треба и второ и ќе биде се ок :wink: Да ја отупат играта колку може и коа ке се отворат Билан, оп контра и 3 бодчиња. Ќе му ја пратам на Адри да си ја стај за рингтон, КОМЕТААЛЛЛ ШАМПИОНЕЕ:pos2:

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
АЈДЕ ГИТЛААА!!!! Мноогу ке се збори, како тоа БББББилан можел да израмни ама, нека бидат срекни што не ги напунивме до ГОРЕ, идеме на славењееееее :salut:

Честито победата на сите Интераши сосема доволно одиграно за победа. Се оддалечивме -11 од главниот конкурент за титулата Милан што значи многу. Поздрав :smir:

Pazza Inter Amala, pazzi come te nerazuriiiiiiiiiiiiiiiiii CAMPIONE SIAMO NOI Amalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Inter Nel Cuore !!!!!!!!!!!!!!!! FORZZZZZZZZZAAAAAAA INTEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR !!!!

Бушење дечки, бушењееееееееееееееееееееееее ми го исполнија срцево !!!!! Тоа се моите шампиони !!! ФОРЦА ИНТЕЕЕЕЕЕРРР !!!!

Интер :pusk:Билан хахаха која само радост ме облеа не сте свесни луѓе :vozbud: ајде нека ни е честита победата против тимот што игра у куп Уефа:helou:

Ај честито победа! Имавте мала помош од судијата, ама победа си е победа. Честитки уште еднаш :smir:

Дајте постирајте ми една табела ама од оние кејфскине кај што пишуват Кампионе Де ИТАЛИЈА!!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom