А
Адриано
Гостин
Еве и "Официјално" Кварезма во Челзи!
сега смајлито на крајот од претходниот пост и не ми е толку интересно
сега смајлито на крајот од претходниот пост и не ми е толку интересно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали е изводливо Џенас да биде пријавен во листата на играчи за ЛШ ? Ако е изводливо истото, тогаш сум за реализација на трансферов, последните информации велат дека Кварезма е веќе во Лондон но и Челзи се замешале во врска со истово, како и да е, сеедно, Џенас во случај да дојде ке биде големо освежување за средината, ете ви играч кој може да повлече топка, вонсериски тип на играч е, игра на повеќе позиции мада јас ус пут би го собрал и Модрич.
Готово е друже, добивте нов играч, така да падна и муабетот за Џенас, Интер се што добија е играч помалце во тимот, недај боже сега да паднат пвреди во средниот ред .Изводливо е, зошто да не? Освен ако мислиш шо бил пријавен за УЕФА, па еве Реал сега се заеба за то. Дозволено е еден играч шо играл во УЕФА есеноска да биди пријавен во ЛШ пролетва, во случај на трансфер. Џенас би бил еднио.
Кварезма во Лондон? Челзи се замешал? Не верувам, особено не во второво.
Инаку, во Англија од 18:00 до 19:00 по наше време (5pm - 6pm по нивно) ФА одобри час плус за сите клубој шо веќе договориле трансфери, а поради големото невреме (особено во Лондон) сите работи не се завршени околу, да се дозарвшат. Така да, ако има нешто, досега е готово.
Да, играше скоро на сите дуели ако не се лажам, нема право на настап за Челзи во ова натпреварување .Дали Кварезма беше пријавен за ЛШ есеноска?
Дали Кварезма беше пријавен за ЛШ есеноска?
Кварезма никогаш нема да го видиме како играч на Интер, ако се покаже во Челзи таму и ке остане, овие зделки се такви, прво го позајмуваш и одредуваш цена за иднина, ако се покаже и ако Челзи ја плаќа цената која ја бара Интер во договорот, тогаш по автоматизам се прифаќа понудата, како клаузула му доаѓа истово . :smir:Аххх каков преокрет на настаните околу Кварезма сагата. Сколари не го играше во репрезентацијата, се плашам тоа да не биде случај и со Челзи.
Сепак честито за Челзи и се надевам дека Кварезма ќе ја најде формата таму и ќе ни го вратите ЅВЕР![]()
Да ни мене, бар да донесеа некое засилување, тимов е далеку од константен во моментов, нестабилно ми делува.ЛЕЛЕ не ми се верува што направивме цццццццццц
Едно е Роналдо, искуснио Симао за месец дена, друго е повременио блесок на Калу и инфериорнио Малуда. за 5 месеци.Аххх каков преокрет на настаните околу Кварезма сагата. Сколари не го играше во репрезентацијата, се плашам тоа да не биде случај и со Челзи.
Сепак честито за Челзи и се надевам дека Кварезма ќе ја најде формата таму и ќе ни го вратите ЅВЕР![]()
Едно е Роналдо, искуснио Симао за месец дена, друго е повременио блесок на Калу и инфериорнио Малуда. за 5 месеци.
И да биди ѕвер во Челзи, во Италија пак тешко успева. Дрогба ебаго. :smir: