Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Taka de taka, samo za nego nemase motiv, konkurencija i slicno a za ostanatite sto ostanaa imase neli? Sakam da kazam deka vo toj period mislese samo na sebe i na nisto drugo sto se slucuva okolu nego(klubot). Sebicno od nego va strana, ali negovo pravo! Pa i jas budala go sporeduvam so ostanatite sto ostanaa, koga voopsto nema mesto za sporedba so bilo koj od niv...I kako sto rekov bataleto go Moggi, sega on mnogu mudruva i znae neli, a ovie drugive nisto ne znaat...Treska nepovrzani raboti! Mi dojde smesno koga procitav deka Moggi izjavil oti transferot na Amauri bil 'useless':pos2::pos2:...
Е па ти кажав зошто немаше мотив. Не беше прврзан за клубот и не беше доволно платен а заслужуваше поголема плата.

За Моџи немам коментар...

Е па ти кажав зошто немаше мотив. Не беше прврзан за клубот и не беше доволно платен а заслужуваше поголема плата.

За Моџи немам коментар...

Ama ako mu dadea 6 miliomi ke se privrzese i toa kako:toe:. Sala na strana ima i drugi igraci koi im bese prva sezona vo Juve pa igraa vo B...

Ama ako mu dadea 6 miliomi ke se privrzese i toa kako:toe:. Sala na strana ima i drugi igraci koi im bese prva sezona vo Juve pa igraa vo B...

а зашто јуве да му дава 6 милиони кога тогаш Ибра тек прва сезона а и најискрено не му идеше баш у јуве?

Морам да го прекинам постот и ветувањето дека веќе не пишувам во фудбал... бидејќи забегавте со навредите кон Ибра и бидејќи вреди нештово да го кажам. Мало патување низ времето и еден поздрав до сите што мислат дека Ибрахимович е платеник и дека во Интер дојде само за пари. А, да и изјавата која ја даде кога првпат имаше пресконференција во Милано, дека уште од мал бил фан на Интер. Што мислите true or not?:)
Joване... а ти текнува на ова:

Да.. Виера беше дел од нив :)
Имаше и други но не можи да се споредат со Ибра, па и со Виера. Ќе кажам уште еднаш, замина бидејќи беше во најдобрите фудбалски години, во најдобрата форма кога е во можност и сака да освои се а Јуве во тоа време не беше во можност да му овозможи ништо повеќе освем пласман во најдобрата италијаска лига.

а зашто јуве да му дава 6 милиони кога тогаш Ибра тек прва сезона а и најискрено не му идеше баш у јуве?
Кога дојде во Јувентус тоа беше голем чекор за него. ОД клуб како Ајакс дојде во фудбалски гигант како Јувентус.
Полека се вклопуваше во тимот и сите знаеја за каков фудбалер се работи и со какви квалитети располага. Заслужување многу поголема плата од таа што ја земаше, но очигледно јувентус не беше во состојба да му го овозможи тоа и да го задржи во своите редови.

Кога дојде во Јувентус тоа беше голем чекор за него. ОД клуб како Ајакс дојде во фудбалски гигант како Јувентус.
Полека се вклопуваше во тимот и сите знаеја за каков фудбалер се работи и со какви квалитети располага. Заслужување многу поголема плата од таа што ја земаше, но очигледно јувентус не беше во состојба да му го овозможи тоа и да го задржи во своите редови.
Ако останеше тимот во Сериа А тогаш, и ако Ибра бараше 6 милиони, во ред..Ама тимот паѓа во Сериа Б,финансиски губиток, и се останато, а овој бара толкава плата, нешто што на Буфон ни на крај памет не би му текнало да побара, а претходно имаше изјави од типот „Јувентус е моето срце, мојата душа, сум ја имал најголемата среќа да играм во него, итн итн“, а виде зорт си ги спакува куферите..Тука се покажа кој го сака клубот, а кој игра за пари, реално да си кажиме.. Тука се покажа кој игра со срце за Јувентус а кој за џепарац...

Ако останеше тимот во Сериа А тогаш, и ако Ибра бараше 6 милиони, во ред..Ама тимот паѓа во Сериа Б,финансиски губиток, и се останато, а овој бара толкава плата, нешто што на Буфон ни на крај памет не би му текнало да побара, а претходно имаше изјави од типот „Јувентус е моето срце, мојата душа, сум ја имал најголемата среќа да играм во него, итн итн“, а виде зорт си ги спакува куферите..Тука се покажа кој го сака клубот, а кој игра за пари, реално да си кажиме.. Тука се покажа кој игра со срце за Јувентус а кој за џепарац...

Кико , знаеш и самиот , ние обичните смртници не ја знаеме целата позадина поврзана за Ибра и Јуве , ај ок , нека биде продаден , ама во Интер бе , се си има свое Ја , али бесцелни се овие дискусии , џабе билдање на постови на оваа тематика кога ништо не би се постигнало . Имате градско дерби за гледање , ужијавте .

Оти не сваќате дека не можи да се споредат Буфон кој во Јувентус е некаде од 2000 година ако не се лажам можи и порано и Ибра кој тогаш дојде во тимот и никакви искуства и случки не го врзуваат за клубот.
А за изјавите е нормално дека ќе изјавува такви работи кога игра за тој клуб. Баш ти пред некој ден ме праша дали би одбил кога би ми понудиле да играм за Јуве. НОрмално дека не, и ќе изјавувам дека ми е чест да играм за голем тим како Јувентус. Ова ти е нешто слично.
НО гледај ги изјавите пред да заигра за некој голем тим. Тогаш тој вика дека го симпатизира интер и дека негова желба е да заигра заедно со Роналдо во дресот на Неразурите.

Кико , знаеш и самиот , ние обичните смртници не ја знаеме целата позадина поврзана за Ибра и Јуве , ај ок , нека биде продаден , ама во Интер бе , се си има свое Ја , али бесцелни се овие дискусии , џабе билдање на постови на оваа тематика кога ништо не би се постигнало . Имате градско дерби за гледање , ужијавте .
Точно..Многупати е зборувано на оваа тема..И со продажбата на Ибро и Виеира во Интер, повеќе од сигурен сум дека има нешто во background-от..

Морам да го прекинам постот и ветувањето дека веќе не пишувам во фудбал... бидејќи забегавте со навредите кон Ибра и бидејќи вреди нештово да го кажам. Мало патување низ времето и еден поздрав до сите што мислат дека Ибрахимович е платеник и дека во Интер дојде само за пари. А, да и изјавата која ја даде кога првпат имаше пресконференција во Милано, дека уште од мал бил фан на Интер. Што мислите true or not?:)

Ne mu e problem na Ibrahimovich da go kaze toa, se sekavam i koga potpisa za Juve go kaza istoto, rece deka e presreken sto ke igra za negoviot omilen klub. Vakvite bezobrazni tipovi kako nego sto se kazuvaat se i sesto ne im e golem problem toa . . .

Ne mu e problem na Ibrahimovich da go kaze toa, se sekavam i koga potpisa za Juve go kaza istoto, rece deka e presreken sto ke igra za negoviot omilen klub. Vakvite bezobrazni tipovi kako nego sto se kazuvaat se i sesto ne im e golem problem toa . . .
Ќе ве замолам без навреди...
Кога играше за Јуве беше супер талент, најдобар шпиц во Европа, а сега замина во Интер и не ви чини...:nenene:

Ako ti vredi nesto, jas istoto go kazuvav i koga igrase za nas, odlicen igrac ali katastrofalen kako licnost. sepak moe mislenje i izvinete ako se navredivte:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom