Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.244
- Поени од реакции
- 51.556
Игра во Стандард,има 19-20 години,али детето е гром.Толку млад а добар и талентиран!!
Јасно ми е другар, ама не сме ни јас ни ти Мурињо или спортски директори на Интер или Челзи . Милан пробаа со Кака и Пато, со едниот им успеа, со другиов на добар пат се, Манчестер многу добро памтам како го купија Роналдо, веднаш доставија понуда до Спортинг по пријателскиот меч Спортинг - Манчестер, кога К.Р. се иживуваше врз одбраната на Јунајтед ( ја гледав на ЕуроСпорт ) . Али еве стриктно Интер, немал бар до сега таква политика, иако од оваа година како што гледам започнаа со ангажмани на млади играчи. Таков пример имаме со Коутињо кој откако ке наполни 18 години, доаѓа во Интер ( 2010 ), игра на позиција плејмејкер па можна е и теоријата на Бојан, да не се ангажира јак играч на таа позиција и со тоа да дојде до гушење на талентот на Коутињо, ама да се чека 2010 без плеј во средина не оди . Го имаат Обина, имаат едно бразилче во Киево, Керлон иако не игра во првите 11 . Бар кај Интер не гледам истакнување на скаутите, освен Адри ништо друго добро не понудија, не ми текнува на други исклучоци .
Да ги додадам тука Балотели и Сантон ('' штета " што Маикон игра на негова позиција ), Интер конечно почна да мисли и на младински играчи, потенцијални првотимци во иднина, a и имаме тренер кој не гледа имиња, го гледа она што се покажува на тренинзите, желбата за успех и игра во прв тим . Последно нешто а поврзано со истово е критиката на Мурињо за Балотели, не бил задоволен од неговото залагање за време на тренинзите .
Нема трте мрте кога се во прашање боите на клубот, истите имаат тежина ( како што рече Буфон ), нешто што на пример не важеше кај Манчини.

.