Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам зошто излезе Матераци :toe::toe: На негово место Бурдисо...
Зошто нема зафрканции со Мурињо....

Мурињо на Матераци: Ќе играш, вака и вака, на оваа позиција и точка

Малку да отстапи од тактиката, Мурињо нема да размиле 1 минута да го извади....

Како и да е, ништо не се знае...

Адриано покажува одлична игра,балотели малце се губи покрај ибра и адри очекувам да влезе мансини или кварезма на негово место!
п.с.Капитенот ѕверка на левата позиција игра како да е негово природно место!:vozbud:

Добра игра. Браво за Маикон супер гол даде! Имавме среќа со стативата на Вердер, ама и ние можевме да постигнеме уште голови. Ибра, Адриано, Станковиќ, Балотели (очекувам да го смени набрзо)... Чудно ми беше што Мурињо го извади Матераци толку рано и што Балотели е стартер денес :). Добро е што кај Мурињо игра тој што ќе се покаже. Според последниот натпревар Мансини и Кварезма заслужено се на клупата.

Добро прво полувреме.Интер игра одлично.Преку Мунтари не помина никој.Адриано игра супер , малку повлечено добро асистира имаше една шанса во почетокот.Балотели е добар во финишот имаше добра шанса , ама голманот одбрани одвај. Ибра си е Ибра :) само како дрибла уууфф. Маиикоон нема шо да кажам за дечково најдобар офансивен бек на светоооов. Форца Интер сакам уште голови !!!

Адриано покажува одлична игра,балотели малце се губи покрај ибра и адри очекувам да влезе мансини или кварезма на негово место!
п.с.Капитенот ѕверка на левата позиција игра како да е негово природно место!:vozbud:

Adriano igra stvarno dobro segde go ima srednia,napad, odbrana, malce Ibra me razacora ocekuvav poveke, Zanetti kako i sekogas odlicen coekot mislam deka i napagjac da go stavat ke izigra dobro, Maicon eve go dva gola za brzo vreme toa dobra rabota, Balotelli definitivno se gubi i pagja posle sekoj kontakt iako e mal ali so e mnogu mnogu e, Cambiasso e dosta soliden i nego segde go imase kako Adriano i toa. Aj da dogledame!!!!! Mislam deka Quaresma ke dade gol!!!!
FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!

Оваа вака останува слушајте ми го зборот а Ибра е најголем себичњак!!!!:tapp:

Оваа вака останува слушајте ми го зборот а Ибра е најголем себичњак!!!!:tapp:
Премногу си даде фор. Се умислил дечкото мисли водат 3-0. Требаше побрзо да ја подаде.

ЕДИТ: ЛЕЛЕ Маикон... Мен Оф Д Меч денеска! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom